ورود

View Full Version : درخواست معرفی نرم افزار

*unos*
یک شنبه 25 شهریور 1386, 09:35 صبح
سلام نمی دونم شاید سوالم تکراری باشه اما اگه استادان لطف کنند یه نرم افزار معرفی کنند که بشه باهاش قالب و شکل سایتو طراحی کرد و کل وقتمونو بزاریم رو کد نویسی خود سایت. ممنون میشم.

moslem-visual
یک شنبه 25 شهریور 1386, 11:39 صبح
البته نرم افزاری که بشه باهاش بدون کد نویسی قالب سایت رو در آورد وجود نداره اما از نظر من Dreamweaver گزینه ی خوبی برای کد نویسی و طراحیه، من خودم به شخصه فقط از بخش کدنویسیش استفاده میکنم و خیلی عالیه اما از لحاظ طراحی ویژوال خیلی باهاش کار نکردم.

mrrajabi
یک شنبه 25 شهریور 1386, 17:13 عصر
کدی که دریم ویور تولید می کنه صد در صد اچ تی ام ال است که کاربرا راحت تر می تونن باهاش کار کنن و لی مثلاً فرانت پیج اینطور نیست و کدهاش اچ تی ام ال ناب و خالص نیست.

jhoseinii
یک شنبه 25 شهریور 1386, 21:27 عصر
کدی که دریم ویور تولید می کنه صد در صد اچ تی ام ال است که کاربرا راحت تر می تونن باهاش کار کنن و لی مثلاً فرانت پیج اینطور نیست و کدهاش اچ تی ام ال ناب و خالص نیست.
منظورتون اینه که تو فرونت پیج تا تقی به توقی میخوره از style استفاده میکنه؟ http://www.pic4ever.com/images/kaffeetrinker_2.gif
من هم این مشکلو باهاش دارم

marzban
دوشنبه 26 شهریور 1386, 13:23 عصر
اصولا استایل ها جهت نمایش بهتر و کاراتر بکار می رود که اینجا مجالی برای توضیح بیشتر نیست و اگر نیاز باشد باید مجزا در تایپک دیگری به آن پرداخت
ولی من منظور شما را از تولید کد صد درصد html در دریم ویور و فرانت پیج متوجه نشدم اگر ممکنه بیشتر توضیح بدین !!!!!