PDA

View Full Version : نمایش، ویرایش، اضافه و حذف در datagrid

ehsan_zanganeh
شنبه 14 مهر 1386, 10:13 صبح
با سلام

ببخشید کسی می تونه بگه چطوری می شه اطلاعات رو در datagrid نمایش داد(بلد هستم) ، ویرایش کرد ( همون طوری که باید بشه مثلا تاریخ بصورت تاریخ وارد بشه و عددی ، عددی وارد بشه و . . . ) به طوریکه تکراری نباشه و همین طور حذف کرد و اضافه کرد.

با تشکر

ehsan_zanganeh
یک شنبه 15 مهر 1386, 11:16 صبح
گسی مطلبی نداره

art2000ir
یک شنبه 15 مهر 1386, 14:24 عصر
من اطلاعات را توسط دیتاست می فرستم به دینا گرید ، دیتاگرید اگه read only نباشه کاربر می تواند تغیرات لازم را در دیتاگرید اعمال کنه بعد در یک دکمه شما می توانید دستور update همان دیتاست را بنویسد تا با زدن کلید دیتابیس شما ابدیت بشه
البته یک مشکل هست که اگه توسط کوئری از چند جدول استفاده کرده باشید اپدیت نمیشه

ehsan_zanganeh
یک شنبه 15 مهر 1386, 14:50 عصر
من اطلاعات را توسط دیتاست می فرستم به دینا گرید ، دیتاگرید اگه read only نباشه کاربر می تواند تغیرات لازم را در دیتاگرید اعمال کنه بعد در یک دکمه شما می توانید دستور update همان دیتاست را بنویسد تا با زدن کلید دیتابیس شما ابدیت بشه
البته یک مشکل هست که اگه توسط کوئری از چند جدول استفاده کرده باشید اپدیت نمیشه

درست، اما می خوام فیلتر روش بزارم . یعنی تاریخ درست وارد بشه ، عدد فقط عدد وارد بشه.
در ضمن تکراری هم نباشه

art2000ir
یک شنبه 15 مهر 1386, 14:56 عصر
اگه در دیتابیس شما فیلد ها رو عدد و تاریخ تعریف کرده باشید بانگ به غیر از این موارد اپدیت نمیشه و ارور میده شما میتونید ارور رو ترجمه کنید و خودتوبگید که تاریخ اشتباه هست یا عدد وارد نشده

art2000ir
یک شنبه 15 مهر 1386, 15:00 عصر
در ضمن یک قسمت ایونت داریم که اونجا cell leave داریم و شما می توانید مقدار سل را بررسی کنید و با گذاشتن شرط میتوانید اطلاعات درست را وارد کنید

art2000ir
یک شنبه 15 مهر 1386, 15:12 عصر
این یک نمونه

PrivateSub DataGridView1_CellLeave(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles DataGridView1.CellLeave

If e.ColumnIndex > 1 Then
MsgBox("لطفا عدد درست وارد کنید")
EndIf

EndSub

ehsan_zanganeh
دوشنبه 16 مهر 1386, 11:01 صبح
با تشکر
اون وقت چطور به همون cell برگردم

art2000ir
چهارشنبه 18 مهر 1386, 09:31 صبح
خوب شما می تونید بگید که اگر شرط برقرار نبود از ساب خارج بشه یا فکوس همان حا بماندی یا ..... باید بررسی کنید کدام حالت بهتر است