View Full Version : عدم تکرار سر تیتر
arash ahmadi
یک شنبه 25 شهریور 1386, 11:07 صبح
با سلام. من از 3 جدول در گزارشم استفاده کردم. برای نمایش 2 جدول از page header برای عدم تکرار عناوین(سر تیتر جدول) استفاده کردم اما برای نمایش جدول سوم نمی دونم چه کار کنم؟ شما می تونید من رو راهنمایی کنید؟(بدون استفاده از subreport). در واقع ایا می توان page header را به جز ابتدای گزارش مانند یک section در بخشهای مختلف گزارش (بین جدول 2 و جذول 3 ) اضافه کرد؟
sm
یک شنبه 25 شهریور 1386, 12:01 عصر
نماز روزه هاتون قبول حق...التماس دعا
------------------------------------------
برای اینکه Page Header رو در صفحه اول نمایش نده کافیه در خاصیت Supress مربوط به Page Header کد زیر رو بنویسید.
if pagenumber=1 then true
موفق باشید
arash ahmadi
یک شنبه 25 شهریور 1386, 13:34 عصر
ممنون از شما. شاید من منظورم رو درست بیان نکردم. می خوام در یک صفحه گزارش از 3 تا جدول استفاده کنم. برای نمایش 2 جدول از header استفاده کردم. اما برای نمایش جدول سوم که بین 2 جدول اول و دوم چاپ میشه, ایا راهی برای استفاده از page header در بعد از 2 جدول در همان صفحه گزارش است؟ در حال حاضر برای هر رکورد جدول سوم عنوان فیلدها(مثلا" کد و ردیف و......)مرتب تکرار میشه.میشه شما راهی برای حل این مشکل پیشنهاد بدهید؟
sm
چهارشنبه 28 شهریور 1386, 11:08 صبح
ظاهر گزارش رو بزارین و اونی رو هم که میخواین بشه بزارین.
موفق باشید
arash ahmadi
پنج شنبه 29 شهریور 1386, 21:35 عصر
با سلام. فایلهایی رو که خواستین رو فرستادم.
report: طراحی گزارش
report2: نمونه ای از گزارشی که می خواهم.
مشکل: همانطور که گفتم می خواهم کاربر از کمبوباکس یک کد رو در صفحه فرم بگیرم. بعد در صفحه گزارش 3 جدول رو مطابق شکل نمایش بدهم.برای نمایش جدول اول(page header)
و جدول 2(detail a ) از پروسیجر استفاده کردم. اما برای نمایش جدول سوم حتی اگه از پروسیجر استفاده کنم, فقط یک ردیف رو برای جدول 3 (detail b)نمایش می ده. اما من می خواهم همه ردیفهای موجود رو نمایش بده. شما چه پیشنهادی برای حل این مشکل دارین؟
ضمنا" جدول 1و2و3 با یکدیگر رابطه دارند.(جدول 1 با جدول 2 و جدول 2 با جدول 3)
اگه راه حل شما استفاده از subreport است. لطفا" نحوه ارسال پارامتر(کد پروژه ) به جدول 3 رو توضیح بدین. کد پروژه بین همه جدولها مشترک است.
sm
جمعه 30 شهریور 1386, 15:21 عصر
به نوع join بین جداولتون دقت کنین.
اونو طوری تنظیم کنین که همه داده ها رو بهتون نمایش بده
موفق باشید
arash ahmadi
یک شنبه 01 مهر 1386, 21:15 عصر
سلام. اما موقع اجرای پروسیجر همه ردیفهای جدول سوم را نشون می ده. شما راه دیگه ای به نظرتون نمی رسه. در پایان نامه ام باید همین شکلی باشه.شما می تونید مثالی با توجه به ضمیمه ای که قبلا" فرستادم بزنید.ممنون می شم.منابع زیادی رو خوندم. حتی مرجع اصلی کریستال ریپورت xi رو هم خوندم . اما واسه مشکلم هیچ راهی پیدا نکردم. شما منبع خوبی که این طور مسایل رو حل کنه سراغ دارین؟
sm
دوشنبه 02 مهر 1386, 09:37 صبح
قطعا راه حل شما از طریق subreport هست.
اگه اینترنت پرسرعت داشته باشین یه تیکه فیلم آموزشی هست براتون میزارم خیلی مفیده...یه نمونه فایل رو تا فردا براتون میزارم.
موفق باشید
sm
دوشنبه 02 مهر 1386, 10:00 صبح
این یک نمونه از استفاده از Subrteport هست.
با بانک Pubs از SQL Server 2000 براتون گذاشتم و نیازی به تغییر کانکشن نداره.
با کریستال 10 هست.
مهم Link بین دو ریپورت هست که میتونین با راست کلیک روی subreport اونو ببینین.
موفق باشید
arash ahmadi
دوشنبه 02 مهر 1386, 10:33 صبح
با تشکر از شما. فایلتون attach نشده!. اگه میشه فیلم اموزشی هم بفرستین.
sm
دوشنبه 02 مهر 1386, 10:41 صبح
ببخشین ... ضمیمه شد.
موفق باشید
arash ahmadi
سه شنبه 03 مهر 1386, 17:04 عصر
ممنون که نمونه فرستادین.من در استفاده از sub مشکلی ندارم. مشکل من اینه نمی دونم چه طوری کاربر یک کد رو از کمبو انتخاب کنه و بعد اطلاعات مربوط به اون کد در sub نمایش داده شود؟ اگه میشه یک نمونه #c که از 2 تا subreport تشکیل شده باشد ( به صورتی که گفتم یعنی انتخاب کد از کمبوباکس و نمایش اطلاعات ).بزنید. خیلی ممنون می شم. فیلم اموزشی هم که گفتین لطفا بزارین.
arash ahmadi
جمعه 06 مهر 1386, 09:24 صبح
شما راهی به نظرتون نمیرسه.
sm
شنبه 07 مهر 1386, 08:21 صبح
دوست عزیز شما در فرستادن پارامتر از برنامه به کریستال مشکل دارین؟
راحت میتونین اون فیلدی رو که کاربر از Combo Box انتخاب می کنه خودش یا کدش رو به گزارش بوسیله پارامتر رد کنین و توی گزارش هم بگین براساس این کد داده ها رو فیلتر کنه (Record Selection)
موفق باشید
arash ahmadi
شنبه 07 مهر 1386, 12:46 عصر
این راهی که گفتین برای سه sub هم امکان پذیره؟
اگه ممکنه یک مثال بزنید.
sm
شنبه 07 مهر 1386, 15:36 عصر
شما وقتی بین Sun reportها و قثحخقف اصلی link میزارین خودش پارامتر اضافه میکنه که کافیه شما اونا رو مقداردهی کنین.
موفق باشید
arash ahmadi
یک شنبه 08 مهر 1386, 12:07 عصر
اگه ممکنه مثال بزنید. خیلی ممنون می شم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.