View Full Version : چگونگی ساخت سی دی الکترونیکی یک کتاب
alinaghiha
سه شنبه 03 مهر 1386, 21:10 عصر
ببخشید
من نمی دونستم این سوال رو کجا مطرح کنم اما احساس می کند این قسمت نزدیکترین قسمت به موضوع سوالم باشه
میخوام یک کتاب رو تبدیل به سی دی کنم بصورتی که کاربر با کلیک بر روی عنوان فصل و تیتر در سمت چپ بتواند مطالب مربوط به آن را در سمت راست مشاهده کند
دقیقا مثل سی دی 8 مرجع موسسه فرهنگی سلمان فارسی
با تشکر
hamed_bostan
چهارشنبه 04 مهر 1386, 00:23 صبح
ببین دوست عزیز من نیدونم این کتاب که گفتی سی دی اش چهطوریه اما این کاری که شما گفتی رو به 1000 طریق میشه با برنامه های مختلف انجام داد . از windows application و ... گرفته برو تا flash و ... حتی با winCHM و برنامههای این شکلی هم میشه این کار رو کرد . اول متدت رو توضیح بده به چه روشی میخوای کار کنی بعد درخدمتت هستیم
marzban
چهارشنبه 04 مهر 1386, 09:29 صبح
با سلام
دوست عزیز می توانید از نرم افزار مولتی مدیا بیلدر برای این کار استفاده کنید که خیلی نیاز به تخصص خاصی نداره و امکانات خوبی هم داره.
اگر بخواهید ،از طریق html هم این کار قابل انجام هست ولی خیلی معمول و متداول نیست و اگر بخواهید که یک سایت طراحی کنید که کتاب شما را هم در بر داشته باشه ،خوب استفاده از Html می تونه مفید باشه.
با برنامه نویسی زبانهایی مانند VB.net یا C#.net و ... هم می تونید انجام بدهید.
cybercoder
چهارشنبه 04 مهر 1386, 11:06 صبح
ADOBE PDF WRITER
alinaghiha
پنج شنبه 05 مهر 1386, 22:01 عصر
دوست عزیز من نمی خوام با فرمت پی دی اف بسازم
اگه با فرمت اچ تی ام ال هم بسازم منوی استاندارد منوی آدرس و سایر قسمتها را چیکار کنم بعدش کارم تمیز نمی شه
نرم افزار فلش ر امتحان کردم کارش با فارسی سخته و اگر هم بسازم کاربر نمی تونه از فایل متنی کپی بگیره
این کتاب مربوط به اطلاعات گردشگری یه شهره و نقطه قوتش میتونه انتقال مطالبش به ورد باشه
ممنون که کمکم می کنید
alinaghiha
پنج شنبه 05 مهر 1386, 22:15 عصر
اینم تصویر چیزی که می خوام جهت اطلاع آقا حمید و دوستان
البته با ذکر نام موسسه فرهنگی سلمان فارسی
http://i20.tinypic.com/20qnsew.jpg
marzban
پنج شنبه 05 مهر 1386, 22:25 عصر
دوست عزیز بهتره از یکی از زبانهای برنامه نویسی دات نت استفاده کنی
موفق باشی
alinaghiha
جمعه 06 مهر 1386, 22:07 عصر
ممنون من دارم با وی بی دات نت سعی می کنم فقط نمی دونم چطوری فایل ورود رو اون بغل نمایش بدم
البته احساس می کنم دیگه باید جواب سوالم تو فروم وی بی پیدا کنم اگه هر کدوم از بچه ها نظری یا روشی به خاطرشون می رسه مارو بی بهره نگذارن ممنون
SamStar
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 23:40 عصر
سی دی هایی که الان توی بازار هستند و تعدادشون هم کم نیست از چه ابزاری برای تبدیل کتاب به سی دی استفاده می کنند ؟
یعنی به نظر شما بهتره این کار با windows application طراحی بشه یاتوسط نرم افزار هایی که تعدادی از دوستان معرفی کردند استفاده بشه ؟ مثل مولتی مدیا بیلدر
و اینکه قیمت تبدیل یک کتاب به سی دی درچه حدودایی هست و چطور باید محاسبه بشه ؟
Slytherin
یک شنبه 01 خرداد 1390, 02:38 صبح
سی دی هایی که الان توی بازار هستند و تعدادشون هم کم نیست از چه ابزاری برای تبدیل کتاب به سی دی استفاده می کنند ؟
HTML, CHM, Autorun, Windows Application و غیره (از همشون استفاده میشه)
یعنی به نظر شما بهتره این کار با windows application طراحی بشه یاتوسط نرم افزار هایی که تعدادی از دوستان معرفی کردند استفاده بشه ؟ مثل مولتی مدیا بیلدر
بستگی به نیازتون و همچنین میزان تواناییتون در برنامه نویسی داره، در کل تفاوتی ندارد.
و اینکه قیمت تبدیل یک کتاب به سی دی درچه حدودایی هست و چطور باید محاسبه بشه ؟
نرخ استانداردی ندارد، شما با توجه به میزان زمانی که بابت این کار گذاشتی. مبلغ بگیر.
SamStar
یک شنبه 01 خرداد 1390, 11:03 صبح
بستگی به نیازتون و همچنین میزان تواناییتون در برنامه نویسی داره
من در حد متوسط با C# و VB.NET آشنایی دارم . ولی چیزی راجع به برنامه های اتوران و مولتی مدیا بیلدر نمیدونم . سوالم هم از این جهت بود که اگر این برنامه ها امکانات بیشتری دارن که بتونم با اونها کار رو سریعتر پیش ببرم برم سراغ اونها (البته با درنظر گرفتن اینکه باید مدتی هم وقت بذارم تا با این نرم افزارها آشنا بشم )
برنامه ای که میخوام بسازم هم مثل همین سی دی هایی هستش که تو بازار هست مثلا اگر دیده باشید سی دی های قرآن که انواع تفاسیر رو دارن و خیلی نمونه های دیگه که حتما دیدید
قیمت رو معمولا یه میزان مشخصی میگن یا نسبت به میزان فروش سی دی درصد تعیین می کنن ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.