djcsaeed
سه شنبه 13 شهریور 1386, 05:40 صبح
سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی دارم که خیلی واسم حل شدنش مهمه !!
میدونم امنیت اکسس پایینه (البته تو 2007 اینطور نیست!!)
من از شی DATA برای استفاده از پایگاه داده ی اکسس استفاده نمودم.
اصرار من تنها و تنها استفاده از DATA هست، خواهشا نگید از ado یا چیز دیگه ای استفاده کنم.
من تنها یک بخش مشکل دارم
یک کد میخوام که هنگامی که برنامه اجرا میشه و به پایگاه داده متصل میشه رمز عبور رو خود برنامه به پایگاه داده وارد کنه و متصل بشه (بدون دخالت کاربر)
این کد رو تو همه ی عناصر بجز همین DATA پیدا کردم.
500 تا سایت گشتم از vbcode گرفته تا microsoftsupport ولی متاسفانه پیدا نکردم.
اگر برای این که کاربرهم بتووه رمز رو وارد کنه یا تغییر بده هم باشه متشکر خواهم بود اگر بدید.
هر کی ان کد رو به من بده نه به عنوان جایزه به عنوان هدیه ی تشکر یک قفل نرم افزاری بهش میدم که طراحی خود منه و قیمتش حدود 650 هزار تومنه !
این قفل لازم به ذکره که کاملا تضمینی هستش.
یعنی اگر به هر دلیلی کرک بشه و یا شکسته بشه من کتبا امضا میکنم که تمامی خسارت ها رو بدم .
یعنی شما یه برنامه 100 هزار تومنی ساختید و برای 200 نفر باید میفروختید و از قفل من استفاده کرده باشید به عنوان حفاظت، اگر قفل بشکنه من هزینه ی تمامی اون 200 تا 100 هزار تومن رو شخصا به طرف میدم !!!!
حالا نگید تبلیغات شد .
شاید بگید لاف میزنه و مگه از مایکرو سافت بهتر مینویسه!
من این تضمین رو واسه همین میگم چون الگوریتمی که من ازش استفاده کردم قابل شکسته شدن نیست!!
اگر اون کدی رو که خواستم بهم بدید یا این برنامه رو میدم، یا شبیه ساز ترافیک سایت که هم قیمت اونه. انتخاب با شماست.
اون هم که از اسمش معلومه، بازدید کننده مجازی برای سایت ایجاد میکنه، با امکاناتی مثل :
-تغییر آی پی
-تغییر رزولوشن صفحه
-تغیر مرورگر
- تغییر شماره سریال سیستم
و ....
یعنی عمرا شناسایی نمیشه.
جالبه بدونید که سرعتش هم بالاست (نوشته ی خود من هست). میتونید کلی باهاش پول در بیارید. در حال حاضر به کسی فرخته نمیشه و فقط به عنوان هدیه به شخص اول میدم.
روی این برنامه هم از همون قفلی که گفتم هست میتونید با گرفتن این اون قفل رو هم امتحان کنید D:D:D:D:
با تشکر
سید سعید فرزاد
عضو تیم توسعه نرم افزارهای کد باز ایران
این هم آی دی یاهو من به این پی ام بدید :
saeed.farzad@yahoo.com
باز هم موفق باشید.
دوستان عزیز من یه مشکلی دارم که خیلی واسم حل شدنش مهمه !!
میدونم امنیت اکسس پایینه (البته تو 2007 اینطور نیست!!)
من از شی DATA برای استفاده از پایگاه داده ی اکسس استفاده نمودم.
اصرار من تنها و تنها استفاده از DATA هست، خواهشا نگید از ado یا چیز دیگه ای استفاده کنم.
من تنها یک بخش مشکل دارم
یک کد میخوام که هنگامی که برنامه اجرا میشه و به پایگاه داده متصل میشه رمز عبور رو خود برنامه به پایگاه داده وارد کنه و متصل بشه (بدون دخالت کاربر)
این کد رو تو همه ی عناصر بجز همین DATA پیدا کردم.
500 تا سایت گشتم از vbcode گرفته تا microsoftsupport ولی متاسفانه پیدا نکردم.
اگر برای این که کاربرهم بتووه رمز رو وارد کنه یا تغییر بده هم باشه متشکر خواهم بود اگر بدید.
هر کی ان کد رو به من بده نه به عنوان جایزه به عنوان هدیه ی تشکر یک قفل نرم افزاری بهش میدم که طراحی خود منه و قیمتش حدود 650 هزار تومنه !
این قفل لازم به ذکره که کاملا تضمینی هستش.
یعنی اگر به هر دلیلی کرک بشه و یا شکسته بشه من کتبا امضا میکنم که تمامی خسارت ها رو بدم .
یعنی شما یه برنامه 100 هزار تومنی ساختید و برای 200 نفر باید میفروختید و از قفل من استفاده کرده باشید به عنوان حفاظت، اگر قفل بشکنه من هزینه ی تمامی اون 200 تا 100 هزار تومن رو شخصا به طرف میدم !!!!
حالا نگید تبلیغات شد .
شاید بگید لاف میزنه و مگه از مایکرو سافت بهتر مینویسه!
من این تضمین رو واسه همین میگم چون الگوریتمی که من ازش استفاده کردم قابل شکسته شدن نیست!!
اگر اون کدی رو که خواستم بهم بدید یا این برنامه رو میدم، یا شبیه ساز ترافیک سایت که هم قیمت اونه. انتخاب با شماست.
اون هم که از اسمش معلومه، بازدید کننده مجازی برای سایت ایجاد میکنه، با امکاناتی مثل :
-تغییر آی پی
-تغییر رزولوشن صفحه
-تغیر مرورگر
- تغییر شماره سریال سیستم
و ....
یعنی عمرا شناسایی نمیشه.
جالبه بدونید که سرعتش هم بالاست (نوشته ی خود من هست). میتونید کلی باهاش پول در بیارید. در حال حاضر به کسی فرخته نمیشه و فقط به عنوان هدیه به شخص اول میدم.
روی این برنامه هم از همون قفلی که گفتم هست میتونید با گرفتن این اون قفل رو هم امتحان کنید D:D:D:D:
با تشکر
سید سعید فرزاد
عضو تیم توسعه نرم افزارهای کد باز ایران
این هم آی دی یاهو من به این پی ام بدید :
saeed.farzad@yahoo.com
باز هم موفق باشید.