View Full Version : طراحی فاکتور های فروش کالا
pinokio
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1383, 17:39 عصر
سلام
من می خوام یه برنامه حسابداری بنویسم و می خوام اون فرمی که برای ورود داده استفاده می شه به صورت زیر باشه
ولی نمی دونم از چه کنترلی باید استفاده کنم
اگر بخوام برای هر کدام از خونه های جدول از یه کنترل مثل Textbox استفاده کنم که تقریبا 200 تا کنترل می شه که هم سرعت می یاد پایین و هم منطقی نیست
خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
مرسی
arshia_
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1383, 18:40 عصر
سلام
شما حاصل اقلام فاکتور را در یک HFlexGrid نمایش دهید و برای ویرایش هر قلم روی سطرمربوطه DB_Click کنید فرم جدیدی طراحی کنید تا حاصل آن سطر را به شما نمایش دهد پس از اعمال تغییرات و تایید HFlexGrid را refresh کنید این بهترین راه حل است
حسینی از بروجرد موفق باشید
Hossein Bazyan
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1383, 22:37 عصر
همین روش آقای Arshia روش خوبی است اما میتوانی آنرا بهتر نیز به کار ببری به این شکل که بجای اینکه دابل کلیک کنی روی Grid یک Active X خودت طراحی کن که شامل یکTextBox و یکDataGrid باشد هر وقت روی Grid با ماوس Click یا Double Klick کردی طول و عرض و ارتفاع TextBox را دقیقا برابر همان خانه از Grid قرار بده و Text را در همان محل نمایش بده سپس بعد از تایپ مقدار متغییر مقدار آن را در یکمتغییر دیگر ذخیره و Text را Hidden کن
موفق باشی
بابک زواری
جمعه 01 خرداد 1383, 13:44 عصر
میتونی از گریدهایی که قابلیتهای بیشتری دارند مثل janus grid و یا ture DB Grid یا Sheridan data یا ... استفاده
کنی با کمترین کد نویسی
pinokio
جمعه 01 خرداد 1383, 19:37 عصر
سلام دوستان
از اینکه لطف کردید و راه حلهایی مختلفی رو در اختیارم گذاشتید متشکرم
ببینید این دیتا گرید یا هر کنترلی که من باید در این فرم استفاده کنم باید دارای خصوصیات زیر باشه
1- عکس پشتش قابل نمایش باشه
2- اندازه سطرها و ستونها رو بشه به اندازه عکس پشتش در اورد( یعنی اندازه سطر و ستون قابل تنظیم باشه)
3- به هر کدام از cell های جدول به صورت مجزا کنترل داشته باشه
4- برای بعضی از cell ها یک کنترل خاصی عمل کنه مثلا برای قسمت شرح باید یه comboBox ظاهر بشه که کاربر بتونه اقلام مورد نظر رو از اون انتخاب کنه
و ....
حالا به نظرتون من از چه کنترلی استفاده کنم
از راهنماییهاتون ممنونم
مطهر
شنبه 02 خرداد 1383, 00:58 صبح
سلام
روش آقای Hossein Bazyan روش خوبی است
جدول برای این کار واقعا معضل بزرگی است :evil2: کسی هست که بتونه چنین جدولی را به صورت کامپوننت طراحی کنه ؟ با تمام امکانات :?:
ریالی حساب می کنیم ها :wink:
بابک زواری
شنبه 02 خرداد 1383, 13:36 عصر
ultra grid مربوط به همان شرکت Sheridan یا MFC grid مربوط به شرکت dundas
هم خودشون و هم کرکشون رو اینترنت هست .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.