View Full Version : نمودار در کریستال
hesam_hma
چهارشنبه 11 مهر 1386, 12:16 عصر
سلام دوستان ب
اگه ممکنه توضیح بدید که چگونه میشه اطلاعات دیتا بیس رو بصورت نمودار نمایش داد البته
من با دوکلمه چارت و نمودار جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم
با تشکر
sm
پنج شنبه 12 مهر 1386, 07:44 صبح
توی این زمینه میتونین Sample های خود کریستال رو ببینین... دید خوبی بهتون میده، هرچند کار خاصی هم نداره کافیه شما ستونها رو به مقادیری که از بانک یا برنامه ارسال میشه Bind کنین.
یه نمونه رو شروع کنین اگه مشکلی بود اینجا مطرحش کنین.
موفق باشید
hesam_hma
شنبه 14 مهر 1386, 10:45 صبح
با سلام
دوست عزیز متاسفانه من هر کاری می کنم که یه نموار با دکمه chart به کریستال اضافه کنم
نمیشه یعنی دکمه ok غیر فعاله ، اگه ممکنه بطور خلاصه مراحل اضافه کردن یه نمودار رو توضیح بدید
با تشکر
moh_mas
یک شنبه 15 مهر 1386, 07:47 صبح
از منوی insert گزینه chart را انتخاب میکنی. در اولین قسمت این پنجره نوع نمودار را انتخاب می کنی. در قسمت data از قسمت layout گزینه advanced را انتخاب میکنی. placement جای قرار گرفتن نمودار را مشخص می کند. data فیلد یا فیلدهایی را که می خواهی در نمودار نشان دهی مشخص می کند. این فیلدها را باید در قسمت show value وارد کنی. در قسمتی که بالای همین قسمت show value قرار دارد اگر گزینه on change of انتخاب شده باشد، حتما باید یک فیلد در آن وارد شود تا تغییرات فیلدهای انتخابی شما را بر حسب تغییر این فیلد یا فیلدها مشخص کند. مثلاً اگر قرار است میانگین نمرات دانش آموزان را بر حسب جنسیت آنها روی نمودار ببری، فیلد مربوط به نمره آنها را در show value قرار داده و از قسمت set summary operation(که زیر همین قسمت است) برای این فیلد average را انتخاب می کنی. سپس در قسمت بالایی فیلدی که مربوط به جنسیت دانش آموزان است را وارد می کنی در نتیجه روی نمودار دو ستون که یکی میانگین نمرات پسرها و دیگری میانگین نمرات دخترهاست را نشان می دهد.
حال اگر گزینه for each record انتخاب شده باشد برای هر یک از مقادیر داخل رکورد انتخابی شما یک ستون برای فیلد انتخاب شده شما قرار می دهد.
گزینه for all records هم برای تمامی رکوردهای داخل دیتابیس یک ستون قرار می دهد.
دلیل روشن نشدن دکمه OK عدم انتخاب 'گزینه مناسب برای همین بخشی است که در آخر توضیح دادم
امیدوارم این مطالب به دردتان بخورد
Hamid Reza Rahimi
یک شنبه 20 آبان 1386, 13:58 عصر
به نام خدا
دوستان سلام من در کریستال 10 یک چارتی درست کردم که در اون مثلا 400 رکورد وجود دارد. اما مشکل اینجاست که همه این رکورد ها در یک صفحه نمایش داده می شود. آیا راه حلی موجود می باشد که با نمودار مثل Detailes کریستال رفتار کرد و با پر شدن تعداد معینی رکورد ادامه چارت در صفحه های بعد نمایش داده شود. خیلی فوریه
Hamid Reza Rahimi
جمعه 25 آبان 1386, 10:42 صبح
آقا کسی کسی نیست که جواب بده خدا خیرتون بده جواب بدین دیگه خیلی فوریه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.