ورود

View Full Version : فایل پیوست

saeed razaee
سه شنبه 17 مهر 1386, 13:40 عصر
با سلام
من یک فرم دارم که اطلاعات مناقصات در آن ثبت می شود و از طرفی من اسناد مناقصات را اسکن نموده و در داخل پوشه ای به صورت فایلهای جداگانه ذخیره می کنم حال می خواهم بر روی فرم خود آیکنی داشته باشم که با توجه به موضوع مناقصه اسناد آن را با کلیک بر روی آیکن نمایش دهد در حقیقت لینک شود به نرم افزار ورد و در رکورد بعدی موضوع مناقصه فرق می کند و طبیعتا اسنادی که باید پیوست آن شود و با کلیک بر روی آیکن نمایش داده شود نیز فرق می کند مثلا خط- پست- ساختمان -خرید - تاسیسات و الی آخر لطفا راهنمائی فرمائید و در صورت امکان نمونه برنامه ارسال کنید. با تشکر فراوان

مهدی قربانی
سه شنبه 17 مهر 1386, 14:41 عصر
سلام
دوست عزیز می تونید با استفاده از فیلد OLE Object در Table مربوطه این امکان رو فراهم کنید و اسناد رو در قالب فایل دلخواه ذخیره و فراخوانی کنید .

saeed razaee
چهارشنبه 18 مهر 1386, 11:25 صبح
دوست عزیز فایل من وردی و هر فایل چند صفحه می باشد در صورت امکان نمونه ارسال نمائید.و در هر رکرود فایل تغییر می کند . با تشکر

مهدی قربانی
چهارشنبه 18 مهر 1386, 14:53 عصر
نمونه درخواستی خدمت شما :

saeed razaee
یک شنبه 22 مهر 1386, 09:18 صبح
دوست عزیز من فیال شما را کپی کردم و مراحل توضیح داده شده را هم انجام دادم و درست عمل می کند اما وقتی من دیتابیس خود را غیر قابل دسترس می کنم و تمام منوهای آن را در استارتاپ غیر فعال می کنم دیگر بر روی فرم نمی شود راست کلیک نمود و پیغام پیوست داده می شود . لطفا راهنمائی نمائید.

مهدی قربانی
یک شنبه 22 مهر 1386, 16:01 عصر
سلام
با توجه به اینکه شما S‌hortcut Menu رو روی فرم بستید بهتره این کد رو در رخداد On Click فیلد attachment بنویسید تا این مشکل حل بشه امتحان کنید و نتیجه رو هم اعلام کنید .

Private Sub attachment_Click()
On Error GoTo Err_attachment_Click

DoCmd.RunCommand acCmdInsertObject

Exit_attachment_Click:
Exit Sub

Err_attachment_Click:
MsgBox "عملیات منتفی شد", vbInformation, "انصراف"
Resume Exit_attachment_Click

End Sub

saeed razaee
دوشنبه 23 مهر 1386, 07:32 صبح
با سلام
دوست عزیز من مشکل خود را به صورت فایل پیوست حل نمودم و راه حل شما را نیز تست می کنم . با تشکر

صبا9841
سه شنبه 01 آبان 1386, 19:48 عصر
باسلام. اگر بخواهیم فایل ورد این فیلد OLE را بصورت فقط خواندی باز بشه چکار باید کرد؟