ورود

View Full Version : FullScreen کردن فیلم درحال پخش در ActiveX MediaPlayer

Ghasem Dehghani
سه شنبه 13 شهریور 1386, 18:00 عصر
با سلام .
من با استفاده از Import AciveX یک MediaPlayer که همان مدیاپلیر خود ویندوز است را به فرم اضافه کردم ولی نحوه FullScreen کردن فیلم را نتونستم اجرا کنم از تابع CreatHWND هم استفاده کردم ولی جواب نداد لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر فراوان از دوستان .

Will_Smith
سه شنبه 13 شهریور 1386, 18:52 عصر
ببین این پراپرتی به دردت میخوره

MP_ActiveX.SetDisplaySize(3);

Mahmood_M
چهارشنبه 14 شهریور 1386, 04:20 صبح
من با استفاده از Import AciveX یک MediaPlayer که همان مدیاپلیر خود ویندوز است را به فرم اضافه کردم ولی نحوه FullScreen کردن فیلم را نتونستم اجرا کنم از تابع CreatHWND هم استفاده کردم ولی جواب نداد لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر فراوان از دوستان .
Display مربوط به Media Player رو روی یک Panel تنظیم کنید و بعد اندازه Panel رو به حالت تمام صفحه در بیارید یا هر اندازه ای که میخواید بزارید ...
مثلا می تونید Panel رو روی یک فرم مجزا بزارید و بعد اون فرم رو Maximize کنید ...

موفق باشید ...

Ghasem Dehghani
جمعه 16 شهریور 1386, 10:15 صبح
با سلام مجدد خدمت همه دوستان گرامی به خصوص کسانی که مرا راهنمایی کرده اند .
در مورد پاسخ دوست خوبمون Will_Smith که گفته بودند از پراپرتی زیر استفاده کنم :

MP_ActiveX.SetDisplaySize(3);
اصلا MediaPlayer را که من از آن استفاده میکنم این پراپرتی را ندارد و خاصیت زیر را دارد

WindowsMediaPlayer1.SetPropDisplayString(1,'fullsc reen');
و هنگامی که آنرا اجرا میکنم در داخل مدیا پلیر ، پخش فیلم را قطع کرده و پیغام Ready را نمایش میدهد و باید دوباره فیلم را پخش کنم .

آقای Mahmood_N :
از شما هم متشکرم ولی فکر کنم منظور من رو خوب متوحه نشدید .
برای اینکه شما و دیگر دوستان منظور من رو بهتر متوجه بشین به این مطالب که برای همه هم میتونه مفید باشه توجه کنید :
به دلیل اینکه TMediaPlayer خود دلفی که در تب System قرار دارد خیلی از فرمتهای صوت و فیلم را نمی تواند پخش کند من تصمیم گرفتم از MediaPlayer خود ویندوز یعنی WindowsMediaPlayer استفاده کنم برای اینکار از منوی Component گزینه Import Active X Control را انتخاب کردم و از لیست باز شده گزینه زیر را انتخاب کردم که تقریبا در آخر لیست قرار داشت :

Windows Media Player (Version 1.0)
بعد از انجام تنظیمات این Component که در واقع WindowsMediaPlayer ویندوز است را شما میتوانید در تب ActiveX که با آیکون معروف WindowsMediaPlayer در لیست نمایش داده شده است را انتخاب و در فرم خود قرار دهید .
تا ایجا درست .
برای پخش فایل فیلم و یا صوت مورد نظر هم میتونید از کد زیر استفاده کنید :

WindowsMediaPlayer1.URL:='c:\1.dat';
جالب اینجاست که اگر به صورت معمول در هنگام پخش فیلم بر روی فیلم در حال پخش دوبار کلیک کنید خیلی عالی فیلم رو FullScreen میکنه بدون هیچ کدی و من هم میخوام بجای دوبار کلیک روی فیلم درحال پخش با کد این کار رو انجام بدم .
لطفا قبل از ارسال جواب خودتون یه تست کوچولو بزنید و نظرتون رو بدین باز هم ا همتون ممنونم .
موفق باشد .

Will_Smith
جمعه 16 شهریور 1386, 11:18 صبح
آقا قاسم حق با شما هست توی ورژن های مختلف مدیا پلیر متد ها و خصوصیات(پراپرتی ها) متفاوت هست یه کد میزارم که خودم تستش کردم جواب داده
البته ممکنه برای شما جواب نده بستگی به ورژن داره

WindowsMediaPlayer1.URL:='C:\1.dat';
WindowsMediaPlayer1.fullScreen:=true;

Ghasem Dehghani
شنبه 17 شهریور 1386, 19:42 عصر
آقای Will_Smith (ببخشید که اسم اصلی شما رو نمیدونم) باز هم سلام و باز هم تشکر .
ولی باز هم حل نشد . فکر کنم شما این کدها رو در داخل Delphi.net تست کردین ولی من این رو با دلفی 6.0 میخوام انجام بدم .
من کد شما رو داخل C#.net 2005 تست کردم و عالی جواب داد و به نظرم رسید که شما این کدها رو داخل دلفی دات نت تست کردین اگه میشه لطفا من رو برای دلفی های قبل از دات نت راهنمایی کنید .
با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان گرامی .

Will_Smith
شنبه 17 شهریور 1386, 19:53 عصر
نه دوست من این کد ربطی به دات نت این ها نداره
اولا من توی دلفی 7 تست کردم
ثانبا این متد متد ActiveX هست و توی نسخه های مختلف دلفی یا زبان های مختلف تفاوتی نداره.
اگه مشکلی دارید بهتره که ActiveX رو دوباره نصب کنید