ورود

View Full Version : سوال در مورد Ctrl + Space در محیط کدنویسی

پرواز
دوشنبه 26 شهریور 1386, 15:06 عصر
همون طور که می دونید با دکمه Ctrl + Space یه پنجره کوچولو باز میشه که با کمک اون میشه کد رو کامل کرد.
بعضی وقتا پیش میاد که وقتی با جهت بالا و پایین این پنجره رو پیمایش می کنم به جای اینکه یه دونه جابجا بشه دوتا یا بیشتر میپره بالا و پایین.
هنوز نفهمیدم چرا!!!
کسی می دونه؟

Arman_1367
دوشنبه 26 شهریور 1386, 16:42 عصر
فکر کنم این اتفاق موقعی رخ می دهد که موشواره شما روی پنجره قرار گرفته.

SYNDROME
دوشنبه 26 شهریور 1386, 16:45 عصر
با سلام

بعضی وقتا پیش میاد که وقتی با جهت بالا و پایین این پنجره رو پیمایش می کنم به جای اینکه یه دونه جابجا بشه دوتا یا بیشتر میپره بالا و پایین.

در اینگونه مواقع دلفی را یک بار ببندید و باز کنید.مشکل حل می شود.
اشکال از دلفی است.
موفق باشید

پرواز
دوشنبه 26 شهریور 1386, 17:00 عصر
با سلام

در اینگونه مواقع دلفی را یک بار ببندید و باز کنید.مشکل حل می شود.
اشکال از دلفی است.
موفق باشید
بله کاملاً درسته. ولی این اشکال نیست. در واقع یه حالته که برای پیمایش سریع به کار میره.
از این چیزا یکی دوتا دیگه هم داریم. مثلا اگه شما دکمه Insert رو یه بار فشار بدی حالت ویرایشگر Overwrite میشه که دیگه باعث میشه نوشته های جدید جایگزین نوشته های قبلی بشه. این مورد با فشار دادن دوباره Insert حل میشه. البته با باز و بسته کردن دلفی هم حل میشه.
من فکر می کنم مشکلی که من تو این تاپیک مطرح کردم تو همین مایه ها باشه. می خوام ببینم چی میشه که اینجوری میشه و چه طور میشه بدون باز بسته کردن برنامه درستش کرد.

پرواز
دوشنبه 26 شهریور 1386, 21:29 عصر
خیلی جالبه!
یا بقیه دوستان تا حالا به این مشکل برخورد نکردن و یا برخورد کردن و نتونستن حلش کنند.
(و برای حلش دلفی رو Restart کردن)
من فکر می کردم خیلی زود جواب بگیرم! نمی دونستم سوالم سخته :لبخند:

Will_Smith
سه شنبه 27 شهریور 1386, 00:34 صبح
این واقعا یه اشکاله راهی نداره
ولی اون موردی که در مورد Insert گفتی یک اشکال نمیشه اسمش رو گذاشت

vahid64
سه شنبه 27 شهریور 1386, 12:15 عصر
خیلی جالبه!
یا بقیه دوستان تا حالا به این مشکل برخورد نکردن و یا برخورد کردن و نتونستن حلش کنند.
(و برای حلش دلفی رو Restart کردن)
من فکر می کردم خیلی زود جواب بگیرم! نمی دونستم سوالم سخته :لبخند:
من هم همیشه این مشکل رو دارم هرگز هم به این چیزی که شما گفتید فکر نکرده بودم جدی اگه راهی داره بگید که اطلاعاتمون زیاد شه چون من هم همیشه دلفی رو ریستارت می کنم ??-: