PDA

View Full Version : روش write سایت طراحی شده بر روی cd ؟؟؟

lililili
سه شنبه 20 شهریور 1386, 06:02 صبح
با سلام
من یک سوال مقدماتی دارم چگونه می توانم سایتی را که با flash طراحی نمودم ‌(یا هر سایتی )را بر روی cd رایت کنم به گونه ای که در کامپیوترهای دیگر نیز مشاهده شود ؟؟

زمانیکه این کار را انجام دادم بر روی کامپیوترهای دیگر اجرا نمی شود یعنی آدرس کل صفحات از سیستم من است البته آدرس دهی ‌‌نسبی هم انجام دادم ولی حتما اشکال دارد که نمی شود ! مثلا اینجوری: flash /flower.swf /..../......

البته من یک shortcut هم از فایل index م درست کردم و start in آن را نیز پاک نمودم ولی باز هم نشد

لطفا من را یاری کنید

tabib_m
سه شنبه 20 شهریور 1386, 16:17 عصر
یک نمونه (یا قطعه ای از اون که مشکل داره) از صفحاتتون رو اینجا بذارید...

رایت کردن سایت روی cd مثل رایت کردن هر فایل دیگه ای هست.

موفق باشید.

peyman1987
سه شنبه 20 شهریور 1386, 17:20 عصر
اگه از آدرس دهی نسبی استفاده کرده باشین نباید مشکلی وجود داشته باشه.

lililili
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 09:33 صبح
سلام

امکان داره که هاردم ویروس داشته باشه و به این دلیل مدام از کامپیوتر من آدرس نشان می دهد ؟؟؟؟؟؟؟؟

البته از آدرس دهی نسبی در html استفاده کردم ولی در flash خیر .یعنی کلیدی که در flash طراحی کردم به صفحه web که ایجاد کردم آدرس دهی شده به صورت مطلق . و لی از صفحه index م به سایر صفحات آدرس دهی به صورت نسبی می باشد .

میشه لطفا سریعتر پاسخ دهید .
ممنونم.

lililili
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 10:37 صبح
*** ویرایش شد *** ضمیمه حذف شد.
شما مسئول فایل های خودتون هستید، در صورت مشاهدهء ویروسی از طرف شما، باهاتون دوستانه برخورد خواهد شد :)

Business Analyst
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 20:15 عصر
شاید آدرس هاتونو از درایو های خودتون دادین
در این صورت از سیستم دیگر که این فایلها رو ندعره اجرا نمیشه
درضمن کد های ویبی اسکریپتتم چککن
دقیقا اررور ها ماله اونه

lililili
شنبه 24 شهریور 1386, 06:03 صبح
بله از درایو خودم دادم :متفکر: منظورتون چیست ؟؟؟؟ پس از کجا باید آدرس بدهم ؟؟؟

tabib_m
شنبه 24 شهریور 1386, 10:57 صبح
منظور ایشون همون مطلق و نسبی بودن آدرس ها هست...

oxygenws
شنبه 24 شهریور 1386, 14:34 عصر
طبق گزارش یکی از کاربران عزیز و بررسی، فایل ضمیمه شده توسط ایشون در پست پنجم، ویروسی بود و حذف شد.
دوستانی که روی ویندوز این فایل رو اجرا کردند، احتمالا این ویروس رو گرفتند. :)

lililili
دوشنبه 26 شهریور 1386, 13:13 عصر
باسلام

ممنون از راهنمایی شما oxygenws : می شه لطفا بفرمایید از چه آنتی ویروسی استفاده کردین برای از بین بردن ویروس ؟ norton یا kaspersky یا ....

و سوال دوم هنوز مشکل بنده رفع نشده و من نمی توانم آن سایتم را روی cd رایت کنم ؟

و خدمت آقای tabib_m به دلیل اینکه در محل کارم دسترسی به downloade ندارم و نمی توانم فایلی را attach کنم بی زحمت ایمیل خودتان را بدهید تا در منزل برایتان سایتم را بفرستم .

بازم ممنونم

oxygenws
دوشنبه 26 شهریور 1386, 13:36 عصر
ممنون از راهنمایی شما oxygenws : می شه لطفا بفرمایید از چه آنتی ویروسی استفاده کردین برای از بین بردن ویروس ؟ norton یا kaspersky یا ....
من با نورتون چک کردم!

و خدمت آقای tabib_m به دلیل اینکه در محل کارم دسترسی به downloade ندارم و نمی توانم فایلی را attach کنم بی زحمت ایمیل خودتان را بدهید تا در منزل برایتان سایتم را بفرستم .
برادر tabib_m مراقب ویروس باش :)

tabib_m
دوشنبه 26 شهریور 1386, 23:16 عصر
برادر tabib_m مراقب ویروس باش :)
:)
قبل از این که حذفش کنی داونلود کردم ، Symantec کشتش :)

من در flash تخصص ندارم...
ممکنه وقتی که فایل مورد نظر compile میشه، آدرس ها از نسبی به مطلق تغییر پیدا کنن!
( فقط یک حدسه، فرصت تست و بررسی ندارم، شرمنده :) )

موفق باشید.

lililili
شنبه 31 شهریور 1386, 11:20 صبح
سلام

با عرض معذرت و تاسف . بنده هیچ اطلاعی از وجود ویروس در سیستمم نداشتم البته احتمال می دادم ولی مطمئن نبودم
در ضمن خدمت اساتید محترم عرض کنم که من برای یادگیری عضو این سایت شدم نه اینکه سیسمهای دیگران را دچار مشکل کنم.

از طرز برخوردتون واقعا کمال تشکر را دارم .... واقعا که

lililili
یک شنبه 01 مهر 1386, 10:08 صبح
از کلیه کسانی که سایت طراحی می کنند و سپس سایت مربوطه را بر روی cd رایت کرده و به عنوان نمونه کار به شرکتهای متفاوت می برند تقاضا دارم که جواب سوال مرا بدهید و مراحل کارتان را برای من بنویسید . خواهشا

lililili
یک شنبه 08 مهر 1386, 07:20 صبح
سلام ...بنده هنوز منتظر پاسخ هستم

lililili
دوشنبه 09 مهر 1386, 09:52 صبح
جالبه ...بااین تعداد مشاهده تا الان 220 نفر هنوز کسی از اساتید جواب درستی به سوال این تاپیک نداده ..
:متفکر:

m.hamidreza
دوشنبه 09 مهر 1386, 21:24 عصر
عزیز برادر !
سوال شما در مورد flash هست اون 220 نفر هم حتما تخصصی تو flash نداشتن !
دوستان هم گفتن مشکل شما در آدرس دهیه !
در مورد آدرس دهی تو فلش search کن ! تو کتاب ، تو وب و . . .