ورود

View Full Version : مشکل در فایر فاکس

Leo_messi
سه شنبه 27 شهریور 1386, 01:37 صبح
چرا صفحات ی که با نام فارسی ذخیره شده اند دیگر در FF باز نمی شوند چی کار می شه کرد که این مشکل پیش نیاد؟

oxygenws
سه شنبه 27 شهریور 1386, 03:29 صبح
میشه بیشتر توضیح بدی؟ من منظورت رو نفهمیدم.
کجا ذخیره شدن؟؟ چطوری؟؟ پسوندشون چیه؟؟ (امیدوارم فایل ات mht نباشه!!)

rezaTavak
سه شنبه 27 شهریور 1386, 09:55 صبح
احتمالا شما در فایل سیستمان utf8 را فعال نکرده اید.

/etc/fstab را نگاه کنید.

Leo_messi
چهارشنبه 28 شهریور 1386, 01:26 صبح
من از FF نسخه ویندوز !! استفاده می کنم نه mht نیستش htm هستش ! تو hdd تازه با خود FF ذخیراشون کردم IE باز می کنه ولی FF نمی تونه و اگر اسمشرو تغییر بدم به انگلیسی درست میشه و باز می کنه

oxygenws
چهارشنبه 28 شهریور 1386, 01:33 صبح
من یادم نمیاد تو ویندوز همچین مشکلی داشته باشم!
الان همتست کردم، با نسخه ۲ روی لینوکس برای نام های فارسی که مشکلی نبود!

نسخهء فایرفاکس ات چنده؟!

Leo_messi
پنج شنبه 29 شهریور 1386, 01:19 صبح
FF v2.0.0.4
در ضمن من حتی QuickLocateSwicher رو هم نصب کردم حتی persian lan packرو هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت !!

oxygenws
پنج شنبه 29 شهریور 1386, 03:45 صبح
در ضمن من حتی QuickLocateSwicher رو هم نصب کردم حتی persian lan packرو هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت !!
به اینها که ربطی نداره.

به ویندوز یا رابطهء ویندوز و فایرفاکس ات مربوط میشه.
برو توی regional settings ویندوزت و توی اولین تب اگر فارسی (یا ایران) رو انتخاب کردی، برعکس اش کن. (من ویندوز ندارم، خودت یک کم خلاقیت به خرج بده و حرف های اشتباه منو خودت درست کن :) و توجه کن که بعد از هر بار تغییر باید ویندوزت رو ری استارت کنی)

Leo_messi
سه شنبه 03 مهر 1386, 01:33 صبح
نه به این نیست امتحان کردم

oxygenws
سه شنبه 03 مهر 1386, 08:52 صبح
شرمنده، من چیز دیگه ای تو ذهنم نیست، ویندوز هم ندارم که براتون تست اش کنم :(

tux-world
سه شنبه 03 مهر 1386, 21:41 عصر
مشکلتون از ویندوز هستش به فایرفاکس ربطی نداره

Leo_messi
چهارشنبه 04 مهر 1386, 01:31 صبح
ولی من تا حالا بیش از چندین ویندوز (ver مختلف ) نصب کردم

tux-world
چهارشنبه 04 مهر 1386, 05:22 صبح
مشکل همینجاست. همشون کپی و دزدی از هم هستش و همشون هم یکی هستن.
مگه micros$ft تا الان چند تا ویندوز بیرون داده ؟
پاکش کنین لینوکس نصب کنین D:

rezaTavak
چهارشنبه 04 مهر 1386, 08:21 صبح
احتمالا در حروف شما ک و ی است که XP کد پیج این دو را عوض کرده است.

Leo_messi
جمعه 06 مهر 1386, 01:19 صبح
من microsoft xp رو فعلا ترجیح می دم.

tux-world
جمعه 06 مهر 1386, 17:32 عصر
من microsoft xp رو فعلا ترجیح می دم.
به جز میکروسافت هیچ کس ویندوز بیرون نمیده چه ایکس پی چه غیره همشون یه کرباسن

Leo_messi
یک شنبه 15 مهر 1386, 01:34 صبح
احتمالا در حروف شما ک و ی است که XP کد پیج این دو را عوض کرده است.
می شه توضیح بدین؟

SMRAH1
یک شنبه 22 مهر 1386, 05:53 صبح
سلام

اولا میخوام حرف چند روز قبلم رو پس بگیرم.من هم با FireFox توی باز کردن فایلی با اسم فارسی مشکل پیدا کردم (اون هم فایل که با خودش ذخیره کرده بودم).اما دوتا نکته مهم در این رابطه فهمیدم که اول میگم .البته قبلش عرض کنم که من فقط با «ی» مشکل دارم و نه بقیه حروف (اون هم ی آخر نه ی وسط یک کلمه).تااینجا شاید یه چیزهایی فهمیده باشید.بله دقیقا «ی» ای که فارسی است.قابل توجه بعضی دوستان (بگذارید ما هم اظهار فضل کنیم دیگه) اگر توی کیبرد فارسی در ویندوز XP شما از کلید «ی» استفاده کنید (و اون ی آخر کلمه باشه) ویندوز توی یونی کدی که داره «ی» فارسی رو میگذاره و اگر از Shift+X برای نوشتن «ی» استفاده کنید در واقع از «ی» عربی استفاده کردید یعنی «ی».همونطور که می بینید این «ی» عربی دوتا نقطه اضافی زیرش داره.
اما اون دوتا نکته: اول اینکه اگر از حرف غیر معتبر (در این جا همان «ی» در ویندوز من البته در سیستم شما ممکن است حروف دیگه ای هم باشد) حتی در نام پوشه (یا به طور کلی در مسیر) استفاده شده باشد،FireFox نمی تونه بازش کنه.مثلا ممکنه نام صفحه ذخیره شده
1.htm
باشه ولی نام پوشه اش «برنامه ای» .پس چون حاوی حرف نا معتبر در مسیر فایل است، پس باز نخواهد شد.نکته دوم اینه که خیلی از برنامه ها با این مشکل مواجه اند به شرط اینکه مال مایکروسافت نباشند!!!!.مثلا فایل مثالی بالا را IE و Notepad یا Wordpad یا حتی Office باز می کنه ولی یک برنامه غیر مایکروسافتی معمولا (که عرض خواهم کرد چرا) باز نمی کند.
با توجه به این شرایط ،کنجکاو شدم و فهمیدم موضوع چیست.همونطور که میدونید در ویندوز از یونیکد برای نوشتار استفاده میشه و حتی در رد و بدل کردم پارامتر ها هم از یونیکد پشتیبانی میکنه.ولی یونیکد از ویندوز 2000 رسما به عنوان سیستم نوشتاری انتخاب شده و در ویندوز های قبل (حتی مثل ME که از یونیکد به صورت مناسی پشتیبانی میکنه) از همان کدپیج استفاده میکنه (یاد کدپیج Arabic 1256 به خیر!!!).توجه کنید که منظور من خوده ویندوزه نه برنامه های تابعه اون.مثلا در یک دیالوگ اطلاعات به صورت همان 256 کاراکتری ذخیره می شد و نه یونیکد.اما با اومدن ویندوز 2000 به بعد برای اینکه هماهنگی بین کدپیچ (و نرم افزار هایی که تحت اون ویندوز های قبلی نوشته شده اند) از بین نره ،این ویندوز ها هم از کدپیچ پشتیبانی میکنند.حتی توی برنامه نویسی (اینجاست که ویزوال سی به ویزوال بیسیک برتری می یاید !!!!) شما می تونستید نوع پشتیانی رو مشخص کنید (یعنی اینکه یونیکد باشه یا کدپیچ).به همین دلیل ما دونوع رشته داشتیم (VC کارها حواستون که هست همون TCHAR و WCHAR رو میگم).حالت TCHAR همون کاراکتر های کدپیچ (هر بایت معادل یک کاراکتر) و WCHAR همون یونیکد (هر دوبایت معادل یک کاراکتر) است.اما این همه روده درازی بابت چی بود....یادم اومد.می خواستم بگم محصولا مایکروسافت (و تعداد کمی از نرم افزارهای دیگه) توی خط دستور WCHAR قبول می کنند پس توی خوندن مشکلی ندارند ولی بیشتر نرم افزار ها توی خط دستور همون TCHAR رو قبول میکنند و در اینجاست که ویندوز گند میزنه.یعنی «ی» تبدیل به «ی» میشه و به برنامه فرستاده میشه و برنامه هم نمیتونه بازش کنه (چون اصلا وجود نداره).
اما راه حل:
1) اگر در حال ذخیره کردن فایل ها هستید حتما از «ی» به جای «ی» استفاده کنید (به عبارت مایکروسافتی : مشکل شماست نه من!!!!)
2)اگر قبلا ذخیره شده پس از نرم افزار های مایکروسافت استفاده کنید (این یعنی همون انخصار طلبی مایکروسافتی)
3)با نرم افزار مایکروسافت بازش کنید و با نام مناسب ذخیره کنید.
اما از شوخی گذشته چند راه حل بالقوه و بالفعل برای رفع این مشکل وجود داره:
1)اول اینکه این نرم افزار ها (مثل همین FIreFox مورد بحث) گزینه Open (یا مشابه اون) رو دارند که از اون طریق میتونید عمل کنید (توضیح اینکه اگر دیالوگ open مثل مال 98 بود یعنی SideBar نداشت، احتمالا نمیتونه بازش کنه ولی اگر مثل دیالوگ open ویندوز XP دارای sidebar باشه ،بازش میکنه).البته یک راه حل دیگه (مشتق شده از همین راه حل) drag & drop است که اتفاقا خیلی کارسازه.(یعنی FireFox رو باز کن و فایل htm رو drag کن توش تا ببینیش).
2)یک نرم افزار renamer بنویسی که اون فایلها و مسیر ها را تغییر نام بده با «ی» عربی.البته تغییر نام صفحات html با توجه به پوشه بغلیشون کار آسونی نیست.
3) یک نرم افزار بنویسی که میانجی بشه.یعنی داده غلط TCHAR رو بگیره و تبدیل به TCHAR درست کنه.البته باید کمی توضیح بدم.منم توی درایو c خودم یک فایل ساختم با نام «htm.ی» که به دو روش باز کردم .وقت دابل کلیک کردم و fireFox نتونست بازش کنه آدرس زیر توی نوار آدرس FireFox بود:
file:///C:/%D9%8A.htm
اما وقتی Drag کردم آدرس توی نوار عنوان بود:
file:///C:/%DB%8C.htm
پس شما می تونید نرم افزاری بنویسید که آدرس اول رو بگیره و تبدیل به آدرس دوم بکنه و در نهایت به FireFox ارسال کنه.
4)یه سری به سایت موزیلا بزنی ببینی نسخه ای که در خط دستور یونیکد رو پشتیبانی کنه داره یا نه.اگر اینطوریه همین جا پیغام بگذار ماه هم بریم بگیریم.

امیدوار تونسته باشم توضیح کامل بدم.منتظر بقیه راه حل های دوستان هستم.در ضمن اگر از من میشنوی اصل از نام فارسی برای هیچ چیز استفاده نکن (چون همون «ی» ی فارسی اصلا توی ویندوز Me نه باز میکنه و نه حتی اجازه تغییر نام میده).
توی آخرین خط هم ادب حکم میکنه که حتما ازاین همه غلط نویسی معذرت بخوام (ببخشید دیگه تایپیست نیستم).

موفق باشید.