ورود

View Full Version : احیای سولاریس با لینوکس

zehs_sha
چهارشنبه 14 شهریور 1386, 12:55 عصر
http://www.technotux.org/html/images/topics/solaris.png (http://www.technotux.org/html/index.php?name=News&catid=&topic=271) شرکت Sun میکروسیستم،سیستم عامل خود یعنی سولاریس را با بخش های کلیدی سیستم عامل رقیب(لینوکس)،احیا خواهد کرد .این اقدام می تواند با حمایت بهتر اپراتورهایی که روی سیستم عامل لینوکس عمل می کنند مواجه شود . سولاریس یکی از گونه های اصلی خانواده سیستم عامل های « یونیکس» است که از امنیت بالا و توانایی زیاد عملکردی برخوردار است.براساس گزارش رویترز،شرکت SUN بیشتر به عنوان تولید کننده رایانه های حرفه ای که می توانند حجم بالایی اطلاعات شرکت ها را ذخیره کنند،شناخته می شود .سیستم عامل احیا شده سولاریس،بسیاری از برنامه های جانبی را از لینوکس دریافت خواهد کرد.این برنامه ها،امکان استفاده آسانتر کاربران سولاریس را فراهم کرده و از سوی دیگر توجه کاربران لینوکس را به خود جلب می کند.

منبع :
http://www.technotux.org/html/index.php

Inprise
پنج شنبه 15 شهریور 1386, 15:26 عصر
با توجه به اینکه این باصطلاح خبر خیلی بی معنا بود نگاه کردم و متوجه شدم منبع اصل خبر روزنامه وزین ایران! هست ! جالبه .

سولاریس "احیا" نشده . اتفاق خاص یا جدیدی هم نیفتاده . امکانی که از "سالها" قبل در خانواده یونیکس ( من جمله سولاریس و FreeBSD ) وجود داشت که میتوانستند با شبیه سازی System Call های لینوکس و پیاده سازی یک نسخه Emulated از GNU Libc برنامه های لینوکس را اجرا کنند ، جدی تر گرفته شده و کیفیت و کارائی اش بهینه سازی شده و برنامه های لینوکس به همان خوبی که روی لینوکس اجرا میشن بدون کامپایل مجدد روی سولاریس هم اجرا میشن . سولاریس یک سیستم عامل کامل و حرفه ای است و لازم نیست برنامه جانبی ای رو از لینوکس بگیره ! وجود امکانهائی مانند این کمک میکنه سازمانهائی که در حال مهاجرت به یک سیستم عامل یا پلت فرم جدید هستند در مدت زمان این مهاجرت بتونن از برنامه های فعلی شون که خوب هم کار میکنه ولی از نظر فناوری جدید نیست ( Legacy ) روی سیستم جدید بکار بندازن و هزینه انتقال و مهاجرت رو کم کنن . روی FreeBSD 6 هم جدی تر به این امکان رسیده اند و گزارشهائی هست که نشون میده اون هم به اندازه کافی خوب هست .

بعد التحریر : من متاسف و متعجب هستم که چرا خصوصا طی یکسال اخیر در جوامع مختلفی که طرفداران لینوکس فعال هستند مطالب غیر فنی و فاقد ارزش فنی زیاد شده ، کل کل زیاد شده ، مقایسه های کشک و بی ارزش زیاد شده و خبرهای غیر دقیق و ... . باور کنید اگر یک کاربر حرفه ای و همیشگی لینوکس باشید ، به اندازه کافی واقعیت فنی و با ارزش و قابل اعتنا وجود داره که برتری ها رو نشون بده ؛ چه ضرورت و نیازی هست به خبرسازی یا سر و صدای بیخود و پروپاگاندا ؟ این کارها رو افرادی میکنند که بی سواد هستند یا احساس ضعف میکنن . این همه مطلب با ارزش وجود داره که میتونه مورد استفاده قرار بگیره . سعی نکنید شبیه افرادی باشید که در مورد موضوع مورد دفاع خالی هستند ، اما چون بهش علاقه دارن سعی میکنن هویتشون رو در فضاسازی بیهوده پیدا کنند . لینوکس ، Open source و مفاهیم مربوطه رو نباید در نقد و نفی دائمی رقبا تعریف کرد ، درست مثل کاری که برخی افراد دارای گرایشات خاص مذهبی انجام میدن که غلطه و هممون میدونیم چرا . اینها "Technology" هستند ، و برای توسعه شون باید مزایاشون گفته بشه . فحاشی یا طعنه زدن و تمسخر و خبرسازی در مورد همسایه ها ، در تصویر بزرگ ، کمکی به فناوری مورد علاقه ما ( مثلا اینجا __لینوکس__ ) نمیکنه .