PDA

View Full Version : طراحی صفحات وب

__siavash__
دوشنبه 26 شهریور 1386, 14:30 عصر
سلام
من VB6.0 کار میکنم میخواستم ببینم با چه زبونی میتوتم در زمینه طراحی صفحات اینترنتی کار کنم ؟
با خود VB میشه ؟
البته دارم VB.Net هم کار میکنم با اون میتونم در این زمینه کار کنم ؟
کلا یه خورده اطلاعات در این زمینه میخواستم !
ممنون

peyman1987
دوشنبه 26 شهریور 1386, 18:53 عصر
برای طراحی استاتیک که نیاز به دونستن HTML ، CSS و تا حدودی JavaScript دارین. بعد از یادگیری اینها ، در زمینه طراحی داینامیک هم فعلا دو تا گزینه بیشتر پیش رو ندارین یا PHP یا ASP. شما که میفرمایین VB.NET کار میکنین گزینه مناسب شما میتونه ASP.NET باشه. اگر خواستین میتونین سمت PHP هم بیاین ولی خوب یه مقدار زمان میبره تا حرفه ای بشین. بعد از اینها هم اگه بازم خواستین پیشرفت کنین فعلا گزینه هایی مثل ایجکس و فلش وجود دارن که میتونین کار کنین.

__siavash__
دوشنبه 26 شهریور 1386, 19:07 عصر
الان من به عنوان کسی که هیچکدوم از اینا رو بلد نیستم اولین قدم برای شروع چیه ؟
یعنی اولا چه برنامه رو باید نصب کنم ؟
بعد کتاب مناسب برای شروع رو شما چی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون

peyman1987
دوشنبه 26 شهریور 1386, 19:12 عصر
لازم نیست برنامه ای نصب کنین. میتونین و البته من بر خلاف برخی از استادان کار وب توصیه شدید میکنم که فعلا از هیچ برنامه ای استفاده نکنین و سعی کنین خودتون کد بنویسین. حتی شده توی notepad کد html بنویسین خیلی بهتره تا از همین الان با frontpage یا dreamweaver شروع کنین به ساختن سایت.

کتاب مناسب برای html زیاده اگه انگلیسی بخواین من کتابهای dummies رو با عنوان html for dummies شدیدا توصیه میکنم چون به زبانی کاملا شیوا توضیح داده.

اگر زبانتون خوب نیست هم کتابهای انتشارات ناقوس معمولا کتابهای خوبی هستن. برای شروع عجله نکنین و تا میتونین مطالعه کنین و کد نمونه تحلیل کنین. بعد از اینکه توی مخصوصا html استاد شدین و چند تا صفحه درست و استاندارد طراحی کردین میتونین سمت داینامیک هم برین.

برای موفقیت نباید عجله داشته باشین. حوصله کنین و قدم به قدم جلو برین. مطمئن باشین به نتیجه میرسین.

PC2st
دوشنبه 26 شهریور 1386, 19:26 عصر
منم حرف ایشون رو قبول دارم... حسابی HTML رو فرا بگیرید، یادگیری javascript هم توصیه میشه.
بعدش باید استفاده از کلاسهای .NET (و فضای نام System.Web و ...) رو برای صفحات وب یادبگیرید و از ASP.NET برای نوشتن استفاده کنید.
برای طراحی صفحات وب، میتونید از خود Visual Studio .NET استفاده کنید.

__siavash__
سه شنبه 27 شهریور 1386, 13:59 عصر
ممنون از کمکتون
پس من باید با استفاده از کتاب کد ههای HTML رو یاد بگیرم که تو Notpat هم نوشته میشن !!!
ممنون