PDA

View Full Version : مشکل با فایلهای Temp در کربستال ریپورت

amirdeveloper
یک شنبه 01 مهر 1386, 10:11 صبح
سلام.
برنامه ای دارم که در بخش صندوق فروشگاه دقیقه ای بیش از 20 فاکتور صادر کرده و پرینت می گیره. دارم این پرینت ها رو در سی شارپ با کریستال ریپورت می گیرم ولی مشکلی که وجود داره اینه که هربار که کریستال پرینت می گیره چند فایل rpt , temp در آدرس زیر ایجاد می کنه و چون تعداد دفعات پرینت من زیاده تعداد اینها بسیار زیاد میشه و بعد از دوسه روز حجم فولدر temp ویندوز پر میشه و دیگه نمی تونه فایل های کریستال رو بسازه به همین خاطر دیگه پرینت های کریستال صادر نمیشه. و تنها راهش پاک کردن اون فایلها از فولدر temp . ایا راه حل منطقی غیر از حذف دستی این فایلهای temp وجود داره ؟ یا شاید من در نوع استفاده از کرستال مشکل دارم که دچار این مساله شدم لطفا راهنماییم کنید...
C:\Documents and Settings\amir\Local Settings\Temp

amirdeveloper
سه شنبه 03 مهر 1386, 09:52 صبح
لطفا اگر کسی راه حلی داره کمک کنه ...

sm
سه شنبه 03 مهر 1386, 11:59 صبح
یه روش اینه که فایلها رو با دستور قبل از اجرای گزارش یا در بازه های زمانی مختلف پاک کنین. اما اینکه کامل اونا رو حذف کنین نمیدونم شدنیه یا نه؟ فکر نکنم بشه!! چونکه Word هم همین کار رو انجام میده.

موفق باشید

amirdeveloper
چهارشنبه 04 مهر 1386, 14:03 عصر
دوست عزیز از پاسختون سپاسگزارم ... ولی مشکلی که وجود داره اینه که اگر اون فایلها رو از طریق برنامه پاک کنم ممکنه فایلهای temp گزارشهای دیگه رو که بازه پاک کنه و گزارشهای دیگه دچار مشکل بشه ...