View Full Version : مقدار دهی متغیر در FastRep
champion
یک شنبه 01 مهر 1386, 21:55 عصر
سلام دوستان من یک متغیر در FastRep تعریف کردم و میخوام یک مقدار String توی اون بریزم ولی هر کاری می کنم مقدار مثلا "بد" یا "بس" و یا هر چیزی که حروفی باشه قبول نمیکنه ولی اعداد رو حتی اگه توی کوتیشین بزارم قبول می کنه لازمه عرض کنم من از هر دو دستور Set و <اسم متغیر> استفاده کردم ولی فایده نداره هر کار می کنم حروف قبول نمی کنه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
Mohammad_Mnt
یک شنبه 01 مهر 1386, 22:21 عصر
myFrxReport.Variables['MyVariable'] := quotedStr( 'This is my text' );
m-khorsandi
دوشنبه 02 مهر 1386, 09:52 صبح
احتمالاً منظور فریبرز اسکریپتهای خود Fast-Report هست!
champion
دوشنبه 02 مهر 1386, 21:19 عصر
بله محمد جان کاملا صحیح متوجه شدن منظورم توی خود Fastrep هست من برای باندهایی که دارم توی گزارشم کد نوشتم و دقیقا همین جا گیر افتادم
champion
پنج شنبه 05 مهر 1386, 22:03 عصر
دوستان کسی E_Book در مورد fastrep نداره که کامل باشه ؟ من مشکلم هنوز متاسفانه حل نشده
Mohammad_Mnt
جمعه 06 مهر 1386, 13:17 عصر
این توی هلپش بود. باید جواب بده :گیج:
PascalScript:
var
MyVariable: String;
begin
MyVariable := 'Hello!';
end.
C++ Script:
string MyVariable;
{
MyVariable = "Hello!";
}
champion
یک شنبه 08 مهر 1386, 23:49 عصر
دوست عزیز ممنون از پاسختون اما عرض کردم که من محاسبه نهایی رو میخوام توی یک متغیر که در قسمت variables تعریف شده و در درخت داده های گزارش نمایش داده میشه و رفتارش هم دقیقا مثل فیلد میمونه نشون بدم متغیری که شما تعریف کردین فقط توی اسکریپتهای ریپورت کار برد داره و باز مقدار این متغیر هم باید توی یک ممو یا چیز دیگری مثل این متغیر من ریخته و نمایش داده بشه که هر کار میکنم حروف قبول نمیکنه دیگه تقریبا نا امید شدم از اساتید خواهش می کنم منو راهنمایی کنن
Mohammad_Mnt
دوشنبه 09 مهر 1386, 00:07 صبح
این دیگه باید جواب بده : [TheVariable]
vcldeveloper
دوشنبه 09 مهر 1386, 15:48 عصر
متغیری که شما تعریف کردین فقط توی اسکریپتهای ریپورت کار برد داره
از متغیرهایی که در Script تعریف میشند می تونید مثل سایر متغیرها که در بخش Variables از Designer ایجاد میشند، استفاده کنید. فقط بجای نام متغیر تعریف شده در Variables، نام متغیر تعریف شده در Script را قرار بدید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.