PDA

View Full Version : تغییر رنگ Select Text

mohammad-j
یک شنبه 18 شهریور 1386, 22:31 عصر
سلام بر شما محبان دلفی
آیا ابزاری یا کدی وجود دارد که رنگ انتخاب متن که به صورت پیش فرض آبی هست رو تغییر داد؟
ممنون

Batman
دوشنبه 19 شهریور 1386, 13:36 عصر
با سلام
منظورتون کدوم رنگه
label,button,listbox,...
موفق باشید

mohammad-j
دوشنبه 19 شهریور 1386, 18:04 عصر
منظورم توی Edit هست که متن انتخاب میشه رنگ بلاک آبی هست ؟؟؟؟

Will_Smith
سه شنبه 20 شهریور 1386, 01:09 صبح
var
i:integer;
c:Tcolor;
begin
i:=COLOR_HIGHLIGHT;
c:=CLRED;
SetSysColors(i,i,c)
end;

mohammad-j
سه شنبه 20 شهریور 1386, 22:22 عصر
سلام ممنون از پاسختون ، ولی این رنگ کل سیستم و تغییر میده!
راهی نیست که فقط برنامه تغییر کند؟

Will_Smith
سه شنبه 20 شهریور 1386, 23:53 عصر
ببین خودت میتونی پیداش کنی ؟
نیاز به راهنمایی نداره خودت پیداش کن.کدنویسی خاصی هم نداره با همین چند خطی که گذاشتم و با شرایط خاص.
اگه پیداش کردی بدون که برای اولی هم نیازی به سوال کردن نداشتی ولی اگه پیداش نکردی .....

mohammad-j
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 17:11 عصر
نشد هر کاری کردم نمی شه ؟؟؟!!1

Will_Smith
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 12:11 عصر
یه راهش (ساده ترینش) وقتی برنامه ران شد این کد ها رو فراخوانی کنی و وقتی که دوباره میخاید از برنامه خارج بشید رنگ ها رو به رنگ های پیش فرض برگردونید یکی دیگه اینه که وقتی فوکس وارد یک Edit شد این کار رو بکنی و وقتی خارج شد دوباره به رنگ ژیش فرض برگردونی

mohammad-j
جمعه 23 شهریور 1386, 19:58 عصر
این کار خوبه ولی اگه کاربر همزمان از سیستم و نرم افزار استفاده کنه مشکل داره !!!
یه مثال خوب : نرم افزار یـــاهـــو ، اگه دقت کرده باشید فقط تو خودش هست و به سیستم کاری نداره ؟؟!!

Will_Smith
جمعه 23 شهریور 1386, 21:25 عصر
عزیز دلم راه حل دومی رو که عرض کردم نخوندی؟
میتونی موقعی که فوکس وارد Edit شد تغییر رنگ رو بدی و وقتی که خارج شد به حالت قبل برگردونی راه اول راه ساده تری بود(از نظر پیاده سازی)

mohammad-j
شنبه 24 شهریور 1386, 23:02 عصر
دلبندم من هم گفتم که مشکلش اینکه اگر درون Edit باشه رنگ سیستم هم تغییر کرده ولی یاهو اینطور نیست ، قطعا روش جنابعالی روش خوبی است ، ولی می خوام بدونم یاهو چی کار کرده؟

Will_Smith
شنبه 24 شهریور 1386, 23:27 عصر
ممنون که منو دلبند خودت میدونی:چشمک:
میشه دقیقا بگی کجای یاهو اینو دیدی؟ چون قائدتا این روش من بهترین روش نیست و باید یه فکر به حال و احوالش کرد و متاسفانه وقت زیادی برای حلش هم ندارم

mohammad-j
یک شنبه 25 شهریور 1386, 16:20 عصر
بدون شرح !!
http://i9.tinypic.com/53kdcgi.gif

پرواز
یک شنبه 25 شهریور 1386, 17:49 عصر
جناب mohammad-j من فکر می کنم تغییر رنگ Edit در یاهو از خصوصیات اون اسکینی باشه که داره استفاده میکنه. یعنی شما هم اگه برنامه های اسکین رو بگردی فکر کنم از این افکتا زیاد داشته باشه.

mohammad-j
یک شنبه 25 شهریور 1386, 22:15 عصر
جناب mohammad-j من فکر می کنم تغییر رنگ Edit در یاهو از خصوصیات اون اسکینی باشه که داره استفاده میکنه. یعنی شما هم اگه برنامه های اسکین رو بگردی فکر کنم از این افکتا زیاد داشته باشه.

یعنی هیچ راهی وجو نداره بدون کامپوننت !!! البته راهش که وجود داره ولی راه حل ؟! :ناراحت:

پرواز
یک شنبه 25 شهریور 1386, 22:57 عصر
مسلماً راه داره. شما باید در مورد همین متد جناب ویل_اسیمت بیشتر تحقیق کنی و یه متد تو همین مایه ها پیدا کنی. و یا یه ابتکار به خرج بدی...
که قبلا تو همین تاپیک جناب ویل_اسمیت مطرح کردند.

Will_Smith
دوشنبه 26 شهریور 1386, 08:35 صبح
یه راه دیگه استفاده از RichEdit البته باید مثل یه Edit درسش کنی مثلا Height یا چند خطی بودن وWordWrap و غیره رو تنظیم کنی که مثل Edit بشه
بقیش هم میشه یه سوال دیگه که فکر کنم قبلا مطرح شده باشه
ولی اگه بخای حتما با Edit کار کنی فکر نمیکنم بجز API راه دیگه ای داشته باشه

mohammad-j
دوشنبه 26 شهریور 1386, 16:38 عصر
ممنون از همه دوستان مثل اینکه باید برم دنبالش ، خبری شد بهتون میگم