View Full Version : نحوه درج تاریخ در بانک
مجتبی جوادی
چهارشنبه 11 مهر 1386, 00:49 صبح
دوستان سلام
من کلا با درج تاریخ مشکل دارم لطفا اگر ممکن است درباره درج تاریخ در بانک (اسکیوال و یا اکسس) توضیح بدهید اینکه اصلا فیلد تاریخ در بانک با چه نوع فرمتی باید باشد ؟ در فرم برنامه چگونه باید تاریخ را ثبت کنیم ؟ آیا از سه editbox باید استفاده کنیم ( روز ، ماه ، سال) اگر جواب مثبت است چگونه می شود بعد از درج روز ، ماه و سال تاریخ را در فرم بصورت yyyy/mm/dd نمایش داد ؟ اگر از editmask هم استفاده می کنیم چگونه آن را در بانک ذخیره کنیم ؟ فیلدی که editmask در آن ذخیره می شود از چه نوع است ؟ در دستور درج چه کدی باید نوشت ؟
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
Mohammad_Mnt
چهارشنبه 11 مهر 1386, 00:59 صبح
فیلد در Table باید به صورت smallDateTime یا dateTime باشه (MSSQL). در فرم برنامه بستگی به خودتون داره ولی من ترجیح می دم همه را با هم بگیرم و خودم هم از ShDateSolution (http://farsicomponents.com) استفاده می کنم
SYNDROME
چهارشنبه 11 مهر 1386, 06:02 صبح
با سلام
البته می توانید از رشته هم برای ذخیره تاریخ شمسی استفاده کنید.
در رابطه با معایب و محاسن این روش در سایت بحث شده است.
موفق باشید
Mohammad_Mnt
چهارشنبه 11 مهر 1386, 11:58 صبح
شدیداً توصیه می کنم که از String استفاده نکنید (به خاطر مشکلات زیادی که ایجاد می کنه)
SYNDROME
چهارشنبه 11 مهر 1386, 12:17 عصر
با سلام
شدیداً توصیه می کنم که از String استفاده نکنید (به خاطر مشکلات زیادی که ایجاد می کنه)
البته بنده هم ذکر کردم.
در رابطه با معایب و محاسن این روش در سایت بحث شده است.
ولی دوست گرامی نمی توان کاملا گفت که این روش مشکل دارد و به درد نمی خورد.
بنده نمی گویم مشکل ندارد ولی محاسنی هم دارد که در بعضی مواقع کارایی بالایی دارد.
موفق باشید
Mahmood_M
چهارشنبه 11 مهر 1386, 13:41 عصر
با سلام
آقا محمد میشه چند تا از مشکلاتی که تجربه کردید رو بگید ...
چون من از این روش استفاده میکنم و مشکلی ندارم ، جستجو و فیلتر به راحتی انجام میشه و مشکلی هم در قسمتهای دیگه نیست ...
شاید مشکلاتی باشه که من تا حالا اونها رو تجربه نکردم ...
اگر به غیر از جستجو و فیلتر مشکلات دیگه ای رو دیدید لطفا ذکر کنید ...
با تشکر ...
Mohammad_Mnt
چهارشنبه 11 مهر 1386, 22:45 عصر
چک نکردن خودکار تاریخ صحیح و احتمال وجود تاریخی مثل 30/12/86
مقایسه مشکل تر و کند تر بین تاریخ ها
عدم توانایی استفاده از عبارتی مثل : MyDate + 14 ( دوهفته بعد از تاریخ مورد نظر )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.