View Full Version : اشتراک بانک اطلاعاتی
yaghot
دوشنبه 09 مهر 1386, 10:13 صبح
با سلام . در برنامه ای که میبایست توسط تعداد زیادی یوزر مورد استفاده قرار بگیرد کلیه جداول و تیبلها در سرور قرار داده شده و فرمها هم در برنامه جداگانه ای بر روی سیستم یوزرها نصب شده که به بانک اصلی واقع در سرور لینک شده است . مشکلی که در حال حاضر با آن روبرو هستم اینه که وقتی یکی از یوزرها برنامه رو اجرا میکنه هیچ یوزر دیگری نمیتونه به صورت همزمان از اون برنامه استفاده کنه و پیغامی که میده هم اینو مشخص میکنه که چون برنامه توسط شخص دیگه ای باز شده امکان استفاده اون فعلا وجود نداره.:عصبانی++:
saeed razaee
دوشنبه 09 مهر 1386, 10:52 صبح
با سلام
فکر کنم باید برای تک تک یوزرها به صورت جداگانه به اسم کامپیوتر خودشان به اشتراک قرار دهید در حقیقت share اختصاصی و اگر روی سرور قرار داده اید باید به تمامی یوزرهای مورداستفاده حق دسترسی تعریف کنید
yaghot
دوشنبه 09 مهر 1386, 11:25 صبح
تمام یوزرها برای این برنامه به صورت فول کنترل تعریف شده اند و همگی به این بانک دسترسی دارند اما وقتی این برنامه توسط یوزری اجرا می شود یوزرهای دیگر به هنگام اجرا با پیغام could not use ,file already in use مواجه می شوند . مشکل اصلی من اینه......:افسرده:
morteza_lll
دوشنبه 09 مهر 1386, 11:50 صبح
سلام باید مکان قرار گیری دیتابیست روی سرور فول کنترل باشه
بعدشم باید نسخه از برنامه که برای کاربرات نوشتی روی دستگاهشان اجرا شود نه در شبکه
yaghot
دوشنبه 09 مهر 1386, 15:43 عصر
سلام باید مکان قرار گیری دیتابیست روی سرور فول کنترل باشه
بعدشم باید نسخه از برنامه که برای کاربرات نوشتی روی دستگاهشان اجرا شود نه در شبکه
محل قرار گیری فایلم در شبکه فول کنترل هستش. برنامه طوری طراحی شده که در بانک روی شبکه کلیه جداول قرار داره و فرمها هم در برنامه جداگانه ای که با این بانک لینک شده است قرار گرفته اند. برنامهای که فرمها در آن موجود است روی سیستم تمام یوزرها نصب شده است . اما مشکل همچنان باقیست. :گریه:
mohammadgij
دوشنبه 09 مهر 1386, 15:48 عصر
اول یه کار بکن ببین درست میشه یا نه. به یوزر EveryOne بصورت Full Permision دسترسی بده ببین درست میشه. این فقط یه تسته. اگه درست شد که مطمئن باش از دسترسی شبکه هستش. هر چند این مشکل به جز اختیارات Shareing چیزی دیگه نمی تونه باشه. آها راستی سیستم عامل سرورت چیه؟ Xp و یا 2000؟
اگه 2000 باید در قسمت Securityهم همون دسترسی ها رو تعریف کنی
yaghot
دوشنبه 09 مهر 1386, 15:58 عصر
اول یه کار بکن ببین درست میشه یا نه. به یوزر EveryOne بصورت Full Permision دسترسی بده ببین درست میشه. این فقط یه تسته. اگه درست شد که مطمئن باش از دسترسی شبکه هستش. هر چند این مشکل به جز اختیارات Shareing چیزی دیگه نمی تونه باشه. آها راستی سیستم عامل سرورت چیه؟ Xp و یا 2000؟
اگه 2000 باید در قسمت Securityهم همون دسترسی ها رو تعریف کنی
سیستم عامل سرور 2000 هستش . تو قسمت Security هم تنظیماتش و انجام دادم. اگه این کارهایی که گفتی رو انجام نداده بودم هیچ یوزری نمیتونست از این برنامه استفاده کنه. در حالیکه فقط یه یوزر میتونه از برنامه استفاده کنه
mohammadgij
دوشنبه 09 مهر 1386, 16:03 عصر
در مورد Every one چی؟ تست کردی؟ که اگه به EveryOne دسترسی بدی آیا بازم این مشکل رو داری یا نه؟ اگه EveryOne هم در Premisionو هم در Security فول کنترل باشه بازم پیغام خطا میده اگه بیش از یک نفر به دیتا بیس کانکت بشه.
آیا اگه یک نفر برنامه رو لود کنه در تمام جداول و فرم ها کسی دیگه نمی تونه کار بکنه؟ یا فقط همون فرمی که کاربر اول داره کار می کنه اینجوریه؟
انگوران
سه شنبه 10 مهر 1386, 09:34 صبح
هم فایل محتوی جدول و هم فایلی که فرمها رو شامل میشه باید روی سرور باشه و توی فولدر اشتراکی قرار داشته باشه و باید یک شورت کات از اون فایلی که شامل فرمهاست به یوزها بدی ( کپی نباشه ) همین کارو کردی ؟
mohammadgij
سه شنبه 10 مهر 1386, 13:17 عصر
انگوران جان من فکر کنم که این کار که شما فرمودید تازه مشکل رو بیشتر میکنه چون کاربرها همه روی یک برنامه و یک نسخه کار می کنند . البته تا حالا تست نکردم . من همون روش دوستمون رو انجام میدم اما Premision ها رو مثل بالا ست کردم و مشکلی ندارم
انگوران
سه شنبه 10 مهر 1386, 14:41 عصر
من خودم هم تست نکردم ولی یکی از دوستام به همین روشی که عرض کردم عمل میکنه و ظاهرا" مشکلی هم نداره لطفا" بعد از تست نتیجه رو به من بگین .
البته برای محافظت از فایل اصلی با دستورات vb یک نسخه اجرائی تحویل کاربر داده .
yaghot
شنبه 14 مهر 1386, 09:01 صبح
هم فایل محتوی جدول و هم فایلی که فرمها رو شامل میشه باید روی سرور باشه و توی فولدر اشتراکی قرار داشته باشه و باید یک شورت کات از اون فایلی که شامل فرمهاست به یوزها بدی ( کپی نباشه ) همین کارو کردی ؟
فکر کنم مشکل رو پیدا کردم . همش برمیگشت به دسترسی هایی که در بانک روی سرورم داه بودم . :خجالت:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.