ورود

View Full Version : کی یه برنامه داره که بشه صفحه نمایش رو چاپ کرد؟

mrtzxxx
جمعه 13 مهر 1386, 11:38 صبح
سلام من یه برنامه prg برای foxpro تحت dos می خوام که بشه هر چی تو صفحه نمایش بود رو کاغذ چاپ کرد هر کی تونست برنامه رو بفرسته دعاش می کنم کارم بد جور گیره :چشمک:

rezaTavak
جمعه 13 مهر 1386, 12:14 عصر
توی داس کافیه وقفه شماره ۵ را فرا بخوانید تا اینکار انجام شود.

farhad_shiri_ex
دوشنبه 16 مهر 1386, 13:26 عصر
توی داس کافیه وقفه شماره ۵ را فرا بخوانید تا اینکار انجام شود.

با سلام خدمت شما جناب توکل
با تشکر از پاسخ شما راجع به وقفه شماره 5 می خواستم انتقادی بکنم که آیا شما خودتان از این روش استفاده کرده اید در Foxpro و یا در ASM و یا C نوشته اید در Foxpro استفاده کرده اید اگر اینجور است بهتر نیست کدهایتان را برای ماهم ارسال نمایید.
همانطور که شما می دانید و منهم می دانم استفاده از 255 وقفه های سخت افزاری کار هرکسی نیست حداقل درا یران کار هر کسی نیست به عللی که برای شما و من کاملا روشن است .
البته بازهم از زحمت شما در پاسخ دادن به هر نیاز بچه های سایت کمال تشکر دارم.
ولی اینجانب یک برنامه کوچکی دارم که با C کار شده است که شما می توانید تحت داس از صفحه نمایش تصویر رنگی ایجاد کنید و آنرا به یک JPG و یا BMP تبدیل نمایید و خیلی راحت در ویندوز و یا داس آنرا چاپ کنید .

لطفا دوستان نظری عنایت بفرمایند تا در اسرع وقت این برنامه را ارسال نماییم چون باید پیداش کنم.

rezaTavak
دوشنبه 16 مهر 1386, 14:24 عصر
راستش داشتم مطلب را تایپ کردم که برق رفت و...
البته مشکل این بود که تو خونه بودم اداره ups دارد.

من در زبان سی سالها پیش از این وقفه استفاده کرده ام البته بعد فاکس را از تحت ویندوز کار کردم (تحت داس زیاد کار نکردم.)

اما روال کار
اینچنین است:

باید با برنامه debug در داس یک برنامه ۲ خطی بنویسید که وارد داس شوید و debug را تایپ کنید تا وارد آن شوید فقط یک خط تیره نمایش داده می شود.
برای نوشتن یک برنامه اسمبلی حرف a را تایپ کنید و اینتر بزنید.
در آن تایپ کنید:

int 5
retf

همین! یک اینتر خالی بزنید تا از این حالت خارج شوید.
حالا برنامه را روی دیسک ذخیره می کنیم n برای نام فایل است چون نوع فایل bin است من آنرا int5.bin می نامم و آنرا در شاخه c:\ ذخیره میکنم پس تایپ میکنم
nc:\int5.bin
می توانید بین n و نام فایل فاصله هم بگذارید.

حالا برای اینکه طول فایل مشخص شود رجیستری cx را ۶ تنظیم می کنیم. یعنی rcx تایپ میکنیم (r فرمان تنظیم registry است و cx نوع آن) پس از زدن اینتر مقدار فعلی نمایش داده می شود که فقط ۶ را تایپ کنید. و سپس اینتر بزنید. فرمان w فایل را می نویسد و فرمان q از آن خارج می شود. (تذکر تمام فرمانها با ? نمایش داده می شوند و همه یک حرفی هستند.)

حالا در فاکس پرو تحت داس ابندا فایل را بارگذاری میکنیم:
load c:\in5.bin
و با فرمان call int5‌ آنرا فرا می خوانیم.

تذکر: در صفحاتی که گرافیکی هستند یعنی mode گرافیکی باید از graphics که یک فرمان داس است قبل از ورود به فاکس پرو اجرا شود.

دقت کنید فقط این برنامه تحت داسی که مستقیم بالا آمده کار میکند و در داس تحت ویندوز کار نمیکند.

خب این یک برنامه ساده برای تولید و فراخوانی فایلهای اسمبلی در فاکس پرو تحت داس است.

IC_prog
چهارشنبه 18 مهر 1386, 09:17 صبح
.
ولی اینجانب یک برنامه کوچکی دارم که با C کار شده است که شما می توانید تحت داس از صفحه نمایش تصویر رنگی ایجاد کنید و آنرا به یک JPG و یا BMP تبدیل نمایید و خیلی راحت در ویندوز و یا داس آنرا چاپ کنید .

لطفا دوستان نظری عنایت بفرمایند تا در اسرع وقت این برنامه را ارسال نماییم چون باید پیداش کنم.

چند سال قبل من با یک همچین برنامه ای کار کردم که البته فقط خروجی BMP دارد. که اگر خودش باشه کیفیت زیادی برای چاپ نمیده ولی برای ارسال ایمیل مناسبه .:لبخند:

rezamim
چهارشنبه 18 مهر 1386, 16:24 عصر
یکی از این برنامه های ریزه میزه اینه که من دارم
ببین بدردت میخوره