View Full Version : کالرآیدی در delphi
fannavaran
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 11:09 صبح
دوستان من برای یکی از برنامه هایی که نوشتم احتیاج داشتم که از caller-id استفاده کنم.یه دستگاه پیدا کردم که بد نیست بدونید.این دستگاه توپ در دلفی کار کرد. http://www.bmtech.ir
البته من از 4 خط استفاده کردم. قیمتش هم 120000 بود.
absent
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 11:58 صبح
قیمتش از 4 تا مودم هم بیشتره! خیلی ارزونتر می شد تمومش کرد
mojtaba_z
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 14:23 عصر
سلام
ایا مودم ای وجود داره که همه جا (جاهایی که خوطوط دیجیتال شدن) کار بکنه ؟
چون من فقط میخوام از یه خط استفاده کنم .
من مودم های زیادی رو تست کردم که در بعضی نقاط تهران Caller Id رو نمایش میدادن و در بعضی جاها نمایش نمیدادن . در صورتی که با استفاده از دستگاه Caller Id که به تلفن متصل بود شماره تلفن در تمامی آنها نمایش داده می شد .
Valadi
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 16:44 عصر
سرویس Caller Id یک از امکانات مرکز مخابرات است چناچه اگر سویچر ها باز باشند Caller Id فعال است و اگر بسته باشد Caller Id غیرفعال است و ربطی به مودم ندارد (فقط مودم از سیستم Caller Id پشتیبانی کند کافی است )
mojtaba_z
شنبه 24 شهریور 1386, 09:19 صبح
سلام
سرویس Caller Id یک از امکانات مرکز مخابرات است چناچه اگر سویچر ها باز باشند Caller Id فعال است و اگر بسته باشد Caller Id غیرفعال است و ربطی به مودم ندارد (فقط مودم از سیستم Caller Id پشتیبانی کند کافی است )
جناب آقای Valadi ، همانطور که قبلا اشاره کردم من مودم های زیادی رو در جاهای مختلفی تست کردم و جواب منطقی نگرفتم یعنی در جایی که با دستگاه های Caller Id متصل به تلفن ، شماره تماس گیرنده رو نشون میداد ، با کامپیوتر و یک مودم خاص شماره نشون داده میشد ولی مثلا با مودم های دیگه شماره نمی افتاد.
با توجه به صحبت شما باید در تمامی نقاطی که دستگاه Caller Id کارمیکنه ، با استفاده از مودم هم شماره نمایش داده بشه .
البته من این مشکل رو در سایت ها و فروم های زیادی دیدم که همه مطرح کرده بودن در نهایت به جوابی نرسیده بودن .
parnia_mb
شنبه 24 شهریور 1386, 10:15 صبح
آقای absent چه جوری می شد ارزونتر تمومش کرد ؟
آخه خود منم مدتهاست که دنبال این می گردم که بتونم caller id رو همه خط ها داشته باشم . ولی مودم من رو بعضی خط ها کار نکرد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.