ورود

View Full Version : چاپ هر ردیف به اندازه دو صفحه A4 با Fast Report

rezamahdizadeh
یک شنبه 08 مهر 1386, 13:49 عصر
من می خواهم گزارشی تهیه کنم که اندازه هر سطر آن به اندازه دو تا A4 است. برای توضیح بیشتر یک قرارداد با word نوشته شده است که دو صفحه A4 است که در صفحه اول یک حاوی سری اطلاعات مثلا نام و نام خانوادگی است و در صفحه دوم حاوی اطلاعات مثلا مبلغ قرارداد است. حال اگر بخواهیم این را با Fast Report انجام دهم چگونه انجام پذیر است؟ pdf قرارداد ضمیمه کرده ام.

vcldeveloper
دوشنبه 09 مهر 1386, 15:59 عصر
خب این که یک گزارش معمولی FastReport میشه. بصورت عادی که یک گزارش را تهیه کنید، به همچین نتیجه ایی میرسید. لازم نیست کار خاصی انجام بدید. اگر اصرار دارید که حتما از یک بخشی به بعد در یک صفحه مجزا چاپ بشه، می تونید در FastReport یک Page جدید اضافه کنید و گزارش را در دو صفحه ایجاد کنید. البته راههای دیگه ایی هم هست.
ولی من متوجه نمیشم شما دقیقا مشکلتون برای ساخت همچین گزارشی چی هست.

rezamahdizadeh
سه شنبه 10 مهر 1386, 07:00 صبح
خب این که یک گزارش معمولی FastReport میشه. بصورت عادی که یک گزارش را تهیه کنید، به همچین نتیجه ایی میرسید. لازم نیست کار خاصی انجام بدید. اگر اصرار دارید که حتما از یک بخشی به بعد در یک صفحه مجزا چاپ بشه، می تونید در FastReport یک Page جدید اضافه کنید و گزارش را در دو صفحه ایجاد کنید. البته راههای دیگه ایی هم هست.
ولی من متوجه نمیشم شما دقیقا مشکلتون برای ساخت همچین گزارشی چی هست.
ضمن تشکر از جوابتان مشگل اینجاست که فرض شود که به جای یک نفر بخواهیم چند نفر را همزمان چاپ کنیم. در ضمن صفحه دوم قرارداد بلافاصله بعد از صفحه اول قرارداد برای هر نفر و همه اش به صورت پیوسته بیاید نه جدا.مثلا بصورت زیر با زدن کلیک روی دکمه چاپ همه موارد زیر بصورت پیوسته بیاید:
صفحه اول قرارداد اکبر ساری
صفحه دوم قرارداد اکبر ساری
صفحه اول قرارداد تورج حمیدی
صفحه دوم قرارداد تورج حمیدی
و الا آخر...

vcldeveloper
سه شنبه 10 مهر 1386, 07:33 صبح
همه موارد زیر بصورت پیوسته بیاید:
صفحه اول قرارداد اکبر ساری
صفحه دوم قرارداد اکبر ساری
صفحه اول قرارداد تورج حمیدی
صفحه دوم قرارداد تورج حمیدی
گزارش را داخل یک باند داده طراحی کنید، به این ترتیب کل باند برای هر رکورد یک بار تکرار می شود.