PDA

View Full Version : معرفی دلفی 2006

Rocker
دوشنبه 19 شهریور 1386, 20:26 عصر
سلام دوستان:
من تصمیم گرفتم از دلفی هفت به دلفی 2006 مهاجرت کنم فکر کنم انتخاب خوبی کرده باشم چون در موردش تحقیق کردم البته تو همین سایت.
اما میخواستم یه سری اطلاعات اولیه در مورد این نسخه داشته باشم به عبارت زیر:
1-تو این نسخه میشه برنامه ای نوشت که صد در صد مبتنی بر win 32 باشه و یا صد در صد مبتنی بر وب باشه.
2-قدرتش تو برنامه نویسی تحت وب و کار با بانکهای اطلاعاتی تحت وب چقدر است.
3-صفحه های وب خود را بر اساس کودوم یکی از پلاتفرمهای برنامه نویسی وب مثل ASP , ASPX,PHP و غیره میده مثلا سی شارپ دات نت که صفحاتش مبتنی بر ASPX هستش.
4-مشکلات وباگهای نسخه های قبلی دلفی بعد دلفی 7 رو داره مثل دلفی 2005.
خیلی ممونم میشم که بنده رو بازم راهنمایی کنید.

SYNDROME
دوشنبه 19 شهریور 1386, 20:37 عصر
با سلام
من توصیه می کنم 2007 را انتخاب کنید.
مشکلات کمتری دارد.
در ضمن دلفی 2006 .Net را پشتیبانی می کند ولی پر از اشکال است و به خاطر همین در دلفی 2007 آن را برداشتند.
موفق باشید

Rocker
سه شنبه 20 شهریور 1386, 02:02 صبح
با سلام
من توصیه می کنم 2007 را انتخاب کنید.
مشکلات کمتری دارد.
در ضمن دلفی 2006 .Net را پشتیبانی می کند ولی پر از اشکال است و به خاطر همین در دلفی 2007 آن را برداشتند.
موفق باشید
یعنی منظورتون اینه که تو 2007 نمیشه برنامه نویسی تحت NET. کرد اما من میخوام که دلفی دات نت یاد بگیرم تا برای وب نویسی نرم یه زبان جدید یاد بگیرم.

vcldeveloper
سه شنبه 20 شهریور 1386, 02:10 صبح
اون نسخه ایی که فعلا در بازار هست فقط برای Win32 است. RAD Studio 2007 که بسته کامل آن محسوب می شود تازه Release شده و تا چند وقت دیگه وارد بازار میشه.
خبرش در همین سایت مطرح شد.

Rocker
سه شنبه 20 شهریور 1386, 10:51 صبح
اون نسخه ایی که فعلا در بازار هست فقط برای Win32 است. RAD Studio 2007 که بسته کامل آن محسوب می شود تازه Release شده و تا چند وقت دیگه وارد بازار میشه.
خبرش در همین سایت مطرح شد.
اما من میخواستم که دات نت یاد بگیرم اونم تحت دلفی یعنی میگید نرم سراغ دلفی دات نت.

vcldeveloper
سه شنبه 20 شهریور 1386, 21:34 عصر
اما من میخواستم که دات نت یاد بگیرم اونم تحت دلفی یعنی میگید نرم سراغ دلفی دات نت.
جستجو کنید، جواب شما قبلا در سایت داده شده.