ورود

View Full Version : رمز گذاری فولدرها

hrj1981
پنج شنبه 19 مهر 1386, 19:59 عصر
دوستان سلام
کسی سورسی در رابطه با پسورد گذاری بر روی پوشه ها داره ؟
ممنون می شم؟

مبین رنجبر
پنج شنبه 19 مهر 1386, 20:27 عصر
این کار ( البته به نظر من ) امکان نداره ..... چون اگه امکان داشت این همه برنامه های امنیت و محافظت از پوشه ها با استفاده از Hide کردن یا یه سری روش های دیگه ساخته نمی شدند

من در Windows 98 ی سری کارهایی می تونستم انجام بدم برای رمز گذاری ( البته نه با وی بی با استفاده از HTML + JavaScript ) که یه سری تغییرات در فایل هایی که پسوند .hht داشتند ، می شد داد

شما بهتره با استفاده از روش های دیگه فولدتونو مخفی کنید .. چون اگر کاربر ندونه چنین فولدری وجود داره خیلی خیلی بهتر از اینه که بدونه و برای استفاده ازش محدود باشه

soheil-vb6
پنج شنبه 19 مهر 1386, 21:13 عصر
این کار ( البته به نظر من ) امکان نداره ..... چون اگه امکان داشت این همه برنامه های امنیت و محافظت از پوشه ها با استفاده از Hide کردن یا یه سری روش های دیگه ساخته نمی شدند

من در Windows 98 ی سری کارهایی می تونستم انجام بدم برای رمز گذاری ( البته نه با وی بی با استفاده از HTML + JavaScript ) که یه سری تغییرات در فایل هایی که پسوند .hht داشتند ، می شد داد

شما بهتره با استفاده از روش های دیگه فولدتونو مخفی کنید .. چون اگر کاربر ندونه چنین فولدری وجود داره خیلی خیلی بهتر از اینه که بدونه و برای استفاده ازش محدود باشه

من دقیقا با نظر ین دوستمون موافقم
شما برای ساخت هایدر حرفهای میتوانید برای برنامه یک کد برای پاک کردن فولدر اپشن تعریف کنید و یک قسمت برای ظاهر شدن یا نشدن فایلها بذارید
به این صورت شما میتونید به تمام فایلها تسلط داشته باشید و دیگر فولدر اپشنی هم برای برگردوندن فایلها وجود ندارد (البته با برنامه خودت میتونی این کار را کنی)
اگه مشکلی داشتی بگو تا راهنماییت کنم

hrj1981
پنج شنبه 19 مهر 1386, 21:35 عصر
دوست عزیز
با تشکر از شما
من فقط یک فولدر مخصوص دارم که می خواهم هر طوری شده آن را از دسترس کاربان محفوظ نگه دارم و داخل 1 بانک اکسس می باشد اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم

Bahram0110
پنج شنبه 19 مهر 1386, 21:53 عصر
هیچ راهی نداری !!!

مبین رنجبر
جمعه 20 مهر 1386, 09:46 صبح
همانطور که گفتم رمز گذاری ممکن نیست ... باید از روش های هایدر استفاده کنی

sabair
شنبه 21 مهر 1386, 19:18 عصر
دوستان
من در حالا طراحی همین برنامه هستم
و 90 درصد آن را طراحی کرده ام وقتی به پایان رسید سورس آن را آپلود می کنم
که تمامی دوستان استفاده نمایند
شما می توانید فقط به یک کلیک پوشه خود را قفل کنید و تارمز درست را وارد نکنید پوشه باز نمی شود

مبین رنجبر
دوشنبه 23 مهر 1386, 19:34 عصر
دوست عزیز sabair برنامه هایی که برای قفل و یا باز کردن فولدر نوشته شده است زیاده .. ولی فکر کنم منظور این دوستمونو نگرفتید ..

این دوستمون می خواد یه برنامه بنویسه که به فولدر یه امکانی بده که اگر کاربر در my Computer روی فولدر کلیک کرد صفحه ای باز بشه و برای ورود به اون فولدر پسوورد بخواد

البته من نمی دونم برنامه شما آیا واقعا این امکانی رو که گفتم به فولدر می ده یا نه ؟

sabair
دوشنبه 23 مهر 1386, 21:12 عصر
دوستان سلام
کسی سورسی در رابطه با پسورد گذاری بر روی پوشه ها داره ؟
ممنون می شم؟
من فکر کنم مشکل دوستمان حل شده است
با تشکر