View Full Version : ساخت آتوران در VB6.0
mojtaba.s.f
دوشنبه 12 شهریور 1386, 10:12 صبح
سلام
اگر امکان دارده تابعی را به من معرفی کنید که بوسیله آن بتوان آدرس سی دی درایوی را که سی دی داخل آن است و سی دی از آنجا آتوران می شود را شناسایی کند و نتایج آن را در یک تکست باکس ذخیره کند.
قبلا از راهنمایی شما متشکرم.
perfeshnal
دوشنبه 12 شهریور 1386, 14:21 عصر
سلام
به وب سایت برنامه نویس خوش آمدید. :تشویق:
شما برای چی می خواهید همچین کاری رو انجام بدید.
dot_net_iran
دوشنبه 12 شهریور 1386, 15:16 عصر
سلام عزیزه دلم شما نمیدونم مشکلت چیه ولی متونی از یه متد در کتابخانه وی بی به نام MicrosoftScriptRunTime استفاده کنی که میتونه کار کنی با فایلها که در اون میتونی از متد جستجو درایو و فولدر و فایل استفاده کنی برای فایل مورد نظر خود . ولی برای اینک باید از if خیلی استفاده کنی تا فایل مورد نظر خود رو پیدا کنی . طریقه نوشتنش اینه :
Dim FindFileDriveFolder as new FileObjectsystem
if FindFileDriveFolder.ExtintDrive("G:\)=true then
....
End if
و بقهیه بهمین صورت
مشکلی داشتی باهام تماس بگیر
3546 983 0911
mojtaba.s.f
دوشنبه 12 شهریور 1386, 23:15 عصر
با عرض تشکر
من در حال ساختن یک آتوران سی دی در vb هستم.
به دنبال تابعی هستم که بتوان آدرس سی دی درایوی را که از آنجا سی دی آتوران می شود را پیدا کرد تا بتوانم آدرس فایل هایی که مورد نظرم هستند را بنویسم.
مثلاً
Execute 0,..., ..., " CDName & "\newfolder\mojtaba.exe
در نتیجه بجای CDName، نام سی دی درایو قرار گیرد.
از طرفی چون ممکن است در یک کامپیوتر چندین سی دی درایو وجود داشته باشد، به دنبال آن سی دی درایوی می گردم که سی دی مورد نظر داخل آن است.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
MMR_1344
سه شنبه 13 شهریور 1386, 06:47 صبح
فایل پیوست رو ببین شاید بدرت بخوره من نحوه نوشتنش رو از همین سایت گرفتم
Evil 69
سه شنبه 13 شهریور 1386, 09:18 صبح
بابا جون تو اصلا لازم نیست که درایو cd درایو رو بدونی تو یک جایی میذاری تا طرف آدرس هر فایلی رو که مخاد رو از روی هاردش بده بعد وقتی که تومیخای اتورتن رو از توی cd اجرا کنی یک فایل ini از قبل تو cd میذاری که وقتی cd رو خوند اون فایل باز بشه و فایل exe برنامه تو رو اجرا کنه خوب حالا دیگه کار تو تو ادرس دهی تموم شده و این کاربر برنامه هست که آدرس فایل ها شو درست باید بده تا تو اجرا کنی
با با این کارا تو نکن دیگه
آدرس cd rom میخای چکار
perfeshnal
سه شنبه 13 شهریور 1386, 09:24 صبح
سلام
شما با این کد می تونید فایل رو ازهر جا صدا کنید. در این کد App.Pathحکم فایل اتوران شما رو داره که به احتمال زیاد exe است
Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hWnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long
Private Sub Command1_Click()
ShellExecute hWnd, "open", App.Path & "\3D & Animation\Macromedia Flash Pro 8.0\setup.exe", "", "", 1
End Sub
mojtaba.s.f
سه شنبه 13 شهریور 1386, 15:30 عصر
با عرض تشکر
اما متاسفانه این کد کاربردی نداشت. (برای پروژه من)
اگر زحمتی نیست کدی را معرفی کنید که وجود یک فایل را در داخل سی دی بررسی کند تا بتوان بر اساس آن آدرس را درست معرفی کرد.:افسرده:
perfeshnal
سه شنبه 13 شهریور 1386, 15:50 عصر
سلام
مگه شما نمی خوای یک فایل exe رو از داخل سی دی باز کنید. مثلا Macromedia Flash Pro 8.0\setup.exe خواب این کد هم همین کار رو برای شما انجام میده دیگه شما فقط کافیه این کد رو در برنامه تون برای Button که قرار اون نرم افزار رو اجرا کنه قرار می دید .دیگه احتیاج به پیدا کردن فایل نیست ! شما از قبل فایلها رو در سی دی گذاشتید و می دونید که کدون نرم افزار در کجا قرار داره
dot_net_iran
سه شنبه 13 شهریور 1386, 15:58 عصر
سلام عزیزم .....
Dim RunAppX As New Shell32.Shell
RunAppX.FileRun ("\AdobePhotoshop\Setup.exe")
End Sub
این نمونه کوچکیه میتونی ازش استفاده کنی .
البته برای متغیر ها باید از کتابخانه Refrence اینا رو فراخونی کنی . البته کمی کار داره و تنظیم که میتونی باهام دوباره تماس بگیری . تا بهت بگم چون الان وقت ندارم میخوام برم بیرون .
ولی نیاز نیست که تو آدرس درایو رو بدی میتونی از Sub شروع کنی مثل همین کاری که من کردم . ولی برای ÷یدا کردن درایو میتونی از کد زیر استفاده کنی که کمی سخته :
Dim RunAppX As New Shell32.Shell
Dim Dvx As New FileSystemObject
If Dvx.FileExists("G:\Admin.exe") = True Then
RunAppX.FileRun "H:\Adobe\Setup.exe"
Else
If Dvx.FileExists("G:\Admin.exe") = True Then
RunAppX.FileRun "H:\Adobe\Setup.exe"
End If
End If
در ضمن نموونه برنامه که میخوای رو خدم دوسال پیش نوشته بودم یه اتوران . خودم سورسشو امشب بهت میدم باهاش کار کن . مشکلت هم حل میشه. حتما باهام تماس بگیر ساعت 5.30 بهت میگم .
dot_net_iran
سه شنبه 13 شهریور 1386, 15:59 عصر
حتما باهام تمسا بگیر باهات کار دارم ساعت 5.30 منتظرتم فدات شم .
dot_net_iran
سه شنبه 13 شهریور 1386, 15:59 عصر
حتما باهام تماس بگیر باهات کار دارم ساعت 5.30 منتظرتم فدات شم .
mojtaba.s.f
سه شنبه 13 شهریور 1386, 16:03 عصر
درسته دوست عزیز.:بوس:
اما آن فایل ها که در پروژه ذخیره نشده اند. در داخل سی دی ذخیره شده اند.
من کد شما را نوشتم (فایل ها را جایگذاری کردم) و از کدتان هم ممنونم. اما وقتی دکمه را فشار می دادم هیچ عکس العملی نشان داده نمی شد. حتی فرمت پروژه را exe کرده بودم و با یک فایل ini آن را اتوران کرده م. اما باز هم جواب نداد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.