ورود

View Full Version : مشکل جمع فیلد تمامی رکوردها

MOHSEN731
جمعه 01 خرداد 1383, 23:59 عصر
با سلام :‌
من می خواهم جمع فیلد مبلغ از تمامی رکوردها را جمع بزنم می دانم که با دستور sum در sql می توان اینکار را کرد ولی وقتی اینکار انجام می شود دیگر فیلدها قابل ویرایش نیستند آیا راه حل دیگری غیر از این روش وجود دارد لطفا مثال بزنید ( احتیاج حیاتی )
ممنون

Hidarneh
شنبه 02 خرداد 1383, 00:05 صبح
ببخشیدا وقتی جمع مبلغ رو می آری واسه تمام فیلدها بعد می خوای مثلا خریدار تمام فیلدها رو بکنی یه نفر ؟؟ اینجوری که تو می گی منطقی به نظر نمی آد . بیشتر توضیح بده .که دقیقا چه کاری می خوای بکنی . اگر فقط می خوای یه مقدار رو تغییر بدی خب از replace استفاده کن .

JavanSoft
شنبه 02 خرداد 1383, 20:48 عصر
دیگر فیلدها قابل ویرایش نیستند
منظورتون چیه؟

SReza1
شنبه 02 خرداد 1383, 21:40 عصر
خوب معلومه که قابل ویرایش نیست!! شما جمع انتظار داری گزارشی که روی جند تا رکورد است رو ویرایش کنی! نمیشه :?

MOHSEN731
دوشنبه 04 خرداد 1383, 01:48 صبح
ببینید من لیستی از کارکنان را دارم که می خواهم مبلغ حقوق هر کدام را باهم جمع کنم و در پایین جدول جمع کل آنها را در یک Label نمایش دهم بعد چون جدول قابلیت این را دارد تا کاربر بتواند در همان لیست مبلغ حقوق را عوض کند می خواهم که بعد از تغییر مبلغ یا حذف ان حقوق مبلغ آن نفر از مقدار جمع کل تغییر کند
من خودم اینکار را با پارامتر Sum در Sql و Query انجام دادم که جمع همه فیلدهای حقوق را جمع زده و در پایین جدول آورده است ولی دیگر جدول قابلیت تغییر ندارد (read only ) است می خواستم ببینم دیگر راهی وجود دارد

فیلد حقوق
علی 100
رضا 150
محمد 200
-------------------------
جمع کل 450

ممنون ( جواب حیاتی است ) :| :| :? :|

Sepidar
دوشنبه 04 خرداد 1383, 10:12 صبح
فکر کنم علتش اینه که query تون رو disconnect نمی کنید...

Mohammad S
دوشنبه 04 خرداد 1383, 13:52 عصر
بعد از هر تغییر Query را Close و دوباره Open کنید.

SReza1
سه شنبه 05 خرداد 1383, 00:58 صبح
همانطور که دوستان گفنتد باید query رو دوباره active کنی

MOHSEN731
شنبه 09 خرداد 1383, 03:12 صبح
در صورتی که هر بار query را ببندم و باز کنم که تمام زندگی من به هم می ریزد :?
ولی بالاخره راهش را پیدا کردم :) میگم که اگر کسی مثل من مشکل داشت بتونه استفاده کنه :
کافیه در پشت صحنه با یک query جدا آن را باز و بسته کرده و با sum آنهارا جمع زده و نتیجه را در پایین جدول نشان داد بدین ترتیب دیگر نیاز نیست که رکوردهایی که کاربر در حال کار با آنها است را مرتب باز و بسته کرد

موفق باشید

javidtaheri
چهارشنبه 13 خرداد 1383, 08:30 صبح
بهترین کار
در رویداد" OnDataChange of Datasource "روتین جمع را بنویسید.

سار
چهارشنبه 13 خرداد 1383, 10:35 صبح
چرا برای خودت مشکل میتراشی دو تا Query بزار یکی برای جمع یکی هم برای نمایش اطلاعات.
وقتی این اطلاعات تغییر کرد Query جمع رو دوباره اجرا کن.
اگر هم برای نمایش لیست نیازی به جداول دیگه نداری اصلا یک Query کافیه.