PDA

View Full Version : شروع در DotNet

gozari
پنج شنبه 15 شهریور 1386, 09:35 صبح
سلام
من به تازگی مجبور شدم در محیط Visual Studio 2003 گزارش تولید کنم. میخواستم بدانم آیا دلیل خواصی وجود دارد که به جای کریستال ریپورت به سراغ Active Report بروم؟ در ضمن دو سوال ابتدائی درمورد کریستال ریپورت دارم:

سوال اول من اینه که آیا میتونم ازنسخه رجیستر نشده کریستال که با خود Visual Studio.net نصب میشه استفاده کنم یا اینکه استفاده از یک نسخه رجیستر شده برای یک نرم افزار جدی لازمه؟
اگر جواب سوال اول منفی باشه میخواهم بدانم آیا از نسخه های دیگر کریستال (مثلا نسخه های رجیستر شده ای که احتمالا توی تهران در دسترسه) میتوانم در تولید گزارش استفاده کنم یا اینکه حتما باید از نسخه DotNet استفاده کنم؟ممنون از هر توضیحی که در این موارد میتوانید بدهید.

sinmimmim
پنج شنبه 15 شهریور 1386, 12:12 عصر
بله میتونید از نسخه رجیستر نشده استفاده کنید چه نسخه net. و یا نسخه های دیگه
ولی برای این که برنامه شما روی کامپیوترهایی که Crystal Report ندارن هم اجرا بشه باید از برنامتون Setup بسازین وبسته به این که از چه نسخه Crystal Report استفاده میکنید حتما به پروژه Setup چند تا Module مربوط به اون نسخه Crystal Report اضافه کنید

مقاله آموزشی ضمیمه شده رو بخونید

این لینک هم برای Module ها
http://support.businessobjects.com/downloads/merge_modules.asp

sm
شنبه 17 شهریور 1386, 07:13 صبح
شما محدودیتی برای ساخت گزارش با کریستال رجیستر شده ندارین اما به گفته دوستان میتونین به راحتی با وصل شدن به سایت سازنده خودتون رو رجیستر کنین.
با این کار فقط شما نیز ثبت میشین و هزینه ای هم نداره.

موفق باشید