ورود

View Full Version : تمپلت و فایلهای tpl

nassim_20
چهارشنبه 28 شهریور 1386, 11:32 صبح
می خواستم بدونم فایلهایی که پسوند tpl دارند چه جور فایلهایی هستند البته شنیده ام که تمپلت هستند اما چجوری باید ازشون استفاده کرده؟ ایا باید اونها رو در شاخه خاصی کپی کرد باید اونها رو نصب کرد و یا اینکه با استفاده از نرم افزارهای خاصی ازشون استفاده کرد؟
و اینکه از کجا می توان این فایلها رو دانلود کرد؟

Engineer_Yasin
پنج شنبه 29 شهریور 1386, 02:51 صبح
فکر کنم هر برنامه tpl های به خصوص خودش را داشته باشد و خود همان برنامه مشخص می کند که این فایل ها باید کجا کپی شوند و چطور خوانده شوند.
در ضمن در Tpl ها هم همان کدهای html و باقی کدهای طراحی وب می توانند استفاده شوند

nassim_20
پنج شنبه 29 شهریور 1386, 04:02 صبح
میشه یه ادرس معرفی کنید که بشه از اونجا این فایلها رو دانلود کرد البته اگر راهنمایی داشته باشد یا راهنمایی نصب فایل را دارید ممنونتان می شوم

tabib_m
پنج شنبه 29 شهریور 1386, 12:57 عصر
اینطور که من اطلاع دارم...
این فایلها هیچ فرقی با یک فایل .txt ندارن، جز این که آخر اسمشون از .tpl استفاده شده. مثل یک فایلی که آخرش html. نوشته میشه و به عنوان صفحه ی html شناخته میشه.
این پسوند تنها برای معرفی این که فایل مورد نظر یک تمپلیت (قالب) هست انتهای فایل نوشته میشه (مثل هر فایل دیگه ای)، همین.
حالا فرضا من نوعی ممکنه یک برنامه بسازم که بخوام توش از سیستم قالبی استفاده کنم، خوب میام قالبهایی رو که طراحی میکنم با پسوند .tpl ذخیره میکنم.
طریقه ی استفاده از اون هم کاملا مربوط میشه به برنامه نویسی من.

حالا برنامه های معروف، ممکنه قالبهای زیادی توی اینترنت داشته باشن و انتهای نام قالبهاشون از .tpl استفاده کنن. شما میتونید توی اینترنت قالبهای مخلتف از برنامه های مختلفی دریافت کنید.

موفق باشید.

Engineer_Yasin
جمعه 30 شهریور 1386, 00:56 صبح
میشه یه ادرس معرفی کنید که بشه از اونجا این فایلها رو دانلود کرد البته اگر راهنمایی داشته باشد یا راهنمایی نصب فایل را دارید ممنونتان می شوم
دوست عزیز می توانی این فایل ها را در برنامه هایی که به اصطلاح سیستم مدیریت هستن پیدا کنی.
مثلا سیستم دیتا لایف از این فایل ها استفاده می کنه . (من خودم برای سایتم از این سیستم استفاده می کنم)
اینم آدرس سایت دیتا لایف http://datalifecms.ir
می توانی فایل مربوط به این سیتم را دانلود کنی و تو پوشه templates این فایل ها را مشاهده کنی.