ورود

View Full Version : ارسال گزارش به .... در Fast report

فرزاد دلفی باز
دوشنبه 02 مهر 1386, 23:17 عصر
با سلام:
من می خواهم اطلاعات یک گزارش رو خارج از محیط fast (در برنامه) بعد از طراحی به مثلا pdf یا اکسل یا .... export کنم چطوریه؟؟؟؟

کد
frxReport1.Export(frxRTFExport1); جواب نداد.

ممنون

Arman_1367
سه شنبه 03 مهر 1386, 10:03 صبح
دوست عزیز قبل از اینکه شما بتوانید گزارش را استخراج کنید باید بسازیدش یعنی یا نمایش داده شود یا ساخته شود.

FrxReport1.PrepareReport();

اگر اسپل کلمه را درست نوشته باشم.

فرزاد دلفی باز
سه شنبه 03 مهر 1386, 13:24 عصر
دوست عزیز این کد شما چه کاربرد دارد؟؟؟؟؟؟؟

vcldeveloper
چهارشنبه 04 مهر 1386, 06:27 صبح
دوست عزیز این کد شما چه کاربرد دارد؟؟؟؟؟؟؟
شما در Editor مربوط به FastReport گزارش خود را طراحی می کنید. در زمان اجرا، FastReport از گزارش طراحی شده شما یک گزارش قابل نمایش و چاپ میسازه که این گزارش ساخته شده را می توانید به فرمت های مختلف Export کنید. مثل اینکه بگیم برای اجرای کد دلفی، باید اول آن را کامپایل کنید تا فایل Exe ساخته شود، بعد فایل Exe را اجرا کنیم.
PrepareReport هم همین کار را انجام میده، یعنی گزارش را در زمان اجرا میسازه. وقتی گزارش ساخته شد، می تونید با استفاده از متد Export آن را به فرمت مورد نظر خود ارسال کنید.

فرزاد دلفی باز
چهارشنبه 04 مهر 1386, 11:32 صبح
درسته در Preview میشه export کرد من می خواهم قبل از Preview این کار صورت بگیره طوریکه کاربر مستقیم گزارش رو export کنه و وارد محیط Preview نشه ......

vcldeveloper
پنج شنبه 05 مهر 1386, 02:34 صبح
درسته در Preview میشه export کرد من می خواهم قبل از Preview این کار صورت بگیره طوریکه کاربر مستقیم گزارش رو export کنه و وارد محیط Preview نشه ......
برادر عزیز، ما که خدا رو شکر اینجا داریم اینجا فارسی تایپ می کنیم. یعنی اینقدر خوندن این پست ها مشکل هست؟!
به شما گفته شد که قبل از فراخوانی متد Export، یک بار متد PrepareReport را فراخوانی کنید. کسی صحبت از Preview کرد؟!!

frxReport1.PrepareReport();
frxReport1.Export(frxRTFExport1);

نمی دونم اگه کسی واضح تر از این می تونه به ایشون توضیح بده، بسم الله...

فرزاد دلفی باز
پنج شنبه 05 مهر 1386, 14:15 عصر
حق با شماست .....

با تشکر.....