View Full Version : کنترل textbox با جاوا
abadanboy
پنج شنبه 12 مهر 1386, 11:19 صبح
من یه تکست باکس دارم که می خوام طرف توش عدد رو که وارد کرد مثلاً سه حرف آخر رو تبدیل به صفر کنه
اگه یارو زد 123456 تبدیل بشه 123000
این کار برای جلوگیری از خورده وارد کردن پول می خوام
و یه چیزه دیگه آیا مشه کاری کرد که textbox فقط عدد بگیره؟
abolfazl585
پنج شنبه 12 مهر 1386, 12:04 عصر
آیا مشه کاری کرد که textbox فقط عدد بگیره؟
TextBox1.Attributes.Add("onkeypress", "return (event.keyCode > 47 && event.keyCode < 58)");
peyman1987
پنج شنبه 12 مهر 1386, 18:32 عصر
TextBox1.Attributes.Add("onkeypress", "return (event.keyCode > 47 && event.keyCode < 58)");
دوست عزیز مطمئنی این کدی که نوشتی جاوااسکریپته؟:متعجب: :متعجب: :متعجب:
neopersia
جمعه 13 مهر 1386, 02:08 صبح
فکر نمیکنم کدی که دوستمون وارد کردن جاوا اسکرپت باشه
من یه نمونه با جاوا اسکرپت نوشتم :
<input type="text" name="test" onkeyup="if(!isFinite(this.value) || this.value.search(' ') != -1) alert('در این قسمت فقط باید از اعداد استفاده کنید')" />
البته باید با صفحه خودتون تطبیقش بدید تا بعد از اینکه کاربر مقادیر غیر عددی وارد کرد پاسخ متناسبی به اون داده بشه
mrrajabi
جمعه 13 مهر 1386, 15:15 عصر
<input type="text" name="test" onkeyup="if(!isFinite(this.value) || this.value.search(' ') != -1) alert('در این قسمت فقط باید از اعداد استفاده کنید')" />
سلام
میشه در مورد تکه کدتون یکم توضیح بفرمائین.
با تشکر
neopersia
جمعه 13 مهر 1386, 15:28 عصر
وقتی کاربر تو تکست باکس چیزی غیر از اعداد تایپ کنه اون پیغام براش ظاهر میشه همین
البته اگه فضای خالی هم تایپ کنه همین پیغام نشون داده میشه
تابع isFinite در صورتی که مقداری عددی به اون داده بشه true و در صورتی که مقدار غیر عددی، مثبت بینهایت و منفی بینهایت به اون داده بشه مقدار false بر می گردونه
search(' ') هم فقط در صورتی منهای یک میشه که مقدار تخصیص داده شده برای جستجو (همون فضای خالی در اینجا) پیدا نشه
abolfazl585
شنبه 14 مهر 1386, 12:40 عصر
فکر نمیکنم کدی که دوستمون وارد کردن جاوا اسکرپت باشه
دوست عزیز، اول مطمئن بشید از حرفتون، بعدا اظهار نظر کنید.
این هم به زبان ساده تر که شما متوجه بشید.
<input type=text id=txt onkeypress="return (event.keyCode > 47 && event.keyCode < 58" >
در ضمن، رویداد Onkeyup که شما استفاده کردید درست نیست.
شما فرض کنید من دستمو میزارم روی کیبورد و برنمیدارم.
فکر کردی چه اتفاقی میوفته؟
neopersia
شنبه 14 مهر 1386, 17:26 عصر
در ضمن، رویداد Onkeyup که شما استفاده کردید درست نیست.
شما فرض کنید من دستمو میزارم روی کیبورد و برنمیدارم.
فکر کردی چه اتفاقی میوفته؟
اصل قضیه همینجاست
تا وقتی که شما دستتونو از رو دکمه بر ندارید اتفاقی نمیافته ولی تا دستتونو بردارید همه محتویات تکست باکس یکجا بررسی میشه
البته من فقط می خواستم کد جاوا اسکرپتو گذاشته باشم و همونطور که گفتم باید مطابق با نیاز صفحه تغییر کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.