ورود

View Full Version : [حل شده] مدیریت بهتر تاپیکها

delphi77
چهارشنبه 28 شهریور 1386, 08:16 صبح
پیشنهاد:
بهتره تاپیکهایی که به نتیجه می رسند را بتوان با علامتی مشخص نمود .
کسی که تاپپیک را ایجاد کرده اگر به جواب مورد نظرش رسید بتواند به شکلی تاپیک را متمایز از تاپیک هایی کند که هنوز به جواب مشخصی نرسیده اند و جای بحث دارند .
برای جستجو هم مهم خواهند شد.

titbasoft
چهارشنبه 28 شهریور 1386, 09:34 صبح
به نظر من پیشنهاد خوبیه. این امکان توی فروم asp.net وجود داره و خیلی بدرد بخوره.
حامد جان میشه لطف کنی یه بررسی بکنی.

mohammad272005
جمعه 30 شهریور 1386, 05:23 صبح
به نظر من یکی از مهمترین امکانات فروم مایکروسافت همینه که آدم پست باز نکرده می‏دونه توش بهلاخره جواب هست یا نه.

delphi77
یک شنبه 29 مهر 1386, 08:49 صبح
اگر من پیشنهاد دادم پس چرا 3 کاربر از titbasoft به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند؟
شوخی بود ممنون از همه

mnajafi
یک شنبه 29 مهر 1386, 09:41 صبح
با تشکر از استاد امید :)
الان هر کسی سوالی می پرسه به جواب می رسه همو نطوری تاپیک رها می شه معلوم نیست به نتیجه رسید یا نه. می بینید شما هم به نوعی همون مشکل رو دارین بعد از سه چهار صفحه مطلب آخرش هم هیچی. میاید تاپیک جدید بنویسید
یا
می شه

تاپیک oxygenws پاک شده است
دلیل: پست تکراری

یا اون تاپیک اولی انقدر قدیمیه و دوستان اونو دیدن که دیگه حوصله مطلب نوشتن ندارن.

delphi77
یک شنبه 29 مهر 1386, 11:11 صبح
پس انشاالله کی ردیفه

Identifier
یک شنبه 29 مهر 1386, 13:08 عصر
به نظر من پیشنهاد خوبیه. این امکان توی فروم asp.net وجود داره و خیلی بدرد بخوره.
حامد جان میشه لطف کنی یه بررسی بکنی.

همانطور که اطلاع دارید هاشم جان این مورد در حال بررسی و انجام است.

لان هر کسی سوالی می پرسه به جواب می رسه همو نطوری تاپیک رها می شه معلوم نیست به نتیجه رسید یا نه. می بینید شما هم به نوعی همون مشکل رو دارین بعد از سه چهار صفحه مطلب آخرش هم هیچی. میاید تاپیک جدید بنویسید
قطعاً ً پیشنهادات کاربردی و مفیدی که توسط کاربران ارائه می شود در صورت موجه و مفید بودن مورد بررسی قرار می گیرد.

پس انشاالله کی ردیفه

مدتی است بنده و سایر مدیران پیگیر این قضیه هستیم ؛ این امکان به صورت پیش فرض وجود ندارد و نیاز به بررسی ها و اقدامات بیشتری دارد ؛ در اولین فرصت ممکن نتیجه بررسی ها و اقدامات انجام شده را به اطلاع دوستان خواهیم رساند.

با تشکر.

mnajafi
دوشنبه 30 مهر 1386, 10:25 صبح
سلام
این مطلبی که می گم یه قسمت عمده اون به خودمون بر می گرده.وقتی جواب سوالمون رو گرفتیم
با ذکر اسم کسی که جواب درست داده روش حل مشکل رو بگیم.بایک آیکنی یا علامتی که مضمون اون <<موفق>> باشه اون تاپیک را علامت گذاری کنیم.مدیران و صد البته کاربران عزیز هم لطف کنن و موارد خلاف رو گزارش کنن.

آخر سر هم پس از راه افتادن قسمت howto یا همون wiki اونجا مطلب ارایه بشه.

fan2005
چهارشنبه 02 آبان 1386, 11:58 صبح
آیا امکان ادیت علامت Topic توسط نویسنده هست؟