ورود

View Full Version : رمز گزاری

*unos*
پنج شنبه 12 مهر 1386, 15:57 عصر
می خوام یه فیلدرو کد کنم ذخیره کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

whitehat
پنج شنبه 12 مهر 1386, 23:24 عصر
اگر این کار را در SQL Server می خواهید انجام دهید می توانید از توابع رمزنگاری موجود مثل MD5 و ... استفاده کنید، در مورد آن قبلادر این بخش بحث شده لطفا جستجو کنید

SYNDROME
پنج شنبه 12 مهر 1386, 23:34 عصر
با سلام
ولی بنده توصیه می کنم از توابع موجود استفاده نکنید و خودتان یک الگوریتم برای کد کردن بنویسید.(چون به همان راحتی که کد می کنید دیگر می توانند کد را بشکنند)
موفق باشید

mhadvi_mahmaood
پنج شنبه 12 مهر 1386, 23:49 عصر
با سلام
ولی بنده توصیه می کنم از توابع موجود استفاده نکنید و خودتان یک الگوریتم برای کد کردن بنویسید.(چون به همان راحتی که کد می کنید دیگر می توانند کد را بشکنند)
موفق باشید
رمز گذاری روی تیبل ها! (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=79935)
اینجا در موردش بحث شده. من گفتم کسی میتونه بشکشنش چرا چیزی نگفتید؟ الان اگر من یه دیتابیسی رو بدم بهت که یک ستونش اطلاعاتش رمز شده باشه با Symmetric key تو میتونی برش گردونی؟ یا لینکی داری که نحوه شکستنش رو گفته باشه.

whitehat
جمعه 13 مهر 1386, 00:30 صبح
این کار امکان پذیر است اما نه براحتی ! و مستلزم صرف وقت زیادی می باشد.با استفاده از روشهایی Brute Force می تواند گاها این اطلاعات را کرک کند

SYNDROME
جمعه 13 مهر 1386, 01:13 صبح
با سلام

اینجا در موردش بحث شده. من گفتم کسی میتونه بشکشنش چرا چیزی نگفتید؟ الان اگر من یه دیتابیسی رو بدم بهت که یک ستونش اطلاعاتش رمز شده باشه با Symmetric key تو میتونی برش گردونی؟
من نمی فکر نکنم در جملات بالا گفته باشم می توان بشکنم.
اگر کسی یک نمونه از این نوع کد کردن را بشکند عملاً همه کدهایی را که از این روش ساخته استفاده کردند شکسته خواهد شد.
موفق باشید