ورود

View Full Version : کددار vb (دعوت به همکاری و هم فکری )

azarsoft
سه شنبه 20 شهریور 1386, 23:13 عصر
کددار نرم افزاری است که کلیه سورسهای وی بی در آن دسته بندی شده و در هر زمینه نمونه های فوق العاده ای دارد که به کاربران برای گسترش نرم افزارهای خودشان کمکی زیادی می کند.

نمونه عکس از محیط برنامه
http://www.imageuploads.net/ims/pic.php?u=20833BBlv6&i=134982

این برنامه حاوی 655 نمونه برنامه در 26 عنوان می باشد.
از کلیه دوستان که آمادگی جهت تکمیل بانک اطلاعاتی این برنامه را دارند خواهشمند همکاری هستم
در ضمن نیاز به همفکری دوستان برای ارائه این برنامه هستم

ارائه این برنامه بصورت
- رایگان
- قفل گذاری شده
- منبع باز جهت توسعه

ترجیح می دهید و پیشنهاد می کنید

حامد مصافی
سه شنبه 20 شهریور 1386, 23:40 عصر
علی الظاهر نرم افزار به درد بخوری باید باشه.
نمی خواهید لینک دانلود بدید؟

ضمناً ترجیح می دهیم و پیشنهاد می کنیم :
- منبع باز جهت توسعه

shab_sharab61
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 01:35 صبح
من هم به عنوان یه تازه کار هستم

soheil-vb6
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 02:02 صبح
منم هستم
اگه لینک دانلود بذاری خوب میشه

mormorbaba
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 02:13 صبح
شروع جالبیه .

منم هستم.

mostafa_C
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 06:50 صبح
منبع باز جهت توسعه بسیار بهتره

radan01
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 10:43 صبح
آقا منم هستم
منم یه سری سورس دارم که حاضرم کمکتون کنم
mostafa_fereshteh_u@yahoo.com

azarsoft
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 11:09 صبح
از دوستانی که قصد همکاری در این پروژه رو دارند خواهشمند شرایط زیر را در نظر بگیرند

1-سورس این برنامه در اختیار کسانی قرار می گیرد که صرفا جهت توسعه این نرم افزار تلاش می کنند و هر گونه تغییر در مولف این برنامه از نظر اخلاقی درست نمی باشد
2- دوستانی که قصد دارن نمونه برنامه های انها در این مجموعه قرار بگیرد باید
- برنامه هایشان در حالت نمونه برنامه نوشته شده باشد (یعنی حاوی توضیحات در سورس باشد)
- برنامه هایشان حدالامکان بی نیاز به فایلهای جانبی خاص باشد .
- از چند فرمه کردن و چند بخشه کردن برنامه هایتان خود داری کنید
* به این نکته توجه کنید که برنامه های این نرم افزار در حد حرفه ای تهیه شده و هر کدام به نحوه کار بخشی از ویژوال بیسیک اشاره می کنند و برای کاربران بصورت مفهومی جمع آوری گردیده تا با استفاده از نمونه برنامه های این نرم افزار کاربران در جهت پیشرفت نرم افزارهایشان بهره ببرند

علاقه مندان می توانند با ایمیل زیر با من تماس بگیرند تا در جریان نحوه همکاری قرار بگیرند

Azarsoft@gmail.com

MMR_1344
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 12:44 عصر
دوست عزیز این چیز خوبی هست اما نحوه کار رو بهتره معین کنی که چجوری میخوای انجام بدی تا معین باشه که هر کی چه جوری باید عمل کنه

Evil 69
شنبه 24 شهریور 1386, 03:45 صبح
یان یک کاره خیلی خوبه ولی بهتر هر کسی که یک برنامه نمونه میذاره در آخره همون قسمت نام و یا نام شرکت اون طرف ن.شته بشه
من هم حاضر به همکاری هستم و فکر میکنم برنامه های نونه بدرد بخور زیدی داشته باشم چون من توی دبیرستان هم دانش اموز بودم و هم دبیر برای همین نونه های زیدی در همه موارد دارم

babakj
دوشنبه 22 بهمن 1386, 17:15 عصر
من میگم اگه این برنامه روی یک سایت اینترنتی قرار بگیره خیلی عالی تر می شه و اونجوری هم هر کسی می تونه با یک رمز وارد بشه و عضو تیم توسعه دهنده ها بشه و کدهاشم توسط مدیر سایت بررسی بشه

HjSoft
دوشنبه 22 بهمن 1386, 17:40 عصر
من ردی پیدا نکردم مثل اینکه این برنامه از کار افتاده !! ولی من اینو دارم 7000 کد داره !!!

betabeta
دوشنبه 22 بهمن 1386, 18:18 عصر
دوست عزیز کار خوبی رو شروع کردی ولی بهتر نیست بیشتر در مورد نحوه کار توضیح بدی .

هر رفتنی رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت

soheil_programmer
دوشنبه 22 بهمن 1386, 18:19 عصر
کددار نرم افزاری است که کلیه سورسهای وی بی در آن دسته بندی شده و در هر زمینه نمونه های فوق العاده ای دارد که به کاربران برای گسترش نرم افزارهای خودشان کمکی زیادی می کند.

نمونه عکس از محیط برنامه
http://www.imageuploads.net/ims/pic.php?u=20833BBlv6&i=134982

این برنامه حاوی 655 نمونه برنامه در 26 عنوان می باشد.
از کلیه دوستان که آمادگی جهت تکمیل بانک اطلاعاتی این برنامه را دارند خواهشمند همکاری هستم
در ضمن نیاز به همفکری دوستان برای ارائه این برنامه هستم

ارائه این برنامه بصورت
- رایگان
- قفل گذاری شده
- منبع باز جهت توسعه

ترجیح می دهید و پیشنهاد می کنید

با سلام

پیشرفت سریع سیستم عامل Linux به خاطر Open Source بودن آن بود؛ پیشنهاد من به شما اینه که شما نرم افزارتان را که ایده بسیار خوبی به نظر من هست را با کمک دوستان در این انجمن بنویسید تا امکانات برنامه نیز من جمله چند زبانه بودن آن نیز بوجود آید؛ منتها این کار یک مدیریت صحیح را در نوشتن برنامه میطلبد که امیدوارم شما اینکار را انجام داده تا شاهد گسترش این نرم افزار در سراسر جهان باشیم.

به امید پیروزی یکایک شما عزیزان - سهیل

مبین رنجبر
دوشنبه 22 بهمن 1386, 19:08 عصر
من شدیدا مخالف این کارم ... فکر کن هر کس این برنامه رو داشته باشه دیگه هیچ کس زحمت به کار انداختن مغزشو نمیده و کارش فقط میشه کپی ...

parselearn
سه شنبه 23 بهمن 1386, 06:14 صبح
البته من با نظر Lsass.CRC32 موافقم و پیشرفت خودم رو مدیون همین قضیه می دونم
اما داشتن یک منبع کامل هم برای افراد حرفه ای مثل آقای Lsass.CRC32 لازمه

اگر بشه منم هستم
حدود 1300 کد دارم
البته کد هست نه برنامه

ali_habibi1384
سه شنبه 23 بهمن 1386, 06:46 صبح
در ازای این همه همکاری پولی هم گیر کسی میاد یا فقط باید اطلاعات در اختیار هم بذاریم؟

azarsoft
سه شنبه 23 بهمن 1386, 10:01 صبح
دوستان عزیز شما به تاریخ تاپیک توجه نکردید . این موضوع مربوط به پنج ماه پیشه ، اون موقع کسی حاضر به همکاری نشد و من به علت مشغله کاری نتونستم تمومش کنم .
الان هم انگار دوستمون wolf-sky این برنامه رو داره :متفکر::متعجب::متفکر::متعجب:
اگه میشه بذاره اینجا تا سایر دوستان برش دارن

sasanhe
چهارشنبه 24 بهمن 1386, 13:06 عصر
منبع باز جهت توسعه

Babak.Hassanpour
چهارشنبه 24 بهمن 1386, 20:00 عصر
بدک نیست ولی شاید بعضی ها حوصله کار رو چنین پروژه ای رو که کوچک هم نیست و ضمنا پولی هم توش نیست و تازه بعد از اتمام یکی کرک مینه به نام خودش درمیاره رو نداشته باشن.