View Full Version : اشکال در طراحی بانک
kavoshgar63
دوشنبه 12 شهریور 1386, 05:15 صبح
سلام دوستان من یک بانک برای یک رستوران طراحی کردم که یک جدولش جدول کالاست با 3 فیلد کد، نام و مبلغ کالا یه جدول دیگه اش هم جدول صدور فیش غذاست(کد مشتری ، سریال فیش،کد کالا ،مبلغ ، تاریخ و...) که در اون باید 10 تا محصول رو به کار برم تا بتونم توی یک فیش غذا 10 تا تنوع غذایی رو به کار ببندم حالا وقتی کلید اصلی جدول کالا رو به فیلد کد کالا در جدول فیش(در اینجا کلید خارجی می شود) می دم تازه فهمیدم که باید 10 تا کد کالا وارد کنم من چطور می تونم توی جدول فیش 10 تا کد کالا وارد کنم؟
Hamid.Kad
دوشنبه 12 شهریور 1386, 06:49 صبح
اگه منظورتون اینه که بدون اینکه کالایی توی جدول کالا وجود داشته باشه، توی جدول فیشها وارد بشه، این کار منطقی نیست. اصولاً شما کلید خارجی رو رو برای یک سری قواعد جامعیت اعمال میکنید که این مورد، یکی از اونهاست.
اگه منظورتون رو بد متوجه شدم لطفاً بیشتر توضیح بدید.
kavoshgar63
سه شنبه 13 شهریور 1386, 02:42 صبح
با تشکر از hamid.kad عزیز
دوستان عزیز دوباره توضیح میدم بانک اطلاعاتی یک رستورانه که سه تا جدول داره که دیاگرامش رو توی ضمیمه عکسش رو گذاشتم در جدول قبض من می خوام 10 نوع سفارش غذا رو بگیرم حالا اگه در جدول قبض یک کلید خارجی داشته باشم به نام codekala که این فیلد در جدول کالا کلید اصلی است من چطور می تونم 10 تا codekala داخل جدول قبض وارد کنم که با جدول کالا در ارتباط باشه.
متشکرم لطفا سریعتر جواب بدید که پروژم مونده.
Hamid.Kad
سه شنبه 13 شهریور 1386, 07:00 صبح
من چطور می تونم 10 تا codekala داخل جدول قبض وارد کنم که با جدول کالا در ارتباط باشه.
لازم به انجام کارخاصی نیست. فقط باید کد کالایی که توی جدول قبض وارد میکنید توی جدول کالا وجود داشته باشه. برقراری این ارتباط رو خود DBMS شما چک میکنه و در صورت نقض این شرط، اجازه افزودن و یا ویرایش رکورد جدول قبض رو صادر نخواهد کرد.
اگه باز هم منظورتون چیز دیگه ای هست، لطفاً بیشتر توضیح بدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.