ورود

View Full Version : نرم افزار برای تصحیح سوالات تستی

alireza_dpn
شنبه 07 مهر 1386, 09:47 صبح
در حال حاضر سیستم های سخت افزاری برای تصحیح سوالات چند گزینه ای وجود دارد ولی من می خواهم بدانم چطور می توان اینکار را به کمک نرم افزار( از طریق اسکن کردن ) انجام داد . آیا اصلا اینکار شدنی است؟ اگر قابل انجام است, چگونه؟ آیا اصلا نرم افزار آماده ای توی این زمینه وجود دارد ؟ خیلی متشکرم.

mzjahromi
شنبه 07 مهر 1386, 10:08 صبح
مطالب قبلی سایت رو مطالعه کردید؟

alireza_dpn
شنبه 07 مهر 1386, 10:32 صبح
من در مطالب قبلی جستجو کرده ام . بهتر است توضیحات بیشتری در مورد خواسته ام بدهم : هر چند وقت یکبار یک سری سوالات چند گزینه ای برای نظر سنجی و بررسی کیفیت کار در نمایندگی های شرکت ما در سطح کشور پخش می شود و برگه های نهایی به بخش ما برای بررسی ارجاع داده می شود. حال می خواهم برنامه ای بنویسم که دیگر لازم نباشد جوابهای سوالات بصورت دستی وارد کامپیوتر شود و برگه ها را اسکن کنم و سپس برنامه, جوابهای پاسخ داده شده را بصورت خروجی در فایل متنی یا اکسل به ما بدهد.

mzjahromi
شنبه 07 مهر 1386, 13:41 عصر
اگر همه برگه ها شبیه به هم باشن با ImageProcessing میشه کار کرد

alireza_dpn
یک شنبه 08 مهر 1386, 10:05 صبح
من از ImageProcessing سر رشته ای ندارم. می توانید بیشتر راهنمایی کنید. آیا از کامپوننت خاصی یا کلاس خاصی باید استفاده کنم. متشکرم.

Hadizadeh
یک شنبه 08 مهر 1386, 11:10 صبح
بحث پردازش تصویر خیلی مفصله. در ضمن من این کارو رو قبلن انجام دادم اگه مایل بودید به من ایمیل بزنید: hadi.hadizadeh_at_gmail.com

مصطفی ساتکی
یک شنبه 08 مهر 1386, 18:18 عصر
من از ImageProcessing سر رشته ای ندارم. می توانید بیشتر راهنمایی کنید. آیا از کامپوننت خاصی یا کلاس خاصی باید استفاده کنم. متشکرم.

دوست عزیز اگر خودتون مایلید انجام بدید یه مقدار باید اطلاعات در زمینه پردازش تصویر کسب کنید(اصول و مبانی) پس از اینکه دید کلی پیدا کردید اگر تو زمینه برنامه نویسی مهارت های ویژه داشته باشید با کامپوننت ImageEn می تونید این کار انجام بدید. البته اطلاعاتی کم و بیش در این سایت و اطلاعات کامل در سایت خارجی وجود داره که با یه سرچ می تونید کسبشون کنید
بهترین کتاب پردازش تصویر در این زمینه کتاب آقای گنزالس که pdf ش هم موجوده
و این نرم افزاری که شما نیاز دارید تحت عنوان OMR که اگر برای موسسه خاصی به صورت آماده نیاز دارید می تونم در اختیارتون قرار بدم .
در صورت نیاز به من ایمیل Delphi_CATCo@yahoo.com بزنید

Hadizadeh
یک شنبه 08 مهر 1386, 20:44 عصر
نمی دونم چرا همه پردازش تصویر رو با ImageEn می شناسند، از حق نگذریم این بی انصافیه و توهین به این علم مدرن هست. ;-)

مصطفی ساتکی
یک شنبه 08 مهر 1386, 21:18 عصر
نمی دونم چرا همه پردازش تصویر رو با ImageEn می شناسند، از حق نگذریم این بی انصافیه و توهین به این علم مدرن هست
چون کار به این آسانی با این کامپوننت ها حل می شه و این کامپوننت ها برای این دسته از مسائل جوابگو هستند و زمانی این علم به طور چشم گیر خودشو نشون میده که کار جدید باشه و ایده مهندسی جدیدی تو این زمینه با خودش به همراه داشته باشه که اون زمان از علم پردازش تصویر استفاده میشه این کامپوننت ها برای کارهای کلیشه ای جواب میده

Hadizadeh
دوشنبه 09 مهر 1386, 08:33 صبح
پس از دید شما این کارا کلیشه ای هستند !! :)

smakhavan
دوشنبه 09 مهر 1386, 13:55 عصر
سلام
به آدرس http://www.didepardaz.com/vcs/سری بزنید. کار این شرکت همینه که شما می‌خواهید.
اگه استخراج اطلاعات به صورت مقعطی باشد می‌توانید قراردادی استخراج اطلاعات را به آنها بسپارید و هم می‌توانید نرم‌افزار آماده را تهیه کنید.

Mohammadm
دوشنبه 30 بهمن 1391, 19:13 عصر
در حال حاضر سیستم های سخت افزاری برای تصحیح سوالات چند گزینه ای وجود دارد ولی من می خواهم بدانم چطور می توان اینکار را به کمک نرم افزار( از طریق اسکن کردن ) انجام داد . آیا اصلا اینکار شدنی است؟ اگر قابل انجام است, چگونه؟ آیا اصلا نرم افزار آماده ای توی این زمینه وجود دارد ؟ خیلی متشکرم.
لینک دانلود سورس برنامه تصحیح سوالات چند گزینه ای (به زبان سی شارپ) http://www.fekre-bekr.com/ShowBookDescription.aspx?ID=38
الگوریتمی که من استفاده کردم به این صورته که:
ابتدا تصویری رو به عنوان کلید یا پاسخنامه اصلی در نظر گرفتم و پاسخهای صحیح رو روی گزینه ها درج کردم
و این پاسخنامه اصلی رو به سیستم معرفی کردم.رنگ زمینه پاسخنامه سفید و گزینه ها سیاه میباشد.
هر گزینه ای که صحیح است با رنگ سیاه پر میشود.
البته از قبل تعداد سوال و تعداد گزینه در هر سوال رو به سیستم معرفی کردم
در مرحله بعد از قسمت گوشه بالا و سمت چپ تصویر شروع به خوندن رنگهای هر پیکسل کردم
یعنی سطر به سطر رنگ هر پیکسل رو خوندم. اگر به رنگ سیاه برسیم یعنی به اولین گزینه از اولین سوال رسیدیم.
گزینه ای که کاملا سیاه شده به عنوان جواب هر سوال در نظر گرفته میشه.
البته توی این برنامه طول و عرض و فاصله هر گزینه رو از یکدیگر بدست آوردم (جهت پیدا کردن محل شروع گزینه ها در ستون بعدی) همچنین فاصله هر دو ستون از یکدیگر

پس از اینکه جواب سوالات توسط کلید اصلی بدست اومد سیستم شروع به تصحیح سوالات داوطلبین مینماید .
از طریق مقایسه هر پاسخنامه با کلید اصلی و کارنامه هر داوطلب به صورت زیر صادر میشود
1-تعداد صحیح 2- تعداد غلط 3- تعداد پاسخ نداده