View Full Version : بهترین تالار فارسی و اما قفل های بسیار
Nima_NF
جمعه 06 مهر 1386, 04:15 صبح
با سلام
اینجانب 8 سال تجربه شرکت کردن در فروم های حرفه ای انگلیسی زبان را دارم و بخاطر کم اطلاعی و بی مدیریتی اکثر سایت های فارسی زبان تاکنون در انها شرکت نکرده ام.
به طور اتفاقی پس از این که سایت شگفت انگیز شما را با بخش هایی همچون QT , Wxwidgets و ++VC فعال یافتم ، باعث شد تا به این باور برسم که سایت شما از فعال ترین و بهترین های فارسی زبان است و ارزش عضویت را دارد تا حداقل کاری که از بنده حقیر بر می آید برای هم وطنانم انجام دهم.
اما متاسفانه پس از گذشت چند روز متوجه سخت گیری بیش از اندازه مدیران این سایت شدم (از جمله قفل کردن بیش از اندازه پست ها) که حال یا به دلیل کمبود پهنای باند وب سایت شماست و یا سخت گیری بیش از اندازه.
بهتر است در مواردی که سوال اصلی مشکلی ندارد ولی در پاسخ آن تخلفی با بی اطلاعی از قوانین و بدون قصد صورت می گیرد آن پاسخ را حذف و یا ویرایش کرد که امری شایسته است، اما قفل کردن آن توهین به تمامی افرادی می باشد که حاضر به پاسخ گویی هستند، که متاسفانه تعداد پست های قفل شده در سایت شما فوق العاده زیاد می باشد.
به عنوان نمونه:
فروم مدیریت شده http://forums.cgsociety.org (http://forums.cgsociety.org/) یکی از سایت های فوق العاده حرفه ای می باشد که بیش از 100 مدیر از شرکت های بزرگی همچون Microsoft , Autodesk و غیره در آن فعالیت می کنند و هر چند ماه مسابقاتی حدود صد هزار دلار بر گزار می شود. در حضور چند ساله خود در این فروم ، موارد واقعا مشکل دار (نه جزئی) ابتدا از طریق تذکر دادن و سپس حذف و یا ویرایش پاسخ ، مدیریت شده است و تنها در صورت بی احترامی فوق العاده شدید و یا کار ساز نبودن خذف پست (یک در صد هزار) قفل کردن و یا حذف کامل پست اتفاق افتاده است.
با تشکر فراوان از سایت علمی-کاربردی شما
و به امید روزی که قوانین و مدیران شما همچون مدیران جهانی باشند.
M.GhanaatPisheh
جمعه 06 مهر 1386, 12:21 عصر
من فکر می کنم دولت وقوانین حاکم بر انجمن حاضر به سمت فرهنگ عامه تمایل داره
ghabil
جمعه 06 مهر 1386, 14:10 عصر
برنامه نویس واقعا دیگه شده سایت مرجع ، یعنی هرچی که فکر کنی قبلا توش بحث شده ، حتی این مسائل (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=57846)، فکر کنم بهتر باشه یک گوشه ای از سایت یک چیزی شبیه شعار بزارند که اول "جستجو بعد پست" و این توی همه صفحات باشه !
من فکر می کنم دولت وقوانین حاکم بر انجمن حاضر به سمت فرهنگ عامه تمایل داره
هاااا! اینکه گفتی یعنی چه ؟!
پرواز
دوشنبه 09 مهر 1386, 09:11 صبح
برنامه نویس سایت خوبیه و دوستان زیادی رو دور هم جمع کرده. ولی متاسفانه جو دوستانه این سایت داره روز به روز تضعیف میشه. همش شده اخطار و پاک کردن پست و قفل. دوستان خوبی (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=8992) هم که اخراج میشن یکی دیگه از معضلات شده.
آخه دلیل درگیری چیه؟
چرا باید یه سایت که هدفش مسائل فنی در زمینه برنامه نویسیه به اینجا برسه؟
چرا مدیران سایت بیشتر از این که به فکر کمک کردن و ارائه راه حل برای سوالات مطرح شده باشن به فکر اینن که تاپیک رو قفل کنند یا پست های یه نفر رو بی دلیل یا با دلیل پاک کنن؟ چرا مدیران بیشتر دنبال پیدا کردن تخلف هستن تا جواب دادن به سوالات؟ هدف سایت کدوم یکیه؟ من احساس می کنم کم کم هدف داره فراموش میشه و جای خودشو به مسائل دیگه میده.
چرا وقتی دلیل پاک شدن پست پرسیده میشه جوابش اخطاره (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=79628)؟
البته فکر کنم اینم از جمله همون پست هایی باشه که قراره پاک بشه یا اخطار بهش تعلق بگیره.
به هر حال ما گفتیم که به گوش مدیران برسه و امید اصلاح داریم نه دعوا و خشونت و خرابی. گفتن ما فقط می تونه کار رو برای بقیه کاربران راحت کنه. این حرفا ممکنه حرف دل خیلیای دیگه هم باشه. ولی به هر دلیل مطرح نمی کنن.
به امید رسیدگی مسئولین سایت...
موفق باشید.
oxygenws
دوشنبه 09 مهر 1386, 10:09 صبح
برنامه نویس سایت خوبیه و دوستان زیادی رو دور هم جمع کرده. ولی متاسفانه جو دوستانه این سایت داره روز به روز تضعیف میشه. همش شده اخطار و پاک کردن پست و قفل. دوستان خوبی (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=8992) هم که اخراج میشن یکی دیگه از معضلات شده.
آخه دلیل درگیری چیه؟
مطمئن باش دلیل داره و البته نیازی به بیانش نیست. اصولا با هتک حرمت کاربرا مشکل داریم. بیان دلیل هم می تونه باعث هتک حرمت ایشون بشه (که شدیدا به نظر من میشه)
پس لطفا تو اینجور مسائل حداقل، زیاد کنجکاوی نکنید تا حرمت دوستان ریخته نشه و کدورت پیش نیاد.
پرواز
دوشنبه 09 مهر 1386, 10:21 صبح
مطمئن باش دلیل داره و البته نیازی به بیانش نیست. اصولا با هتک حرمت کاربرا مشکل داریم. بیان دلیل هم می تونه باعث هتک حرمت ایشون بشه (که شدیدا به نظر من میشه)
پس لطفا تو اینجور مسائل حداقل، زیاد کنجکاوی نکنید تا حرمت دوستان ریخته نشه و کدورت پیش نیاد.
دوست عزیز نمونه ای که آوردم از دوستان بنده هستن. من و بعضی از دوستان در جریان دلایل اخراج ایشون هستیم. حداقل من که حق رو به مدیران سایت ندادم (البته با کمال احترام و رعایت ادب) و ممکنه کنجکاوی باعث هتک حرمت یه عده دیگه بشه. البته نمونه فوق رو فقط برای مثال آوردم و نخواستم که موردی روش بحث بشه.
در ضمن کدورت وقتی پیش میاد که کسی که در موردش حرف میزنیم تو جمع ما باشه. وقتی که همه چیز تموم شده و رفته که دیگه کدورت معنی نداره.
به هر حال ممنون از توجه تون.
oxygenws
دوشنبه 09 مهر 1386, 11:07 صبح
دوست عزیز نمونه ای که آوردم از دوستان بنده هستن. من و بعضی از دوستان در جریان دلایل اخراج ایشون هستیم. حداقل من که حق رو به مدیران سایت ندادم (البته با کمال احترام و رعایت ادب) و ممکنه کنجکاوی باعث هتک حرمت یه عده دیگه بشه. البته نمونه فوق رو فقط برای مثال آوردم و نخواستم که موردی روش بحث بشه.
در ضمن کدورت وقتی پیش میاد که کسی که در موردش حرف میزنیم تو جمع ما باشه. وقتی که همه چیز تموم شده و رفته که دیگه کدورت معنی نداره.
به هر حال ممنون از توجه تون.
مطمئنی ایشون همه چیز رو به شما گفته؟ :)
توی یه برخورد دوگانه/دوطرفه، اگر قصد داوری و قضاوت هست، قضاوت بدون شنیدن حرف دو طرف درست نیست.
دقیقا به همین دلیلی که بیان کردی، یعنی دوستی شما دو نفر، بهتره این قضیه ادامه پیدا نکنه.
پرواز
دوشنبه 09 مهر 1386, 11:28 صبح
مطمئنی ایشون همه چیز رو به شما گفته؟ :)
توی یه برخورد دوگانه/دوطرفه، اگر قصد داوری و قضاوت هست، قضاوت بدون شنیدن حرف دو طرف درست نیست.
دقیقا به همین دلیلی که بیان کردی، یعنی دوستی شما دو نفر، بهتره این قضیه ادامه پیدا نکنه.
دوست عزیز منم راضی به ادامه بحث نیستم. همونطور که گفتم بحث یه مورد خاص نیست. از اون موضوع که بگذریم در کل جو سایت یه جورایی عوض شده و این چیزیه که خیلی از دوستان ازش ناراحتن.
و در کل چیزایی که تو پست 1 مطرح شده و به نظر من از دید یه آدم بیطرف و غیر مغرض بیان شده.
مهدی کرامتی
دوشنبه 09 مهر 1386, 13:12 عصر
بقول یکی از ترانه های گروه کیوسک در آلبوم عشق سرعت "اینجا همه چی هست، اما هی چیز سر جاش نیست!".
خیلی از کاربران اینترنتی همون هایی هستند که سر کلاس تفریح میکنند، تو حیاط درس میخونن، فروم های اینترنتی رو خونه خودشون میدونن و فکر میکنند هر کار و رفتاری که تو محدوده شخصی و خصوصی شون میکنند اونجا هم مجاز هستند انجام بدن، و قهوه خانه سنتی رو محل بحث فنی میشناسند.
بخاطر همین بیشتر وقت مدیران بجای اینکه صرف مطرح کردن و رهبری بحث و گفتگوهای فنی بشه، صرف حفظ نظم میشه. این چیزی نیست که ما دوست داشته باشیم، بلکه بخاطر نقص در فرهنگ عامه مجبوریم انجامش بدیم.
پرواز
دوشنبه 09 مهر 1386, 14:24 عصر
خیلی از کاربران اینترنتی همون هایی هستند که سر کلاس تفریح میکنند، تو حیاط درس میخونن، فروم های اینترنتی رو خونه خودشون میدونن و فکر میکنند هر کار و رفتاری که تو محدوده شخصی و خصوصی شون میکنند اونجا هم مجاز هستند انجام بدن، و قهوه خانه سنتی رو محل بحث فنی میشناسند.
جناب کرامتی من نمی دونم دقیقاً منظورتون کدوم رفتار مربوط به کدوم کاربر بوده و چی باعث شده که شما اینجوری فکر کنید. ولی بازم میگم با کمال احترام من احساس می کنم این به خاطر مدیریت ضعیف سایته. هر پستی که به نظر مدیران ناخوشایند بود که نباید پاکش کنند!
درسته یکی از قوانین سایت میگه مدیران سایت می تونن هر پستی رو که خواستن پاک کنن و کاربر حق اعتراض نداره. ولی الان حرف قانون و حرف زور نیست. صحبت از نحوه اداره سایته. البته ممکنه بگید به تو ربطی نداره ولی میشه همون قضیه ای جناب کوشا قبلا بیان کردن "مال منه پس هرچی من گفتم".
جوری شده که اگه مدیران سایت از یه مطلب خوششون بیاد باید بمونه. ولی اگه خوششون نیاد پاکش می کنن. همه چیز داره شکل خصومت به خودش می گیره! البته این دید منه به عنوان یه کاربر بسیار ساده!
الان تو سایت برنامه نویس مشکل اینه که هر چیزی رو گردن کاربر می اندازیم. چرا مدیران نمی خوان تو رفتارشون تجدید نظر کنن؟ بهتر نیست که یه کم به اخلاق خودشون هم فکر کنن؟ آیا مدیران می دونن بقیه چی دربارشون فکر می کنن؟ یا نه اصلا براشون مهم نیست؟
چرا هر مشکلی رو با پاک کردن پست و با اخطار دادن حل می کنین؟
مثلاً من یه اخطار چند روز پیش از یکی از مدیران ارشد گرفتم که هنوز دلیلشو نمی دونم. البته نوشته فرستادن مطالب فاقد محتوا که بازم نمی دونم منظورشون کدوم مطلب فاقد محتوا بوده. حتی یه شخصی که به من اخطار داده بود پیام خصوصی دادم و خواستم که دلیلش رو به اطلاع خودم لااقل برسونن. که هنوز جوابی نگرفتم. خوب شما یا هر کس دیگه اگه جای من بودید چه فکری می کردید؟ گناه رو گردن مسئولین سایت می انداختین یا خودتون؟
بازم میگم قصد من دامن زدن به تشنج نیست. منم کاربر این سایتم و دلم می خواد سایت بدور از مسائل حاشیه ای باشه.
این چیزی نیست که ما دوست داشته باشیم، بلکه بخاطر نقص در فرهنگ عامه مجبوریم انجامش بدیم.
چرا شما فکر می کنید فرهنگ عامه مشکل داره؟ چرا همه چیزو می اندازید گردن کاربر و خودتونو خلاص می کنید؟ مگه تو پست 1 همین تاپیک نگفته که خیلی از ایرانیا تو فرومهای خارجی عضویت دارن؟ یعنی اونجا هم همینجورین؟ پس چرا اونجا این مشکلات نیست؟
و دست آخر به اینم باید توجه داشت که تعداد تشکرها و پست و مقام شخص تشکر کننده نمی تونه ملاک صحت و سقم مطلب ارائه شده باشه. اگه قراره حرف منطقی زده بشه که "نباید مو لای درزش بره".
مهدی کرامتی
دوشنبه 09 مهر 1386, 15:08 عصر
با کمال احترام من احساس می کنم این به خاطر مدیریت ضعیف سایته. هر پستی که به نظر مدیران ناخوشایند بود که نباید پاکش کنند!من صورت مسئله رو مطرح میکنم، شما راه حل بده:
"در یک مجموعه 50.000 نفر کاربر داریم که قراره مطالب ارسالی اونها توسط کمتر از 10 نفر مدیر کنترل بشه (در جهت حفظ نظم). هر کدوم از این مدیرها در روز کمتر از یک ساعت وقت دارند که به این موارد رسیدگی کنند. افزایش تعداد مدیرها به این آسونی ها ممکن نیست (به دلایل زیاد). کاربران هم بواسطه همون معضلاتی که در پست قبلی گفتم تمایل زیادی به عدم رعایت قوانین سایت دارند. هر مدیر چقدر وقت داره که به اون تعداد مورد رسیدگی کنه؟!"
با تقسیم ساده جواب تون رو میگیرید.
مگه تو پست 1 همین تاپیک نگفته که خیلی از ایرانیا تو فرومهای خارجی عضویت دارن؟ یعنی اونجا هم همینجورین؟ پس چرا اونجا این مشکلات نیست؟درسته. افراد فوق وقتی در جمع افرادی قرار میگیرند که آداب شرکت در جوامع آنلاین و هدفمند رو میدونند و رعایت میکنند درست رفتار میکنند، ولی وقتی به سایتهای فارسی میان احساس تو خونه خودشون بودن بهشون دست میده و بلافاصله پاهاشون رو دراز میکنند وسط اتاق و بساط تخمه خوردن و ... علم میکنند.
این یک ایده نیست که بنده فی البداهه به ذهنم رسیده باشه و بیانش کرده باشم، چکیده 6 سال حضور در این جامعه بعنوان مدیر و ناظر این مجموعه و مجموعه های مشابه است. این واقعیتی است که جاری است، و قابل انکار نیست.
پرواز
دوشنبه 09 مهر 1386, 15:50 عصر
هر مدیر چقدر وقت داره که به اون تعداد مورد رسیدگی کنه؟
اولاً اگه بخوایم حساب و کتاب ریاضی کنیم تعداد کاربرها رو تقسیم بر مدیران نباید بکنیم.
باید تعداد پستهای روزانه رو تقسیم بر مدیر بکنیم که هر مدیر روزی یک ساعت وقت داره. پس وقت کمی نیست.
ثانیاً بحث من اصلاً این نیست. من میگم چرا بخوایم اینجوری کنترل کنیم؟ مدیر یه مدرسه هر چی بیشتر به زور متوسل بشه دانش آموزاش هم بیشتر اذیت می کنن. و هرچه این فشار و زور رو بیشتر کنه بچه ها جری تر میشن. تا جایی که مدیریت از دستش در میره. حالا دیگه هر کاری می خواد بکنه.
مشکل اینه که شما مدیریت رو با زور برابر می دونی. اگه مدیریت حالت دوستانه قبلیشو به دست بیاره که همه مشکلات حله. البته اینو هم بگم که همه مدیرها مشکل ندارن. این مشکل زورگویی رو فقط بعضی ها ایجاد کردن که به پای همه تموم شده.
درسته. افراد فوق وقتی در جمع افرادی قرار میگیرند که آداب شرکت در جوامع آنلاین و هدفمند رو میدونند و رعایت میکنند درست رفتار میکنند، ولی وقتی به سایتهای فارسی میان احساس تو خونه خودشون بودن بهشون دست میده و بلافاصله پاهاشون رو دراز میکنند وسط اتاق و بساط تخمه خوردن و ... علم میکنند.
چرا شما فکر می کنید که مردم ایران به سایتهای فارسی آلرژی دارن؟ اصلاً اینطوری نیست. نه تنها مردم ایران که مردم همه نقاط جهان تابع جوی هستن که داخلش قرار گرفته اند. پس اگه بتونیم جو کاریمون رو درست کنیم و بتونیم با خودمون و اون 50 هزار کاربر درست رفتار کنیم مسلماً اون فضای علمی ای که ما احتیاج داریم حاکم میشه.
Inprise
دوشنبه 09 مهر 1386, 16:40 عصر
جو سایت دوستانه است . قوانین سایت واضح و شفاف است . با عضویت در سایت برنامه نویس موافقت کردید که قوانین را رعایت کنید و به تذکرات مدیران احترام بگذارید . به عنوان مثال اگر کاربری مطلب غیر ضروری یا بی ربطی نوشت و مدیر بخش حذفش کرد ، تکرار آن مطلب در همان بخش کار غلطی است . پاک شدن مطلب و گرفتن اخطار طبیعی ترین جواب این رفتار است .
اینجا را به محل سخنرانی و عریضه نویسی و ...تبدیل نکنید . اگر مسئله یا موردی صحیح نبوده از کلید گزارش استفاده کنید و ضمن گزارش مسئله رو توضیح بدید . گزارشها رو همه مدیران میبینن و بهش رسیدگی میکنن .
گاهی اگر مطلبی مفید یا مناسب باشه اما لازم باشه که ویرایش بشه این مسئله وظیفه مدیر بخش است . عموما هم همینطور رفتار میشه که براحتی قابل مشاهده است . تاپیکهائی که قفل میشن یا :
- تکراری هستند : عدم جستجو توسط کاربر
- بی ربط به بخش هستند و در بخش دیگری هم نمیگنجند
- به سایت برنامه نویس و مسائلی که برای سایت مناسب است مربوط نیست
- کاربر یا تعدادی از کاربران مجموعه رفتاری از خودشان نشان داده اند که باز ماندن آن تاپیک به صلاح نیست و فایده ای به کسی نمیرساند که هیچ باعث دردسر بیهوده هم میشود
ویرایش کردن یا گفتمان دوستانه در موارد مذکور بی معنی است . ما در دوستانه ترین حالت ، قوانین سایت را نوشتیم تا کاربران رعایت کنند و معمولا بعد از هر حذف یا ویرایش به نحوی این مسئله به کاربر توضیح داده میشه _ هر چند که کار وقت گیر و غیر ضروری ای هم هست _ و به همین دلیل مدل کلی مدیریت سایت برنامه نویس مناسب است . اگر فردی خطا کرد یا رفتار مدیری مناسب نبود نیازی به ایجاد یک میتینگ سیاسی نیست . کافی است از همان کلید گزارش استفاده کنید ؛ مدیران ارشد و مدیر کل سایت گزارشها را میخوانند .
ما لازم نیست به کاربران در مورد دلیل اخطار گرفتن بقیه کاربران توضیح بدیم . به عنوان مثال اخیرا کاربری فعالیتهای مشکوکی رو در سایت انجام داده و بعد از گرفتن اخطار از مدیران سایت بهشون فحاشی کرده و با حذف کردن بعضی از تاپیکهای قبلی اش سعی کرده حاشیه سازی کنه و بعد با آی دی های دوم و سومش تاپیکهای دیگری رو در ادامه همین مسائل بی ربط باز کرده . در نهایت بعد از دو نوبت تذکر دسترسی این کاربر قطع شده . این مسئله رو خودش به خوبی میدونه و مدیران سایت هم از ابتدا در جریان رفتارهای غلط او بوده اند . دیگه لازم نیست ما شرح این مسئله رو برای بقیه کاربران سایت تعریف کنیم چون هیچ ارتباطی وجود نداره .
تنها چیزی که مطرح و قابل اعتنا هست قوانین سایت هستند که برای نظم و ترتیب سایت مفیدند و فایده اش هم به کاربران میرسه . اکثریت کاربران سایت هم با سایت برنامه نویس مسئله ای ندارند و روند رو به رشد اعضا و فعالیتها و گفتگو ها و ارتباطاتی که حتی خارج از سایت ایجاد شده و ...موید همین مسئله است .
ما فعلا نیاز و ضرورتی برای تغییر هیچ روند خاصی نمیبینیم . این مسئله بطور کل نفی کننده امکان خطاهای فردی نیست اما خطاهای فردی هم دلیلی برای غلط بودن کل مسئله نیستند
-
ضمن تشکر از کاربر ایجاد کنندهء این مبحث برای توصیه هاش . قیاس فرومهای ایرانی و غیر ایرانی یک قیاس مع الفارق است . ما در فرومهای ایرانی مطالب غیر ضروری و هجو و بی ربط زیاد داریم و اگر به نحو احسن مدیریت نشه بزودی سایت به جنگل مبدل میشه که طبعا نمونه های زیادیش رو در سایتهای فارسی زبان مختلف دیدی و ما هم دیدیم . هدف مدیریت جدی و بدون اغماض در سایت برنامه نویس جلوگیری از همین مسائل است که تا بحال بارها هم تجربه و تکرار شده . اگر تصور کردید مطلبی مفید یا مناسب بوده ولی قفل شده از کلید گزارش استفاده کنید و برای مدیر بخش و مدیران سایت بنویسید تا بهش رسیدگی بشه .
نمونه :
سوال کاربر الف : آقا من چطوری از این تابع استفاده کنم چند تا آرگومان داره ؟
پاسخ کاربر ب : پروتوتایپ تابع را اول از همه باید در ام اس دی ان ببینی
جواب کاربر الف : آقا این چه جوابیه لطفا جواب خوب بدین جواب حرفه ای ما انتظار داریما
پاسخ کاربر ج : جوابی که به شما داده شد خوب بود . جواب همین بود
پاسخ کاربر الف : آقا مغرور نشو....چرت نگو...
نتیجه تاپیک : قفل
قفلهای متعدد لزوما چیزهای بدی نیستند . بعضی از کاربران با اخلاق یا رفتارهای غیر صحیح یا غیر حرفه ای باعث میشن مدیر بخش مجبور باشه برای جلوگیری از ادامه مسئله قفلش کنه . البته حق با تو است و در اغلب فرومهای غیر فارسی زبان خصوصا فرومهای شناخته شده چنین مسئله ای کمتر است چون رفتار غیر حرفه ای یا نامناسب کمتر است . برای اینکه نمونه ای از جدی بودن نظارت و مدیریت بر ارسالهای سایت برنامه نویس رو ببینی نگاهی به این تصویر بنداز که بخشی از قسمت گزارشها و اخطارهای مدیریتی سایت را نشان میدهد :
http://i23.tinypic.com/2w3q6oi.jpg
ما هم امیدواریم روزی برسه که مدیران سایت که افراد خوب و با سوادی هستند بخش مهم وقتشون رو به جواب دادن سوالها یا شرکت در بحثها بگذرونن بجای اینکه مطالب غلط یا نامربوط برخی از کاربران را ویرایش یا مدیریت کنند . اگر شما هم در این زمینه کمک کنید خیلی خوب است . مهمترین کمک توجه به قوانین سایت است و بعد هم مشارکت در بحثهای فنی و جواب دادن به سوال های مربوط به "برنامه نویس"ی ( مخاطب جمله آخر همه بودند نه فرد سوال کننده )
illegalyasync
دوشنبه 09 مهر 1386, 17:11 عصر
بعضی از شماها عجب آدمهائی هستین
این سایت تنها سایت فارسی هستش که من توش عضو شدم و باقی موندم ! آقای کرامتی رو از اون مقاله های خیلی قدیمیش میشناسم اینپرایز هم که رفیق خودمونه
مسئله این هستش که من رو سایت برنامه نویس اولا دیدم واقعا حرف مفت رو پاک میکنن و دوما یه چیزهائی یاد گرفتم . اینا عجب حوصله ای دارن که از وقت و کار و زندگیشون میزنن برای شماها رعایت قانون رو توضیح بدن من زندگیم تو forum ها و mailing list ها میگذره
هر جا شما از این ایرانی بازیها در بیارین اخراجتون میکنن و تکرار کنین آی پیتون بن میکنن ! بعضیهاتون انگار طلبکارین و اومدین چک نقد کنین
این بالائی هم که تهدید کرده میره یقه کرامتی رو در خونش میگیره ! بعد در مورد شعور و ادب حرف میزنه
من بخاطر همین دو تا مطلبی که تو بخش اسمبلی و سی یاد گرفتم مدیون همه بچه های سایت برنامه نویس هستم چه از من با سوادتر باشن چه کم سوادتر
تنها دلیلی که اینو نوشتم احساس کردم انگار بعضیها ارث باباشونو از مدیر یه قسمت میخان
اگه شر و ور ننویسین که پاک نمیکنن . مگه مریضن ؟
متاسفانه یا بعضیهاتون خیلی بچه هستین یا تا حالا forum درست و حسابی عضو نبودین
اگه یکیتون تونستین این جنگولک بازیها رو تو mailing list مایکروسافت یا باگ ترک در بیارین بیاین و یقه مدیرهای اینجا رو هم بگیرین
Mohammad_Mnt
دوشنبه 09 مهر 1386, 19:29 عصر
اگه شر و ور ننویسین که پاک نمیکنن . مگه مریضن ؟بعضی هاش منطق درستی نداره
اگر مسئله یا موردی صحیح نبوده از کلید گزارش استفاده کنیدپستی که حذف شده قابل گزارش نیست. ضمن این که وقتی من از برخورد خود شما ناراضی هستم به شما گزارش بدم ؟!؟!؟
ما در دوستانه ترین حالت ، قوانین سایت را نوشتیم تا کاربران رعایت کنند و معمولا بعد از هر حذف یا ویرایش به نحوی این مسئله به کاربر توضیح داده میشهحداقل انتظاری که هست اینه که بنویسین : خلاف قانونه شماره ی فلان. من بعضی موقع ها اصلا" نمی دونم برای چی پست من حذف شده.
Inprise
دوشنبه 09 مهر 1386, 19:40 عصر
پستی که حذف شده قابل گزارش نیستهر جا کلید گزارش در دسترس نبود یا پست قبلی اش را گزارش کنید و در مورد مطلبی که نوشته بودید و حذف شد بنویسید یا برای یکی از مدیران بخش بنویسید که پیگیری کند . تکرار چند باره مطلبی که حذف شده و اصرار و پا فشاری بر تکرارش فقط منجر به اخراج موقت کاربر میشه . اگر مطلبی واقعا مناسب و مربوط و مرتبط بوده و بی دلیل حذف شده قطعا مدیران بخش پیگیری میکنند . دو بخش کاملا مجزا برای گفتگوی بین مدیران سایت و هماهنگی و سوال و بررسی موارد و ...وجود داره
ضمن این که وقتی من از برخورد خود شما ناراضی هستم به شما گزارش بدم ؟!؟!؟راضی یا ناراضی بودن اهمیت خاصی نداره . اگر فردی برخوردی کرد که مطابق قانون سایت نیست گزارش کن . من هم یکی از مدیران سایت هستم و سایت مدیران دیگری هم داره که با هم در مورد مسائل مختلف حرف میزنند . تو اگر مطلب غیر مرتبطی ارسال نکرده باشی میتونی به تقریب خوبی مطمئن باشی که اساسا چیزی حذف نمیشه که کار به اینجاها بکشه .
حداقل انتظاری که هست اینه که بنویسین : خلاف قانونه شماره ی فلان. من بعضی موقع ها اصلا" نمی دونم برای چی پست من حذف شده.مدیران سایت مجبور نیستند در این باره توضیح بدن . این یکی از قوانین سایت است ، اگر قانون محیطی رو قبول نداری نباید اونجا زندگی کنی ، یا باید دائما دعوا کنی . اما بهر حال اگر خیلی اصرار داشتی که بفهمی چرا مطلبی حذف شده همانطور که گفتم از یکی از مدیران همون بخش سوال کن تا پیگیری کنه . این اتفاق تا حالا بارها و بارها افتاده .
M.GhanaatPisheh
دوشنبه 09 مهر 1386, 19:53 عصر
یه نگاه اجمالی به کل پستهایی که برخی افراد که تنها به قصد فعالیتهای حاشیه ای وارد انجمن شدند بندازیم بد نیست. این مدل فعالیت , این مدل مدیریت رو هم می طلبه.
مدیریت حاضر ماحصل تجربه چندین سال انجمن داری طاقت فرساست که حقیر افتخار رؤیت چند وقتش رو داشتم.
مطمئن باشید وضعیت حاضر، حالت بهینه انجمنداری بومی هست.
مطلبی نمی مونه جز اینکه حاشه روکوتاه کنید و به اصل ماجرا بپردازید.
ما بقی مطلب رو دوستان فرمودنذ.
houtanal
دوشنبه 09 مهر 1386, 21:53 عصر
من از چند سال پیش که این سایت روی دامین .کام بود در اینجا عضوم و این رو تجربه کردم که این سایت با این تیریپی که الان هست میتونه بعنوان یک سایت علمی سنگین فعالیت کنه.در طول این سالها پست های خود من بارها پاک شده و در خیلی موارد قاعدتا ً من شاکی شدم.اما باید این رو در نظر داشت قوانینی که در این سایت وضع شده نتیجه یک شب تصمیم گیری یک نفر آدم نیست و منطقا ً نمی تونه سلیقه ای باشه.این قوانین و پایبند بودن به اون ها لازمه تا این سایت به همین شکلی که هست منظم و مفید باقی بمونه.در نهایت من همیشه عقیده دارم شکل ما کاربران برنامه نویس این شکلیه و هر چند واقعا ًدوست داریم همه از این سایت بهره مند شوند اما اگر کسی فکر می کنه این شکل ما با سلیقه و یا نیازهاش جور در نمیاد مجبوره حداقل در این محیط خودش رو با 47 هزار نفر بقیه سازگار کنه و یا از محیط دیگه استفاده کنه.این الزاما ً به معنای دشمنی یا خصومت نیست ولی برای حفظ چیزی که برای بوجود اومدنش سال ها زحمت کشیدیم حیاتیه.
Ali_Fallah
دوشنبه 09 مهر 1386, 21:59 عصر
بعضی ها دوست دارند به عناوین مختلف باعث ایجاد سرگرمی و تفریح در هر محیطی شوند.
مطمئناًهمه ما در مدرسه با کسانی همکلاس بودیم که باعث آزار معلم می شدند تا باعث خنده بقیه شوند
که به نظر من این یک نوع مزاحمت بود. حداقل همه ما یکبارهم که شده مزاحم تلفنی داشتیم، حال شخصی که در آنطرف هست چه لذتی از کارش میبرد ، خودش میداند
حالا که روزگار عوض شده و پیشرفت کرده ظاهراً مزاحمت ها و ... هم دچار تغییر شده وبه اصطلاح دیجیتالی شده!
درجائیکه دوستان زحمت کشیده و بدون هیچ گونه ادعا وچشمداشتی محلی را فراهم کرده تا ما با بتوانیم مشکلات خودمون را حل فصل کنیم ، عده ای هم هستند که خب میبینم چه کاری انجام میدهند و به نظر من این اولین و آخرین نخواهد بود.
شما یک خانواده مثلاً 6 نفری را در نظر بگیرید ، ممکنه که در بین این چند نفر یکی از آنها یه مقداری از بقیه شلوغ تر باشه
حالا در این خانوداده 50.000 نفری چه انتظاری باید داشت؟
من نظرم این هست که مدیران این سایت هم ممکنه دچار اشتباهاتی شوند(والبته بطور صد در صد همه ما هم همینطور) ولی میشود با ملایمت و آرامی موضوع را با خودشان در میان گذاشت وحل کرد.
حال با 50.000 کاربر اگر فقط 1000 نفر بخواهند هر روز تاپیک بفرستند ، کنترل این همه توسط 10 نفربه نظر من کار مشکلی هست...
معمولا رسم براین هست کسانیکه قانون وضع می کنند اول سعی میکنند خودشون رعایت کنند
متشکرم
پرواز
دوشنبه 09 مهر 1386, 23:21 عصر
آقای کرامتی رو از اون مقاله های خیلی قدیمیش میشناسم اینپرایز هم که رفیق خودمونه
مسلماً دوست ما هم هستند. اگه کسی شک داره بیان کنه و یا از خودشون بپرسه.
هر جا شما از این ایرانی بازیها در بیارین اخراجتون میکنن و تکرار کنین آی پیتون بن میکنن ! بعضیهاتون انگار طلبکارین و اومدین چک نقد کنین
ایرانی بازی یعنی چی؟؟؟ اگه شما به عنوان یه ایرانی خودتو اینجوری میشناسی به همه تعمیمش نده.
طلبکار؟ مگه تاپیک رو نخوندی؟ مگه ما مرض داریم؟ اگه دلمون برا این سایت نمی سوخت این چیزا رو می نوشتیم؟ من که تو چندتا از پستام تو همین تاپیک تأکید کردم که هدف ما پیشرفت و ترقیه نه خرابی و آشوب.
اگه یکیتون تونستین این جنگولک بازیها رو تو mailing list مایکروسافت یا باگ ترک در بیارین بیاین و یقه مدیرهای اینجا رو هم بگیرین
کدوم جنگولک بازیا؟؟
Inprise
سه شنبه 10 مهر 1386, 02:04 صبح
قبل از اینکه این تاپیک هم به قاعده تاپیکهای مشابه تبدیل به یک محل سرگرمی برای افراد متمایل به حاشیه بشه قفلش کردم . من و جمع مدیران سایت بارها با ادبیات مناسب به کاربران گوشزد کردیم که شرط موفقیت چنین محیطهائی رعایت دسیپلین و نظم و قوانین اون محل است . همیشه اکثریت هم مسئله ای ندارند چون عمدتا دنبال رفع مشکل فلان برنامه یا فهمیدن فلان تابع هستند . همواره اقلیتی هستند که دنبال حاشیه ، در عین بی توجهی به قوانین محیط هستند . برای این عده ما کار یا کمک بیشتری نمیتونیم انجام بدیم . انتظار برخورد دوستانه داشتن از افرادی که ده دقیقه قبل برای بار دهم به قوانینی که نوشته اند بی احترامی کرده ای انتظار کور و بی نتیجه ای است . ما آنچه لازم بود گفتیم و هدف چیزی جز صلاح جمع نبود . تمام این داستان خلاصه میشه در همین یک خطی که رفیقمون گفت و دیگر هیچ
اما اگر کسی فکر می کنه این شکل ما با سلیقه و یا نیازهاش جور در نمیاد مجبوره حداقل در این محیط خودش رو با 47 هزار نفر بقیه سازگار کنه و یا از محیط دیگه استفاده کنه.این الزاما ً به معنای دشمنی یا خصومت نیست ولی برای حفظ چیزی که برای بوجود اومدنش سال ها زحمت کشیدیم حیاتیه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.