View Full Version : بانک اطلاعات در دلفی
sfarjami
دوشنبه 19 شهریور 1386, 13:29 عصر
با سلام
خواهشمندم در صورت امکان در مورد مشکل زیر راهنمائی فرمائید.
من یک برنامه بانک اطلاعاتی با دلفی نوشتم که در کامپیوتر خودم بدرستی کار میکند ولی وقتی روی کامپیوتر دیگری اجرا میکنم اشکال مسیر Database میدهد. چطوری مسیر Database برایش تعریف کنم که در کامپیوترهای دیگر وقتی اجرا میشود این اشکال پیش نیاید. با تشکر
Will_Smith
دوشنبه 19 شهریور 1386, 14:48 عصر
مسیر دیتابیس رو چطوری بهش میدید؟ با کد نویسی یا اینکه در زمان Programig?
از ODBC استفاده میکنید یا ADO?
Batman
دوشنبه 19 شهریور 1386, 17:16 عصر
با سلام
شما فقط کافیه بانک رو در مسیر فایل اجرایی قرار بدید و فقط اسم بانک رو به جای مسیر کامل وارد کنید (برای اکسس) برای sqlserver هم باید خود sqlserver رو روی سیستم دیگر نصب کنید البته میشه با کپی کردن یه سری از فایلها دیگه کل برنامه sqlserver رو نصب نکرد
موفق باشید
Hamid.Kad
دوشنبه 19 شهریور 1386, 18:20 عصر
اگه از Ado برای ارتباط با Sql Server استفاده بشه نیازی به نصب ویا حتی کپی فایل روی کامپیوترهای Client نیست. ویندوز از Ado حمایت میکنه.
در مورد سوالتون اگه از Ado استفاده میکنید خاصیت ConnectionString رو در زمان اجرا مقداردهی کنید تا مشکلتون برطرف بشه
jamjid
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 02:33 صبح
اگر از ado استفاده می کنی کافی فایل بانک را در کنار فایل exe برنامه گذاشته و این کد را در FormCreate بنویسید
ADOConnection1.ConnectionString:=ExtractFilePath(A pplication.ExeName)+'db1.mdb';
ADOConnection1.Connected:=true;
البته خاصیت های ADOConnection1 را باید تنظیم کنید ... در قسمت providerباید Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 بنویسید
اگر ADOQuery یا ado table در فرم داری فقط خاصیت connection آنرا به ADOConnection1 مرتبط کن
و خاصیت active انرا با کد زیر در True ، FormCreate کن
ADOQuery1.Active:=true;
sfarjami
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 12:37 عصر
با سلام به تمام دوستان عزیز
:تشویق: آفرین به تخصص شما مشکلم حل شد از لطف همگی ممنون و سپاسگزارم
:بوس:
stringer
شنبه 31 شهریور 1386, 14:12 عصر
سلام به همه مهندسای عزیز
آقا من چیجوری میتونم آدرس نسبی بدم ؟؟
میخوام یه فایل اکسس ایمپورت کنم ممنون میشم کمکم کنید
vcldeveloper
شنبه 31 شهریور 1386, 15:26 عصر
آقا من چیجوری میتونم آدرس نسبی بدم ؟؟
کد نوشته شده در پست شماره 5 (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=393550&postcount=5)را مطالعه کنید.
SYNDROME
شنبه 31 شهریور 1386, 20:19 عصر
با سلام
زمانی که بانک شما پسورد دارد می توانی از کد زیر هم استفاده کنید.
ADOConnection_Access.ConnectionString := 'Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=DataBase.mdb;Persist Security Info=False;Jet OLEDB:Database Password=SYNDROME';;
ADOConnection_Access.Connected := True;
موفق باشید
stringer
یک شنبه 01 مهر 1386, 10:50 صبح
خوب اگه بخوام که اولش پسورد نداشته باشه چی ؟اونموقه باید چیکار کنم؟
SYNDROME
یک شنبه 01 مهر 1386, 20:07 عصر
با سلام
خوب اگه بخوام که اولش پسورد نداشته باشه چی ؟اونموقه باید چیکار کنم؟
خوب اینجوری بنویس.
ADOConnection_Access.ConnectionString := 'Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=DataBase.mdb;Persist Security Info=False';
ADOConnection_Access.Connected := True;
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.