View Full Version : ارتباط فرم و check box ؟؟؟؟
lililili
یک شنبه 15 مهر 1386, 06:31 صبح
سلام
چگونه می توانم این کار را انجام دهم ؟
من در فرمم 4 chek box دارم که باید بتوانم با انتخاب هر یک از آنها فرم مربوط به آن بازشود که حاوی آن انتخابم باشد .
مثلا :شماره دستگاه : chekbox 1 = kk و chekbox2 =mm و...
حال زمانیکه کاربر chekbox2 را تیک زد فرمی که شماره دستگاه آن mm می باشد را برای کاربر بیاورد ؟
ممنون از تحمل شما
morteza_lll
یک شنبه 15 مهر 1386, 07:02 صبح
سلام دوست عزیزاین کد رو در قسمت on click چک باکس بنویس
if chekbox1=-1 then
docmd.open form "kk
end if "
برای بقیه هم همینطور
lililili
یک شنبه 15 مهر 1386, 07:47 صبح
دوست عزیز نام فرمم kk نیست بلکه محتویات یکی از textbox های موجود در فرمم که به نام شماره دستگاه می باشد مثلا kk می باشد .
morteza_lll
یک شنبه 15 مهر 1386, 08:38 صبح
ببخشید منظورتان را درست متوجه نشدم بیشتر توضیح بدید
lililili
یک شنبه 15 مهر 1386, 08:46 صبح
من یک فرم دارم با 3 checkbox
checkbox 1 = device1 و checkbox2 = device2 و checkbox3 = device3
حال اگر من چک باکس دوم را انتخاب کردم یعنی که device2 را انتخاب نمودم پس حالا فرمی را برایم باز کند (فرم دومی ) که شماره دستگاه آن برابر با device2 باشد .
ممنونم
مهدی قربانی
یک شنبه 15 مهر 1386, 09:59 صبح
سلام
Private Sub Form_Load()
Check1 = False
Check2 = False
check3 = False
End Sub
Private Sub Check1_Click()
Check2 = False
check3 = False
DoCmd.OpenForm "Device1"
End Sub
Private Sub Check2_Click()
Check1 = False
check3 = False
DoCmd.OpenForm "Device2"
End Sub
Private Sub Check3_Click()
Check1 = False
Check2 = False
DoCmd.OpenForm "Device3"
End Sub
lililili
یک شنبه 15 مهر 1386, 10:02 صبح
سلام
ممنونم از توجه شما . آیا این فرمی که نامش device2 هست را باز می کند یا فرمی که حاوی عبارت device2 می باشد ؟؟؟
مهدی قربانی
یک شنبه 15 مهر 1386, 10:04 صبح
سلام
ممنونم از توجه شما . آیا این فرمی که نامش device2 هست را باز می کند یا فرمی که حاوی عبارت device2 می باشد ؟؟؟
بله نام فرم هست .
lililili
یک شنبه 15 مهر 1386, 10:10 صبح
ولی من می خواهم فرمم که حاوی شماره دستگاه :device2 می باشد را به من نشان دهد .
یعنی یک textbox به نام شماره دستگاه که داده آن device2 باشد ... امیدوارم که متوجه منظورم شده باشید
البته فکر می کنم باید یک ارتباطی بین نام دستگاه و چک باکس ها برقرار کنم ولی بلد نیستم.
ممنون از تحمل شما
مهدی قربانی
یک شنبه 15 مهر 1386, 10:22 صبح
دوست عزیز خوب یعنی شما قصد دارید چند شماره ثابت رو پشت checkbox ها قرار بدین و هر کدوم از اونها true شد بره فرمی که حاوی اطلاعات متناظر با کد دستگاه هست رو باز کنه ؟
سوال اینجاست که چطور باید تشخیص داد که این اطلاعات در کدوم یک از فرمها موجوده که باید باز بشه ؟ به نظر من روشی که دنبالش هستید خیلی صحیح نیست اگر امکان داره توضیح بیشتری بدید .
lililili
یک شنبه 15 مهر 1386, 10:28 صبح
بله دقیقا همینه و اینو کاربر خواسته و من نمی دانم چه جوری قانعش کنم که این روش مشکل داره .
چون هیچ دانشی هم در زمینه کامپیوتر نداره و یک user 0 هستش.
lililili
یک شنبه 15 مهر 1386, 11:53 صبح
بی زحمت دوستان ایده بدهند
shahabrayane
یک شنبه 15 مهر 1386, 23:19 عصر
من این مشکل رو به صورت دیکری دارم . یه جدول دارم که نام 10 نفر در آن است . که هر کدوم یه چک باکس دارند . یک کوئری هم دارم که فقط نام اونهایی رو نشون می ده که تو جدول چک باکسشون تیک خورده یعنی check 1 = -1 یه لیست باکس هم از کوئری تغذیه میکند . مشکل من این است که می خواهم هر کدام از نامه رو که از لیست انتخاب می کنم تو جدولم چک باکسش برداشته شه یعنی check 1 =0 بشه ( البته مربوط به همنو نامی که انتخاب می کنم ) در نتیجه اسم اون فرد از کوئری و از لیست باکسم حذف شود . اگر ممکن است یه راهی نشانم دهید . خیلی نیاز دارم . با تشکر از همه دوستان
lililili
سه شنبه 17 مهر 1386, 06:07 صبح
سلام
دوستان عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید فکر می کنم باید کد sql بنویسم بی زحمت مرا یاری نمایید
با تشکر
مهدی قربانی
پنج شنبه 19 مهر 1386, 13:29 عصر
شما مگه چند تا table دارید که شماره دستگاهها در اونها ذخیره میشه قاعدتاً کلیه مشخصات دستگاهها ( شماره دستگاه ) باید در یک table ذخیره بشه مگه اینکه هر جدولی رو برای یک سری دستگاههای مشابه ایجاد کرده باشید که در اینصورت باز نیازی به ساخت چند table نیست و می تونه در یک table ثبت بشه . دوست عزیز به هر حال بهتره بیشتر راجع به ساختار بانک اطلاعاتی توضیح بدید تا بهتر بشه روش کار کرد .
lililili
دوشنبه 23 مهر 1386, 09:05 صبح
سلام
ضمائم را ملاحظه بفرمایید .
آیا 3 table لازم است ؟
lililili
دوشنبه 23 مهر 1386, 10:16 صبح
این هم relation هادر ضمائم ، البته twaredaghigh1 را زمانیکه می خواستم save کنم خودش ساخت من فقط 3 جدول داشتم .
نمی دونم چرا اینجوری شد .
بی زحمت ملاحظه بفرمایید. تشکر از شما.
مهدی قربانی
سه شنبه 24 مهر 1386, 20:55 عصر
شما می تونید یک جدول حاوی اطلاعات قطعات یا همون ابزارهای دقیق که شامل مشخصات قطعه هست بسازید و طبعاً چون قطعات دارای دسته بندیهای مختلف هستند این دسته بندی رو با کد دهی مشخص کنید همینطور جداول دیگری که بنا به فرآیندهای موجود مثل تست قطعات ، تعمیر قطعات و از این قبیل بسازید که با جدول مشخصات قطعه مرتبطند حالا شما وقتی قصد داشته باشید که مثلاً یکی از این گروهها رو فرخوانی کنید کافیه که بواسطه یک query و دادن کد گروه مورد نظر براحتی به اطلاعات مربوطه دسترسی پیدا کنید و اونها رو ویرایش کنید .به هر حال اونچه مسلمه برای ثبت اطلاعات قطعه منطقی نیست که چند جدول ایجاد بشه مگه اینکه این قطعات از نظر صنف و کاربری یا نوع استفاده با هم فرق عمده ای داشته باشند .
موفق باشید .
karmand
چهارشنبه 25 مهر 1386, 09:58 صبح
بعضی از دوستان جدید وقتی میخواهند برنامه ای بنویسند- طراحی که می کنند اشتباه است و بعدا به بن بست میرسند و یا با زحمت
بهتر است که قبل از شروع جهت رسیدن سریع و ساده به هدفشان طراحی برنامه را با کمک دوستان انجام دهند
lilili لطفا اساس برنامه را توضیح بده که برای چه کاری این برنامه را تهیه میکنی
تذکر: چک باکس برای انتخاب چند تایی است نه انتخاب تکی کلید رادیویی برای انتخاب یکی است
lililili
شنبه 28 مهر 1386, 09:06 صبح
سلام
ممنون از توجه شما دوست عزیز .
این 3 فرم را به بنده دادند و گفتند که برنامه آن را بنویسم .که یک سری جستجو بر اساس فیلدهای مورد نظر داشته باشه مثلا شماره دستگاه و... که تا اینجا مشکلی ندارم .
من فکر می کنم که مشکل اصلی من در relation ها می باشد .چون زمانیکه می خواهم در جدول سومم رکوردی را ثبت کنم اجازه نمی دهد و اعلام می کند که این جدولت وابسته است به جدول دیگر (2) وزمانیکه جدول (2) را پر می کنم به من اجازه می دهد که در جدول قبلی ثبت کنم . آیا این قضیه در اکسس مرسوم است ؟؟؟ یعنی اگر دو فیلد از دو جدول متفاوت با ارتباط پیدا کردند باید ابتدا مقدار آن فیلد در جدول اول پر شود و سپس اجازه داریم که جدول دوم را پر کنیم ؟؟
و در آخر در لیست تجهیزات که در ضمائم آمده .. کاربر از من خواسته که زمانیکه این فرم را پر می کند و مثلا بر اساس شماره item که همان شماره فرم در جداول دیگر است جستجو می کند ، بتواند زمانیکه روی c مربوط به فیلد transmiter کلیک کرد فرم مربوط به گزارش کالیبراسیون آن باز شود یا اگر روی c مربوط به فیلد recorder کلیک کرد فرم مربوط به گزارش کالیبراسیون آن باز شود یا اگر رویa مربوط به فیلد controler کلیک کرد فرم مربوط به گزارش کالیبراسیون آن باز شود .
امیدوارم که منظورم را خوب بیان کرده باشم .
مهدی قربانی
یک شنبه 29 مهر 1386, 00:28 صبح
سلام
دوست عزیز در مورد Relation ها باید عرض کنم وقتی جداول بهم مرتبط میشن قطعاً جدول یا جداول بالا دستی حتماً باید اول مقدار دهی بشن و بعد جدول یا جداول پائین دستی مقدار دهی بشن که این مورد با اظهارات شما صدق میکنه و شما هم دقیقاً به این رابطه اشاره کردید . به هر حال با توجه به اطلاعاتی که شما در این تاپیک ارائه کردید و درک ناقص بنده ، یک خلاصه نمونه آپلود میکنم تا احیاناً از اون ایده گرفته یا تکمیلش کنید . مجدداً تاکید میکنم بلحاظ محدودیت وقت حقیر ، بیشتر جداول ساخته شده ناقص هستند و من سعی کردم با اشاره گزینشی به چند فیلد از مجموع فیلدها ذهنیت لازم رو برای شما ایجاد کنم شما هم بهتره مراحل طراحی رو ادامه بدید و در صورتیکه به مشکلی برخورد کردید اینجا مطرح کنید .
lililili
یک شنبه 29 مهر 1386, 07:15 صبح
می شه خواهش کنم با فرمت zip برایم ارسال بفرمایید .
خیلی می بخشید که مزاحم وقت گرانبهای شما می شوم .
مهدی قربانی
یک شنبه 29 مهر 1386, 12:37 عصر
فایل ZIP شده :
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.