View Full Version : چگونگی تبدیل فیلدهای متنی از dosبه اکسس
yadegar
جمعه 23 شهریور 1386, 23:20 عصر
:تشویق:سوال : فرض کنید یک فایل بانک اطلاعاتی با فاکس پرو طراحی کرده اید و در این فایل فیلدهای نام و نام خانوادگی با توجه به ماهییت شان که میبایست متنی باشند را از نوع textتعیین نموده اید حال پس از مدتی تصمیم گرفته ایدکه فایل را با تمام اطلاعاتش به اکسس 2003 منتقل کنید اما پس از import نمودن متوجه میشوید تمام فیلدهای نوع غیرمتنی عینا از dos منتقل شده اند اما فیلدهای متنی بصورت حروف ناخوانا و شاید هم اسکی و یا هرچیز دیگر منتقل شده اند که مفهوم نیستند به نظر دوستان مشترک در سایت راه حلی برای رفع این مشکل وجود دارد ممنون میشوم اگر کسی راه حل شفافی در این خصوص ارایه دهد. در صورت امکان طرح راه حل شفاف باشد.
mohammadgij
شنبه 24 شهریور 1386, 09:40 صبح
لطفا اول جستجو کنید.
عزیزم این مطلب تا حالا چند بار مطرح شده و برنامه های تبدیل فایل هم در همین سایت وجود داره. به طور مثال شما می تونید یک برنامه از فروم Foxpro همراه با سورس پیدا کنید و اگه نتونستید راه حل رو پیدا کنید لطف کرده فایل های تکست رو بذارید تا براتون تبدیل کنم
yadegar
شنبه 24 شهریور 1386, 18:32 عصر
اگه قرار بود شما واسم تبدیلش کنین که درخواستم رو عمومی نمیکردم لطف کنین به جای ارایه راه حل های شرطی یک راه حل شففففففففففففففاف پیشنهاد کنید.مرسی:متفکر:
mohammadgij
یک شنبه 25 شهریور 1386, 08:45 صبح
من راه حل شفاف هم گفتم. اول جستجو کن و بعد تاپیک جدید ایجاد کن. در همین فروم این مطلب مطرح شده و در فروم FoxPro هم سورس برنامه ای برای تبدیل هر فرمتی به Windows و بالعکس وجود داره. من این مطلب رو در پاسخ بالا هم گفتم و عرض کردم اگر نتونستید راه حل رو پیدا کنید من براتون تبدیل می کنم. منظورم این بود که اگر اون برنامه رو پیدا نکردید(که حتما پیدا می کنید با جستجو) من این کاررو می کنم و براتون انجام می دم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.