View Full Version : سوال در مورد UserControl. چطوری...
javad2000
یک شنبه 15 مهر 1386, 01:08 صبح
سلام
من دو سوال در مورد UC دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- UC من یک Button داره که میخوام وقتی کاربر روی اون کلیک می کنه، Form2 درست در زیر Button نمایش داده بشه. اما نمی فهمم چطوری از داخل UC کدی رو بنویسم که مکان Button رو نسبت به فرم اصلی پیدا کنه (نمیخوام کد رو داخل فرم اصلی بنویسم)
2- چطوری می تونم برای UC خودم یک Property به نام About بسازم که وقتی کاربر روی اون کلیک می کنه، یه Dialog Form حاوی مشخصات اون UC جلوش ظاهر بشه؟
با سپاس
msafvati
یک شنبه 15 مهر 1386, 09:57 صبح
دوست عزیز منظورت همون login کردن هست یا من بد متوجه شدم؟
saeed_rezaei
یک شنبه 15 مهر 1386, 10:52 صبح
جواب سوال اول:
Dim loc AsNew Point
loc = PointToScreen(Button1.Location)
Dim m AsNew Form
m.StartPosition = FormStartPosition.Manual
loc.Y = Button1.Height + loc.Y
m.Location = loc
m.Show()
و اما سوال دومتون ، شما می خواید property بنویسید؟ چرا property ؟ فکر نمی کنم اینو که خواستی توی property بنویسن!
javad2000
سه شنبه 17 مهر 1386, 01:42 صبح
جواب سوال اول:
Dim loc AsNew Point
loc = PointToScreen(Button1.Location)
Dim m AsNew Form
m.StartPosition = FormStartPosition.Manual
loc.Y = Button1.Height + loc.Y
m.Location = loc
m.Show()
و اما سوال دومتون ، شما می خواید property بنویسید؟ چرا property ؟ فکر نمی کنم اینو که خواستی توی property بنویسن!
آقا سعید خیلی ممنون
جواب سوال اول رو گرفتم. خیلی خوب بود.
اما سوال دوم:
ببخشید که مفهوم رو یه کم بد گفتم. من میخوام یه Property بنویسم به نام About که وقتی برنامه نویس (نه کاربر برنامه) در حال Design Mode اون UserControl من رو به برنامه خودش اضافه کنه، توی قسمت Property های اون UC یه پراپرتی ببینه به نام About و وقتی روی اون کلیک می کنه یه فرم به صورت Dialog Box جلوش ظاهر بشه که مشخصات سازنده اون UC رو مشاهده کنه.
الآن واضحه؟
javad2000
چهارشنبه 18 مهر 1386, 01:29 صبح
آقا سعید خیلی ممنون
جواب سوال اول رو گرفتم. خیلی خوب بود.
اما سوال دوم:
ببخشید که مفهوم رو یه کم بد گفتم. من میخوام یه Property بنویسم به نام About که وقتی برنامه نویس (نه کاربر برنامه) در حال Design Mode اون UserControl من رو به برنامه خودش اضافه کنه، توی قسمت Property های اون UC یه پراپرتی ببینه به نام About و وقتی روی اون کلیک می کنه یه فرم به صورت Dialog Box جلوش ظاهر بشه که مشخصات سازنده اون UC رو مشاهده کنه.
الآن واضحه؟
جواب سوال دوم رو کسی نمی دونه؟
javad2000
پنج شنبه 19 مهر 1386, 04:25 صبح
جواب سوال دوم رو کسی نمی دونه؟
بگذارید سوال رو اینجوری مطرح کنم شاید جواب رو بدونید:
من میخوام یه پراپرتی از نوع String برای UC خودم تعریف کنم که توی Properties List (در محیط IDE) هم نمایش داده بشه. اما میخوام در همون قسمت Properties وقتی روی نام اون پراپرتی کلیک می کنیم، یه دکمه کوچیک جلوی نام اون ظاهر بشه و وقتی روی دکمه کلیک می کنیم، یه InputBox جلومون بیاد برای Set کردن اون پراپرتی. یه چیزی مثل این:
http://aycu12.webshots.com/image/29811/2000056642869491208_rs.jpg
لطفاً بگید چطوری میشه یه پراپرتی این شکلی ساخت (جلوش دکمه داشته باشه)؟
خیلی ممنون میشم
javad2000
جمعه 20 مهر 1386, 03:12 صبح
یعنی واقعاً هیچ کس جوابو نمی دونه یا من منظورمو خوب نرسوندم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.