ورود

View Full Version : کد جاوا اسکریپت دستورات vb رو اجرا کرد

ali1662000
یک شنبه 01 مهر 1386, 11:31 صبح
سوال من از شما دوستان محترم اینه من یه کد تایمر دارم که می خام بعد از یک ساعت که گذشت اطلاعات فرممو توی بانک اطلاعاتی ذخیره کنه البته توی asp.net لطفتون کم نشه دوستان.:متفکر:

hamed_bostan
دوشنبه 02 مهر 1386, 16:35 عصر
من واسه یه ازمون اینترنتی از timer مربوز یه atlas استفاده کردم اما الان تایمر های دیگه ای هم هست مثل ajax یا ..

ali1662000
پنج شنبه 05 مهر 1386, 15:29 عصر
سوالمو بد پرسیدم
من یه کد تایمر دارم که با javascript نوشته شده کد از زمانی که فرم باز میشه ثانیه شمارش شروع میشه می خام بعد از این که ثانیه شمارش صفر شد اطلاعاتمو تو بانک اطلاعاتی ذخیره کنم ولی نمی دونم چطور باید این کارو کرد منظورم می خام بعد از اینکه ثانیه شمار جاوا اسکریپت صفر شد دستورات vb اجرا شه اصلا میشه یه همچین کاری کرد

hamed_bostan
پنج شنبه 05 مهر 1386, 17:01 عصر
اره دوست من چرا نشه؟ منهم که گفتم
ببطن من راهی که خودم رفتم رو می گم. مطمعنا راه بهتری هم هست ولی خوب من بر اساس تجربه این راه رو رفتم.

من یه ازمون اینترنتی داشتم که سر 10 دقیقه مثلا امتحان تموم میشد و باید صفحه پست بک میشد و جواب ها ذخیره میشد . یه کد جاوا اسکریپت نوشتم که ساعت رو معکوس نشون بدهکه این مهم نیست سلیقه خودت شرطه و اینکه میخوای چیکار کنی . ساعت جاوا اسکریپتی من از 10 شروع میشد و تا صفر میومد . در کنارش یه کنترل تایمر atlas انداخته بودم تو فرم که در لحظه اول start میشد تازمانی که به 10 دقیقه میرسید و من هی چک میکردم . به محض رسیدم به 10 اطلاعات رو save میکردم و صفحه رو پست بک میکردم .تایمر جاوا اسکیپتی من با تایمر atlas هیچ ربطی نداشت اما با هم عمل میکرد . امید وارم به کارت بیاد

موفق باشی

ali1662000
جمعه 06 مهر 1386, 13:25 عصر
خیلی ممنون اگه براتون امکان داره میشه اون کدتونو بزارید اینجا تا ببینیم

hamed_bostan
جمعه 06 مهر 1386, 14:04 عصر
ببین من تو لود فرم نوشتم :

Me.TimerControl1.Interval = (TM * 60 * 1000)

که TM برابر زمان ازمون به دقیقه هستش

و بعد کد ذخیرع اطلاعات و رفتن به صفحه بعد و ... رو تو این نوشتم:

Protected Sub TimerControl1_Tick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TimerControl1.Tick
...
....
....
end sub