PDA

View Full Version : گزارشگیری پویا (مخصوص ویژوال فاکس پرو)

سعید حمیدیانفر
یک شنبه 25 شهریور 1386, 09:16 صبح
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

از همه دوستان خواهش می کنم این برنامه رو دانلود کنن
با استفاده از این برنامه میتونید گزارشهای تقریبا متنوعی با خصوصیات راست به چپ به صورت پویا در ویژوال فاکس طراحی کنید .

این برنامه هنوز در مراحل اولیه میباشد و برای کاملتر شدن به نظرات و پیشنهادات بسیار مفید شما عزیز ان نیاز دارد.

binyaz2003
یک شنبه 25 شهریور 1386, 11:50 صبح
بسیار عالی و تشکر
فقط زمانیکه هنوز جدولی را انتخاب نکردیم و به صفحه سوم برویم خطای record out of range میدهد.
به نظر من بهتره صفحات غیر فعال باشند و با اجرای هر صفحه ، صفحه بعد فعال بشه که این مشکل پیش نیاد.
نکته دیگه بهتره امکاناتی مثل شماره صفحات و FOOTER و تاریخ هم بهش اضافه کنید که برای کاربر نهایی که تو برنامه میخواد استفاده کنه بهتره.یا اینکه مثلا header سمت راست باشه ، وسط یا چپ.

rezaTavak
یک شنبه 25 شهریور 1386, 13:50 عصر
چرا سورس ندارد؟

binyaz2003
یک شنبه 25 شهریور 1386, 13:58 عصر
فکر کنم چون برای تست گزاشته شده برای همین کد شده.

سعید حمیدیانفر
دوشنبه 26 شهریور 1386, 07:59 صبح
از راهنماییهاتون ممنونم
ای کاش سایر دوستانی هم که لطف کردن و برنامه رو دیدن
یه نظری و پیشنهادی بدن تا برنامه رو کامل تر کنیم .

rahro
دوشنبه 26 شهریور 1386, 09:45 صبح
از راهنماییهاتون ممنونم
ای کاش سایر دوستانی هم که لطف کردن و برنامه رو دیدن
یه نظری و پیشنهادی بدن تا برنامه رو کامل تر کنیم .
سلام
خوب بود و آنچه که من به اون برخوردم این بود که :
1- متوجه نشدم منظورتان از انتخاب دیتابیس چه بود
2- در خصوص انتخاب جدول پس از طی مراحل اولیه در پایان به فیلدهای انتخابی ایراد میگرفت که شناخته نشده اند
3 - فکر میکنم تابع تست فایل باز رو نگذاشته بودید که به این مورد ایراد میگرفت
4 - معمولا کاربر میخواد گزارش خود رو از مجموع دو جدول بدست بیاره که به هم ربط دارند لذا اگر بعد انتخاب فیلد کاربر میتوانست آنها رو ویرایش کنه یا مثلا دو فیلد را با هم جمع و ضرب کنه بهتر بود
5 - امکان تعریف متغیری برای درج ردیف گزارش مشخص نشده
بحرحال متشکرم .

ashkan_gorg
دوشنبه 26 شهریور 1386, 11:15 صبح
بهتر بود که tabها دونه به دونه برحسب نیازشون وبه ترتیب فعال بشند/بهتر بود که عنوان صفحه رو کاربر تعیین میکرد که دروسط رایت یا چپ باشد یا اینکه شماره صفحات در پایین صفحه درج میشدیا اینکه tabها هیچکدام به این صورت مشخص نبودن وهمزان با اینکه به قسمت بعدی میرفت نشان داده میشدند/در هر صفحه دو دکمه صفحه بعد وقبل وجود داشته باشد برای رفع اشتباهات.امیدوارم کمکی کرده باشم .

سعید حمیدیانفر
سه شنبه 27 شهریور 1386, 08:37 صبح
1- متوجه نشدم منظورتان از انتخاب دیتابیس چه بود

شما وقتی یک جدول رو تو data base کار می کنید یک سری تنظیمات بیشتر در اختیارتون قرار میده
از قبیل اینکه می تونید برای هر فیلد یه caption قرار بدین که تو بخشهای زیادی از فاکس کار ما فارسی زبانها رو راحت میکنه
مثلا شما اگه از همچین جدولی تو فرمتون بخواین یک grid بسازین براحتی با استفاده از
grid builder با چند تا کلیک کارتون راه می افته و دیگه مجبور نیستین عنوان فیلدها رو با دست تایپ کنید
خلاصه .... سرتون رو به درد نمیارم تو این برنامه هم این قضیه پیش بینی شده و وقتی شما جداول رو از طریق دیتا بیس بهش معرفی کنید خودکار میره و عناوین پیش فرض رو براتون قرار میده .

- معمولا کاربر میخواد گزارش خود رو از مجموع دو جدول بدست بیاره که به هم ربط دارند لذا اگر بعد انتخاب فیلد کاربر میتوانست آنها رو ویرایش کنه یا مثلا دو فیلد را با هم جمع و ضرب کنه بهتر بود

فرمایش شما درسته
اما برای این کار هم من شخصا سعی میکنم تمام این موارد رو قبل از طراحی گزارش بصورت یک view داخل دیتا بیس طراحی کنم و با توجه به مواردی که قبلا عرض شد شما علاوه بر جداول میتونید view های یک دیتا بیس رو هم به این برنامه معرفی کنید تا ازن کارتون هم راه بیفته

و در نهایت برای فیلدهای فرمولی و محاسباتی در قسمت "تنظیم خصوصیات ستونها.." این مورد براحتی قابل انجام هست . کافیه بجای نام فیلد یک فرمول مرتبط با اون فیلد قرار بگیره

بازهم از همه دوستان تشکر میکنم کلیه مواردی که فرمودین
از قبیل جمع ، ستون ردیف ، راست چین یا چپ چین عنوان و ... بزودی روی برنامه قرار می گیره و خدمتتون تقدیم میشه
همچنان منتظر نظرات سازنده شما هستم .