ورود

View Full Version : مشکل در installsield برای MSDE

M.Ehsanifar
یک شنبه 01 مهر 1386, 01:42 صبح
سلام
من همه مطالب درباره نصب MSDE تسط installshield رو خوندم ولی جواب سوالم ر پیدا نکردم .
می خوام پایگاه داده برنامه ای که نوشتم SQL server باشه ولی نه تنها نیاز به نصب SQL server نداشته باشه ، بلکه در هنگام نصب از کاربر نام server رو نخواد .
وقتی در installshield در قسمت تعریف object ها MSDE2000 رو تعریف می کنیم این کار فقط به ما این امکان رو می ده که MSDE2000 رو در کامپیوتر مقصد نصب کنیم و تنضیمات مربوط به ایجاد پایگاه داده مورد نظر رو در مقصد پیاده سازی کنیم .

ولی برنامه نصب در مرحله آخر نام سرور رو می خواد ، کاربر نصب کننده برنامه که در کامپیوتر خودش SQL نداره که نام سرور رو در این مرحله وارد کنه .

مشکل دیگه ای که وجود داره اینه که در دلفی و در تنظیم connection من نام سرور مربوط SQL server خودم رو دادم ولی در کامپیوتر مقصد ممکنه این نام فرق داشته باشه .

mr13668248
یک شنبه 14 اسفند 1390, 11:19 صبح
منم همین مشکل رو دارم.
لطفا کمک کنید!!!!!!!!!

BORHAN TEC
یک شنبه 14 اسفند 1390, 11:40 صبح
من هم قبلاً همین مشکل را با InstallShield داشتم ولی زمانی که با Install-Aware آشنا شدم به راحتی تونستم این مشکل را حل کنم و SQL Server را روی سیستم کاربر نصب و آنرا پیکربندی کنم. به نظر من در این گونه شرایط MySQL گزینه بهتری نسبت به SQL Server خواهد بود و اینجانب شخصاً برای این قبیل کارها SQL Server را به هیچ عنوان توصیه نمیکنم.:متفکر: