PDA

View Full Version : The Open Source Challenge. How to replace Windows completely with Ubuntu.

Mehdi Asgari
سه شنبه 27 شهریور 1386, 00:36 صبح
http://apcmag.com/6574/replace_windows_with_linux_part_1_installing_and_u pdating_ubuntu

Sepidar
سه شنبه 27 شهریور 1386, 16:31 عصر
به عنوان کسی که حدود یک ساله که به طور کامل دارم از اوبونتو استفاده میکنه -بدور از جنجالهای مرسوم- باید بگم حقیقت اینه که اوبونتو تا تبدیل شدن به یه سیستم عامل کامل دسکتاپ راه زیادی داره.
مشکلات با کارتهای گرافیکی، مودمها، نقص در نرم افزارهای موجود (اپن آفیس و غیره)، نبود ابزارهای یکپارچه برنامه نویسی، نبود و با کمبود نرمافزارهای تخصصی، همه و همه مشکلاتی هستند که باید سالها برای حلشون تلاش بشه.

oxygenws
سه شنبه 27 شهریور 1386, 20:02 عصر
به عنوان کسی که حدود یک ساله که به طور کامل دارم از اوبونتو استفاده میکنه -بدور از جنجالهای مرسوم- باید بگم حقیقت اینه که اوبونتو تا تبدیل شدن به یه سیستم عامل کامل دسکتاپ راه زیادی داره.
مشکلات با کارتهای گرافیکی، مودمها، نقص در نرم افزارهای موجود (اپن آفیس و غیره)، نبود ابزارهای یکپارچه برنامه نویسی، نبود و با کمبود نرمافزارهای تخصصی، همه و همه مشکلاتی هستند که باید سالها برای حلشون تلاش بش
موافقم :) البته بخشی اش نباید توسط توسعه دهندگان لینوکس به تنهایی درست بشه و توسعه دهندگان سخت افزار هم باید همت کنند، مثل حرکتی که اخیرا AMD انجام داده و واقعا قابل تقدیر بود.

چندی است حرکات قشنگی داره اتفاق میافته که باعث شد نام های Ubuntu و Dell و AMD و IBM در دنیای بازمتن بیش از پیش محبوب بشن :)

zfarhad2000
چهارشنبه 28 شهریور 1386, 17:41 عصر
من که قعلا مشکل چندانی ندارم با اینکه میشه گفت به طور کامل مهاجرت کردم و اکثرا کارهای خودم رو هم رویه لینوکس انجام می دم. توزیعی هم که استفاده می کنم Kubuntu هستش و فکر می کنم با اومدن KDE 4 و تقریبا تا یکسال دیگه دیگه اصلا نگاه کردن به محیط ویندوز هم برام غیر قابل تحمل باشه.
البته نمی گم لینوکس هیچ مشکلی نداره ولی خوب مشکلاتش تویه اون حدی نیست که نشه تحملش کرد و مشکلات من تویه لینوکس به مراتب کمتر از ویندوز بوده و هست.

Inprise
چهارشنبه 28 شهریور 1386, 18:31 عصر
مشکلات با کارتهای گرافیکی، مودمها، نقص در نرم افزارهای موجود (اپن آفیس و غیره)، نبود ابزارهای یکپارچه برنامه نویسی، نبود و با کمبود نرمافزارهای تخصصی، همه و همه مشکلاتی هستند که باید سالها برای حلشون تلاش بشه.

+
در واقع لینوکس برای اینکه یک دسکتاپ سهل و قابل استفاده برای عامه باشه راه زیادی رو باید بره . اوبونتو چیز ویژه ای نیست ، هر چیزی که در اوبونتو هست قبلا هم بوده و هست . بخش مهمی از شهرت اوبونتو مدیون فعالیتهای مالی و اجتماعی و فرهنگی مالک اش مارک شاتلورث هست که ایشان یک مالتی میلیونر است . ارسال سی دی ها و دی وی دی های رایگان و ... مهمترین قدم این توزیع برای جلب توجه بود . و الا پایه اش که دبیان است ، نصب کننده و برنامه ها تنظیمی هم که یا در دسترس اند یا معادل دارند و در بقیه توزیعها هم از قبل بوده اند . من هم به عنوان آدمی که بخش مهمی از وقت کاری و شخصی ام روی لینوکس میگذره و اخیرا از اوبونتو هم استفاده میکنم فکر میکنم لینوکس برای برنده شدن در بازی دسکتاپ باید مسیر طولانی ای رو بره . این مسئله بدون همکاری غولهای سخت افزار ممکن نیست و استقبال اینتل و AMD و اخیرا هم دل از لینوکس در مقیاس دسکتاپ خیلی مهم و تاثیر گذار است. جایگزین کردن ویندوز با لینوکس از دید من بیشتر یه مفهوم طنز آمیز است ! البته اون پسرک خوشحالی که کاربرد کامپیوتر براش اتصال به وب و گوش دادن به موسیقی هست میتونه از جایگزینی یک سیستم عامل با یکی دیگه حرف بزنه ، ولی هر کسی که بصورت سازمانی و میان/بزرگ مقیاس با کاربردهای نرم افزار مواجه باشه ، برنامه های متعددی نوشته باشه یا براش نوشته باشن و میلیونها تومان/دلار براشون هزینه کرده باشه بدیهی است که نمیتونه بگه من به فلان سیستم مهاجرت کردم و خیلی خوبه :چشمک:

برای اینکه مهاجرت به چیزی عملی و واقعی باشه باید اول از همه بستر خوب و قابل اطمینان و اعتمادی باشه ، تا به عنوان میزبان برای نرم افزارها انتخاب بشه . من واقعا به تلاشهای نیمه تجاری کمپانیهائی مثل کانونیکال ( حمایت فنی اوبونتو ) در مقیاس توزیع ، و کمپانی هائی مثل ناول برای Enterprise Integration‌ و توسعه ( نسخه های سازمانی + مونو و حواشی اش ) و کمکهای اینتل و ای ام دی یا حتی ترول تک ( Qtopia ) هم که لینوکس رو جدی تر از قبل وارد بازار موبایل کرده و خیلیها دارن دنبالش میرن خیلی خوشبین هستم . کنار تلاشهای جامعه آزاد و برای حمایت از ایده نرم افزار منبع آزاد باید ایده ها و حمایتهای تجاری هم وجود داشته باشن تا اون بیرون یه سری اتفاق واقعی بیفته .

Anti_Evil
چهارشنبه 28 شهریور 1386, 19:54 عصر
من از ویندوز استفاده می کنم ، تمام نیازهای کاربریم رو تامین میکنه :لبخندساده:
برای مصارف سرور ساید هم از FreeBSD ، مشتاقانه منتظر انتشار 7.0 هستم .. چندماهی هستش که کدش فریز شده ولی هنوز دارن روش کار می کنن ...