PDA

View Full Version : جاوا محبوبترین زبان برنامه نویسی دنیا

saeed_Z_F
چهارشنبه 18 مهر 1386, 13:07 عصر
سلام
در این لینک زبان های برنامه نویسی بر اساس میزان محبوبیت دسته بندی شده اند که کماکان جاوا در صدر این فهرست در یک سال اخیر قرار دارد و نکته قابل توجه افزایش چشمگیر محبویبت زبان برنامه نویسی Ruby می باشد .
حتما یه نگاه بکنید ضرر نداره
http://www.tiobe.com/tpci.htm

Mahmood_M
چهارشنبه 18 مهر 1386, 14:15 عصر
نحوه بررسی و ساخت این رده بندیها چطوریه ؟
من که هیچ وقت قبول نداشتم الآن هم قبول ندارم ...

سقوط دلفی از 10 به 13 و حضور VB در رتبه 3 و سقوط دو پله ای C++ و بالاتر بودن C ( نسبت به ++C ) عاقلانه به نظر نمی رسه ...

saeed_Z_F
چهارشنبه 18 مهر 1386, 14:29 عصر
سلام
معیار این دسته یندی جوری که تو خود سایت اومده بصورت زیر :
- تعداد افرادی که در دنیا مهارت برنامه نویسی به آن زبان رو دارند
- دوره های آموزشی موجود و شرکت های حمایت کننده از برای آن زبان
- استفاده از موتورهای جستجوی مشهور مانند Google, MSN, وYahoo برای دسته بندی .

و در نهایت هم تاکید کرده که این رده بندی برای بهترین زبان برنامه نویسی نیست و فقط محبوبترین رو نشون میده .

Mahmood_M
چهارشنبه 18 مهر 1386, 14:52 عصر
تعداد افرادی که در دنیا مهارت برنامه نویسی به آن زبان رو دارند
این تعداد چطوری بدست میاد ؟!

saeed_Z_F
چهارشنبه 18 مهر 1386, 14:57 عصر
دلفی هم که دیگه الان همه می دونن یکی از محبوبترین زبانهای دنیاست لا اقل تو کشور ما که اینجوریه , تصور اینکه دلفی در رده 13 باشه واقعا خنده داره!!!
سلام
به نظر من پارامترهایی که برای رده بندی محبوبترین زبان برنامه نویسی دنیا تو اون سایت اومده از استدلال شما خیلی منطقی تره .
شما برای اثبات مدعاتون باید دلیل منطقی بیارید
حتی اگه تو شرکت های نرم افزاری ایران هم نگاه کنیم جاوا و C شارپ از Delphi محبوبیت بیشتری دارند ثانیا مگه معیار بازار ایرانه ؟؟؟؟؟

saeed_Z_F
چهارشنبه 18 مهر 1386, 14:59 عصر
این تعداد چطوری بدست میاد ؟!

مطمئنن معیارهایی برای این کار وجود داره مثل آماری که سایت رسمی هر زبان برنامه نویسی از اعضاش ارائه میده
یا اینکه تعداد مدارک بین المللی که برای یک زبان خاص توسط موسسه های آموزشی صادر شده
و.....

oxygenws
چهارشنبه 18 مهر 1386, 15:01 عصر
مطمئنن معیارهایی برای این کار وجود داره مثل آماری که سایت رسمی هر زبان برنامه نویسی از اعضاش ارائه میده
یا اینکه تعداد مدارک بین المللی که برای یک زبان خاص توسط موسسه های آموزشی صادر شده
وقتی داری در مورد چیزی تا این حد مطمئن صحبت می کنی، باید مستندات هم داشته باشی. :)

saeed_Z_F
چهارشنبه 18 مهر 1386, 15:07 عصر
وقتی داری در مورد چیزی تا این حد مطمئن صحبت می کنی، باید مستندات هم داشته باشی. :)

حرفتون رو قبول دارم ولی اینم که چون دلفی در ایران طرفدار داره پس این آمار درست نیست رو قبول ندارم

anubis_ir
چهارشنبه 18 مهر 1386, 15:40 عصر
دلفی در کشورهای آسیایی و منطقه ما نسبتا زیاد طرفدار داره.
دلیل محبوبیت VB مباحث مدیریتی یک سازمان است. برنامه نویس VB زیاد پیدا میشه. بنابراین خیلی زود می‌شود آنها را در صورت بروز مشکل جایگزین کرد. این نوع موارد مدیریتی گاهی از موارد فنی در سازمانها اهمیت بیشتری پیدا می‌کنند.

Inprise
چهارشنبه 18 مهر 1386, 15:55 عصر
در حال حاضر پروژه های فعال SourceForge به زبان جاوا هم از بقیه بیشتر هستند . خبر جلو زدن جاوا از سی رو سال قبل خودم در همین بخش گذاشته بودم . محبوبتر بودن یک زبان بر اساس یک آمار خاص اصلا بحث حادی نیست که در موردش حساسیت به خرج داده بشه . محبوبیت اگر به معنای انتخاب توسط تعداد افراد بیشتری باشه ، فقط معنیش انتخاب توسط افراد بیشتر هست . این مسئله لزوما نباید بار فنی هم داشته باشه . البته در مورد جاوا عوامل موثر زیادی وجود داره .

illegalyasync
چهارشنبه 18 مهر 1386, 18:05 عصر
روش محاسبشون رو بخونین
از یه فرمول و یه سری اسکریپت استفاده کردن تا از سرچ انجینها و سایتهائی مربوط به برنامه نویسی اطلاعات استخراج کنن و از این اطلاعات محبوبیت رو نتیجه گرفتن
به نظر من این درست نیست چون فعالیت بیشتر و وجود سر فصلهای بیشتر الزاما به معنی محبوبتر بودن اون زبون نیست . محبوبتر بودن رو باید با نظر سنجی فردی با جامعه آماری مناسب و با روش آمارسنجی مشخص و مستند مشخص کنن . استخراج کردن اطلاعات با اسکریپت از گوگل که نشون میده فعالیت در زمینه جاوا خیلی بیشتر چطور منطقی ثابت میکنه جاوا حتما محبوبتر از C هست ؟

saeed_Z_F
پنج شنبه 19 مهر 1386, 08:39 صبح
سلام
بعد از Open source شدن جاوا برنامه نویسان Open source نیز به طرفداران آن اضافه شدند و دلیل محبوبیت زیاد Visual basic حمایت قول بزرگ نرم افزاری یعنی Microsoft از آن است که آن را به عنوان یکی از زبان های اصلی پلتفرم .net .قبول دارد و برای آن تبلیغ و از آن حمایت می کند .

MSYNK
یک شنبه 22 مهر 1386, 12:00 عصر
من منظورم C یا Java نبود این زبانا جایگاه خودشونو دارن و به نظره منم جاوا محبوبترینه , ولی فکر نمیکنم VB همچین محبوبیتی داشته باشه.لا اقل از دلفی محبوبتر نیست.

من چندان تو نخ این آمارها نیستم ولی شما از کجا اینقدر مطمئن صحبت میکنی؟

abadanboy
دوشنبه 23 مهر 1386, 08:38 صبح
بنظر من قدرت زبان می تونه باعث بالا رفتن محبوبیت اون بشه جاوا زبان قدرتمندی هست پس بنظر من حقشه که اول باشه درمورد vb هم بنظر من تا 1 ساله دیگه جاشو باید با #C عوض کنه چون واقعاً #C زبان قدرتمندی هست که خیلی هم به جاوا نزدیکه

MSYNK
دوشنبه 23 مهر 1386, 10:20 صبح
بنظر من قدرت زبان می تونه باعث بالا رفتن محبوبیت اون بشه جاوا زبان قدرتمندی هست پس بنظر من حقشه که اول باشه درمورد vb هم بنظر من تا 1 ساله دیگه جاشو باید با #C عوض کنه چون واقعاً #C زبان قدرتمندی هست که خیلی هم به جاوا نزدیکه

منظورتون از قدرت زبان چیه؟ چه پارامترهایی به نظر شما باعث قدرتمند شدن یه زبون میشن؟ توانایی بالای مدیریت حافظه؟ توابع توکار! زیاد و متنوع؟ شی گرایی؟ ...
اگه واقعا منظور ویژگیهای مختلف زبان مدنظر باشه نه جاوا از همه بالاتره و نه VB پایینتر از اونی که شما فکر میکنی هستش!
باید بگم که بعد از ظهور VB.NET دیگه نمیشه به اون زبانی آموزشی و ساده و بدردنخور! گفت. من با هر دو زبان VB.NET و C#.NET برنامه های زیادی نوشتم (Windows App و WEB APP یا همون ASP.NET), باید بگم که به نظر من به غیر از سینتکس و ساختار نوشتاری و البته کمی هم موارد پیشرفته تو زمینه شی گرایی و ... تفاوت چندانی هم با هم ندارن و اصلا نمیشه گفت که C#.NET خیلی از VB.NET برتره و براحتی اونو پشت سر میگذاره!
بهتره این تعصبات رو کنار بزاریم و واقع بین باشیم! باید بدونیم هر کی با هر زبونی که راحتتره حرف میزنه ولی در نهایت همشون توسط ماشین اجرا خواهند شد!
در ضمن اون آمار به نظر من هم کمی اشکال داره, فکر نکنم که جاوا با اون اختلاف فاحش اول باشه و یا باز هم با اون اختلاف زیاد دلفی اونقدر پایین باشه!

Bahmany
دوشنبه 23 مهر 1386, 11:23 صبح
منظورتون از قدرت زبان چیه؟ چه پارامترهایی به نظر شما باعث قدرتمند شدن یه زبون میشن؟ توانایی بالای مدیریت حافظه؟ توابع توکار! زیاد و متنوع؟ شی گرایی؟ ...

به نظر بنده اجرا بروی تمامی سیستم عامل ها براش سوال شما کافی باشه

بهتره این تعصبات رو کنار بزاریم و واقع بین باشیم! باید بدونیم هر کی با هر زبونی که راحتتره حرف میزنه ولی در نهایت همشون توسط ماشین اجرا خواهند شد!

به نظر بنده مشکل ما همین جاست
بیشتر متاسفانه در پروژه های نرم افزاری فقط یه وجب جلو تر را می بینند هیچ به فکر گسترش یا سایر مسایل فنی پروژه نیستند و فقط و فقط به فکر این هستند که یه جوری پروژه را تموم کنن
به نظر من دید چند متر جلوتر را رو می تونید با جاوا داشته باشید
به شما پیشنهاد می کنم حتما یه کتاب جاوا گرفته و مقدمه اش رو مطالعه کنید

Alireza_Salehi
دوشنبه 23 مهر 1386, 12:18 عصر
به نظر بنده اجرا بروی تمامی سیستم عامل ها براش سوال شما کافی باشه

به نظر بنده مشکل ما همین جاست
بیشتر متاسفانه در پروژه های نرم افزاری فقط یه وجب جلو تر را می بینند هیچ به فکر گسترش یا سایر مسایل فنی پروژه نیستند و فقط و فقط به فکر این هستند که یه جوری پروژه را تموم کنن
به نظر من دید چند متر جلوتر را رو می تونید با جاوا داشته باشید
به شما پیشنهاد می کنم حتما یه کتاب جاوا گرفته و مقدمه اش رو مطالعه کنید

...
بیشتر متاسفانه در پروژه های نرم افزاری فقط یه وجب جلو تر را می بینند هیچ به فکر ...
این تفاوت بین آدمهاست نه زبان های برنامه نویسی!

نکته اول: با خوندن یک مقدمه و حتی چندین کتاب هم چنین مقایسه ای بین زبان ها به این راحتی نیست!
نکته دوم: رده بندی زبان ها از لحاظ فنی و تجاری خیلی با این رده بندی فرق داره.

نکته سوم: بهتره این تاپیک قفل بشه چون هیچ ارزش فنی نداره!

mnajafi
دوشنبه 23 مهر 1386, 14:27 عصر
یک چیز کاملا بدیهی این وسط وجود داره واون هم تفکر حرفه ای در برنامه نویسی است.به نظرم این یک عقیده نه چندان درستیه که بخوایم وابسته به یک محیط و یا یک ابزار باشیم.من phpبلدم VB بلدم .C# کار کرد ه ام و.... بعضی وقتها شرایط بازار ایجاب می کنه با VB برنامه بنویسم بنابراین من از تعداد PHP کاران کم می شم و به VB افزوده می شم. به همین سادگی.لطفا به این مطلب یه نگاهی بیندازید.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=81518