View Full Version : ادغام اطلاعات دوفیلد
fanavar
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 00:41 صبح
سلام :
چطورمی تونم داده های دوفیلدرودرفیلددیگه ای بصورت ادغام داشته باشم مثلافیلدبدهکارشامل چندرکوردهست وهینطورفیلدبستانکارحالامی خوام تمامی این رکوردهادرفیلددیگری وبه ریزداشته باشم فکرمیکنم اینکارروازطریق دستورSQLبایدانجام داد امانکته اینجاست که می خوام فیلدجدیدرودرگزارش استفاده کنم
mehdihamedali
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 08:11 صبح
سلام دوست عزیز
ببین ادغام چند تا رکورد با ادغام چند تا فیلد با هم فرق میکنه....
ادغام چند تا فیلد با دستور & انجام میشه مثل ذیل
me.F1 & me.F2
ولی اداغم چند تا فیلد با دستور Group by انجام میشه که شما باید در Source فرم یا گزارشتون پیاده کنیدالبته نکته اینجاست که فیلد ها عیناً تکرار شده باشند حتی اگر یک فیلد در یک ردیف تکرار نشده باشه ردیف اضافه میشه مثلاً فکر کن 3 تا فیلد دارم که به ترتیب 1و1و5 ردیف دوم 1و1و5 ردیف سوم 1و1و6 باشه در این روش شما دو ردیف خواهید داشت به ترتیب 1و1و5 ردیف دوم 1و1و6 خواهد بود
Group By یه دستور SQL است که مبحث کاملی داره اگه سئوالت مربوط به این موضوع میشه اول یک جستجو کن بعد اگه پیدا نکردی بگو راهنمایت کنیم
fanavar
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 16:05 عصر
سلام :
من نمونه برنامه روگذاشتم اکه لطف کنین روبرنامه توضیح بدین بهترمتوجه می شم
mehdihamedali
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 18:06 عصر
خوب دوست عزیز
من یک جدول دیگه به نام Table2 ایجاد کردم
حالا
Query1 جمع بد منهای بس یک ردیف رو میده
Query2 فیلد های یک ردیف رو در کنار هم قرار میده که البته بینشون !! قرار داده
Query3 فیلد های جدول خودتو گروه بندی کرده که با اصل جدولت هیچ فرقی نداره
Query4 داده های فیلد های بد و بس رو جمع زده و تو دو تا سلول نشون داده
Query5 جدول من رو گروه کرده که البته بد و بس جمع شده و در نتیجه یک جدول با 3 ردیف داره که بد . بس اونا جمع بد و بس تمام ردیف هایه که نامشون مشابه
اینم فایلش
http://www.ehramparsian.com\db1.mdb
fanavar
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 20:52 عصر
ممون ازراهنمائی شمادوست عزیز:
آیا درQuery2علامت !! رومیشه برداشت اگه اینکارامکان پذیراست چطوری ؟
mehdihamedali
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 15:11 عصر
ببین دوست عزیز
دستور مورد استفاده دستور زیره شما فکر میکنی بشه برداشت
StrVar & "!!" & StrVar2 & "!!" &StrVar3 ...
درسته میشه پاکش کرد
در واقع علامت & مابین String ها باعث جمع شدن String ها میشه حالا "!!" یک String است پس میتونی هر رسته ای رو با این وسیله جمع کنی مثل مثال زیر که نام و نام خانوادگی رو با یک فاصله جمع میکنه
=txtFName & " " & txtLName
سه تا تکست باکس ایجاد کن اسم ولی رو بده txtFName و اسم دومی رو بده txtLName و در ContrlSource سومی دستور بالا رو بده اون وقت هر اسمی در اولی و دومی بنویسی تو سمی جمع میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.