View Full Version : ارتباط فایل باینری (بعنوان دیتابیس) به AdoConnection
mojtaba_z
دوشنبه 16 مهر 1386, 13:53 عصر
سلام
یک فایل باینری دارم که دیتابیس در اون قرار داره. یعنی Record توی اون تعریف شده و تمامی اطلاعات اون از جمله تعداد فیلد ها ، نوع ، اندازه و ... رو دارم .
حالا میخوان از ADOQuery استفاده کنم و اون رو توی یک DBGrid نشون بدم .برای اینکار ADOConnection رو چطوری باید به اون فایل دیتابیس متصل کنم ؟
vcldeveloper
سه شنبه 17 مهر 1386, 02:42 صبح
فایل باینری را خودتون ساختید؟ اینطوری که نمیشه. ADO برای اینکه بتونه به یک منبع داده وصل بشه، باید برای اون نوع از منبع داده درایور داشته باشه که بتونه با آن نوع خاص از داده ارتباط برقرار بکنه.
mojtaba_z
سه شنبه 17 مهر 1386, 09:21 صبح
سلام
من فایل باینری بصورت زیر درست میکنم :
type
TMember = record
Name : string[50];
eMail : string[30];
end;
var Members : array[1..50] of TMember;
و
var F : file of TMember;
و
AssignFile(F, 'Members.dat')
حالا میخوام از ADOQuery و امکاناتش استفاده کنم .
یا اگه این کار امکان نداره ، لطفا راهنمایی کنید که چطوری با این دیتابیس که یک فایل باینری هست میشه کارکرد ؟
vcldeveloper
سه شنبه 17 مهر 1386, 10:20 صبح
حالا میخوام از ADOQuery و امکاناتش استفاده کنم .
یا اگه این کار امکان نداره ، لطفا راهنمایی کنید که چطوری با این دیتابیس که یک فایل باینری هست میشه کارکرد ؟
برای همچین فایلی نمی تونید از ADO استفاده کنید، غیر از اینکه بخواید براش درایور بنویسید که کلا یک بحث جدا ست و فکر نمی کنم شما دنبال همچین چیزی باشید.
برای خوندن همچین فایلی، باید از همان توابع موجود در پاسکال برای کار با فایلهای دارای نوع استفاده کنید و امکان استفاده از کامپوننت های Database دلفی را ندارید. توصیه می کنم اگر واقعا قصد استفاده از این امکانات را دارید، با استفاده از ClientDataSet ساختاری مشابه ساختار فایل خود ایجاد کنید و سپس کل داده های فایل باینری خود را به ClientDateSet منتقل کرده و در یک فایل مربوط به ClientDataSet ذخیره کنید. خوبی این روش اینه که هر چند داده ها در یک فایل با فرمت خاص ClientDataSet ذخیره میشند، اما می تونید از تمام امکانات Database دلفی برای کار با این فایل استفاده کنید.
درباره ClientDataSet قبلا بحث شده، می تونید در سایت جستجو کنید.
mojtaba_z
چهارشنبه 09 آبان 1386, 15:07 عصر
من تا بحال از ClientDataSet استفاده نکرم . ممکنه روش رو توضیح بدین ؟
Mahmood_M
چهارشنبه 09 آبان 1386, 15:25 عصر
من تا بحال از ClientDataSet استفاده نکرم . ممکنه روش رو توضیح بدین ؟
به این صفحه (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=66165) برید ...
یا از این E-Book ها (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=69721) ( فکر کنم انگلیسی هست ) استفاده کنید ...
موفق باشید ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.