PDA

View Full Version : مشکل در ساخت دیتابیس



Ali_Mor
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1383, 01:45 صبح
سلام دوستان
من تازگی شروع با کار با phpوmysqlنموده ام.
وقتی برای ساخت یک دیتا بیس از تابع mysql_create_db استفاده می کنم خطا میدهد.لازم به ذکر است عمل اتصال به درستی انجام می شود.
پیغام خطا میگوید که از query برای ساخت دیتا بیس استفاده کنید ولی استفاده از دستور زیر نیزکار ساز نیست


<?php
$con=mysql_connect("localhost")
or die("could not connect to my sql");
$m="my_db";
if (mysql_query('CREATE database $m')) {
print ("Database created successfullyn");
} else {
printf ("Error creating database ");}
?>

لطفا من را راهنماپی نماپید

oxygenws
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1383, 03:22 صبح
سلام،

ورودتون رو به دنیای آزاد php خوش آمد می گم.

لطف می کنید دقیقا اشکال تابع mysql_create_db رو اینجا بنویسید. اگه کد برنامه تون رو هم بنویسید بد نیست. (همون کدی که توش mysql_create_db داره)

موفق باشید، امید

Ali_Mor
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1383, 14:32 عصر
سلام
oxygenwsجان
کد من برای ساخت دیتابیس این است


<?php
//connect to database-----------------------------------------------------------------
$con=mysql_connect("localhost")
or die("could not connect to my sql");
if (mysql_query(mysql_create_db("my_db")) ) {
print ("Database created successfullyn");
} else {
printf ("Error creating database: ", mysql_error());}
?>
اما این خطا داده می شود.


Notice: mysql_create_db(): This function is deprecated,
please use mysql_query() to issue
a SQL CREATE DATABASE statement instead.
in e:\inetpub\wwwroot\test2.php on line 15

با تشکر فراوان

houtanal
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1383, 14:51 عصر
همانطور که گفته می توانید از SQL CREATE DATABASE استفاده کنید که جزو دستورات mysql است
اما شاید این لینک به دردت بخوره
http://hk.php.net/manual/en/function.notes-create-db.php

oxygenws
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1383, 17:36 عصر
اگر توجه کنی، این یک notice می باشد و برنامهء شما هیچ اشکالی بر نگردونده و درست کار کرده.
بد نیست اشکالی که با تابع قبلی (یعنی همون دستور SQL) هم برگردونده بنویسی.

نه، نه، نه، ننویس، اشکالت رو فهمیدم :) خط زیر رو جایگزین کن:

if (mysql_query("CREATE database $m")) {

یعنی به جای ' از " استفاده کن.

موفق باشید، امید

Ali_Mor
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1383, 23:27 عصر
سلام دوستان
از اینکه راهنماپی کردید متشکرم.ولی با تغییر کد به شکل گفته شده پیغام زبر را میدهد

Error creating database: Access denied for user: ''@'localhost' to database 'my_db'

حتی وقتی در دستور کانکت آرگومانهای usernameوPassword نیز استفاده کردم تاثیری نمیکرد و خطای دیگری میداد.(تقریبا شبیه همین خطا)
:(

oxygenws
جمعه 25 اردیبهشت 1383, 00:57 صبح
نگاه کن، هر کاربری دسترسی های مختلفی به پایگاه داده داره. مثلا فلان کاربر شاید فقط توانایی خواندن داشته باشه یا ....
احتمالا کاربر '' دسترسی ای برای ساخت پایگاه داده ندارد.

موفق باشید، امید

houtanal
جمعه 25 اردیبهشت 1383, 14:47 عصر
<?php
$link = mysql_connect('localhost', 'mysql_user', 'mysql_password');
if (!$link) {
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}

if (mysql_create_db('my_db')) {
echo "Database created successfully\n";
} else {
echo 'Error creating database: ' . mysql_error() . "\n";
}
?>

Ali_Mor
جمعه 25 اردیبهشت 1383, 20:11 عصر
سلام دوستان
متاسفانه مشکل من نه با این کد حل شد و نه تغییر کاربر(حتی وقتی با اکانت Administrator وارد شدم)
دیگه نمیدونم چه کنم ؟
به هر حال از شما عزیزان که لطف کردید کمال تشکر را دارم.
به امید یافتن راه حل صحیح

oxygenws
جمعه 25 اردیبهشت 1383, 23:20 عصر
چطوری کاربر جدید ساختید؟؟؟ با چه برنامه ای؟؟ از command استفاده کردید؟؟؟ چه command ای؟؟؟
شاید در ساخت کاربر مشکل دارید و دسترسی درست بهش نمی دید. شاید کلا اجازه write در اون file system رو ندارید!! نوع پارتیشن شما چیه؟؟ NTFS استفاده می کنید؟؟؟ یا کلا رو لینوکس اید؟؟ یا .....

(:D) ممنون

موفق باشید، امید

Ali_Mor
یک شنبه 27 اردیبهشت 1383, 23:58 عصر
سلام
احتمالا منظور من را در ست متوجه نشدید.منظورم از ورود با کاربران- همان اکانتها(user)که در ویندوز تعریف می شود است.
البته با یک ترفند مشکلم را حل کردم و به جای اینکه یک بانک جدید بسازم از یک بانک که یکی از دوستانم قبلا به من داده بود استفاده کردم. البته فیلدهای آن با فیلدهای مورد نظر من مطابقت نداشت ولی به هر حال کار من را راه انداخت ودر این پروژه درسی نجاتم داد.
پیش خودمان بماند در فیلد آدرس آن که 255 کارکتر است- فامیلی کاربر را ذخیره میکنم(لازم به ذکر است که من این بانک را برای ذخیره مشخصات کاربران می خواستم). (:D)

باز هم از شما دوستان تشکر می نمایم و امیدوارم در آینده هم بتوانم از راهنماییهایتان استفاده کنم.

oxygenws
دوشنبه 28 اردیبهشت 1383, 00:48 صبح
موفق باشید، امیدوارم در آینده، کمک های ما مفید واقع بشه :)

7_shaparak
پنج شنبه 22 مهر 1395, 19:26 عصر
سلام

من میخوام یه پایگاه داده با خود asp درست کنم که متاسفانه فقط جدول اول رو دخیره میکنه. اون هم به اسمی که خود برنامه پیش فرض در نظر گرفته و من نمیتونم اسمی بدم.

دوم اینکه با sql سعی کردم این پایگاه داده رو درست کنم و وقتی جداول رو ساختم حالا نمیتونم متصلش کنم به برنامه مasp. ورژن asp 2015 و sql 2014 هستش

لطفا کمک کنید:افسرده:

پیام حیاتی
پنج شنبه 22 مهر 1395, 22:13 عصر
سلام

من میخوام یه پایگاه داده با خود asp درست کنم که متاسفانه فقط جدول اول رو دخیره میکنه. اون هم به اسمی که خود برنامه پیش فرض در نظر گرفته و من نمیتونم اسمی بدم.

دوم اینکه با sql سعی کردم این پایگاه داده رو درست کنم و وقتی جداول رو ساختم حالا نمیتونم متصلش کنم به برنامه مasp. ورژن asp 2015 و sql 2014 هستش

لطفا کمک کنید:افسرده:
سوالتون رو در بخش دات نت بپرسید.تاریخ پست ۸۳!