ورود

View Full Version : گزارش گیری

maryam206
دوشنبه 26 شهریور 1386, 13:17 عصر
می خواهم از یک فرم خاص که بطور مثال کد و سال آن را مشخص می کنم گزارش گرفته شود.
من در یک فرم ابتدا نام و سال را انتخاب می کنم و با انتخاب این دو آتیم داده ها در یک DATAGRID نمایش داده می شود حال می خواهم از این انتخاب گزارش بگیرم لطفا من را راهنمایی کنید. با تشکر

سوالم را کامل می کنم برنامه من در SQL می باشد . با VB فرم های خروجی در طراحی کرده ام حال می خواهم با datareport گزارش بگیرم اما با این شرط که داده های مربوط به نام و سال وارد شده را به من نشان دهد من برای این منظور از برنامه زیر استفاده کردم
DataReport1.DataMember = "select * from syniptempdayminbelow00 where stcode='" & Form83.Text4.Text & "'and yeard='" & Form83.Combo2.Text & "'"
DataReport1.Show

اما به من این ERROR داده می شود
failde getting rowset from current data source

hrj1981
دوشنبه 26 شهریور 1386, 13:41 عصر
دوست عزیز
شما ابتدا مشخص کنید که بانک اطلاعاتی تان چیست و از چه مدل گزارش سازی می خواهید استفاده کنید.(crystal و یا datareport)

hrj1981
دوشنبه 26 شهریور 1386, 13:56 عصر
گزارش سازی با دیتاریپورت
1-ابتدا به تعداد فیلدهای مورد نیاز جهت چاپ در دیتاریپورت خود تکس باکس ایجاد کنید و دیتافیلد آن را مطابق با فیلدهای بانک اطلاعاتی قراردهید و برای گزار خود نام انتخاب و ذهیره کنید.
2-حالا می بایست در فرم مورد نظر خود جهت رویداد چاپ خود همان کانکشنی را که برای دیتاگرید انتخاب کرده اید برای دیتا سورس ریپورت خود نیز ست نمایید .
این کد را بنویسید

set datareportname.datasource=yourconnection
datareportername.show

maryam206
چهارشنبه 28 شهریور 1386, 11:32 صبح
سوالم را کامل می کنم برنامه من در SQL می باشد . با VB فرم های خروجی در طراحی کرده ام حال می خواهم با datareport گزارش بگیرم اما با این شرط که داده های مربوط به نام و سال وارد شده را به من نشان دهد من برای این منظور از برنامه زیر استفاده کردم
DataReport1.DataMember = "select * from syniptempdayminbelow00 where stcode='" & Form83.Text4.Text & "'and yeard='" & Form83.Combo2.Text & "'"
DataReport1.Show

maryam206
چهارشنبه 28 شهریور 1386, 11:33 صبح
DataReport1.Show