ورود

View Full Version : مشخص کردن بستانکار و بدهکار

samira_2118
شنبه 21 مهر 1386, 11:17 صبح
سلام
من یک نرمافزار حسابداری می خوام بنویسم که بستانکار و بدهکار بودن شخص یا ثبت رو مشخص کنه ولی نمی دونم چطوری اینکار رو انجام بدم .اول فکر کردم یکسری فرم رو باتوجه به ماهیت بستانکار و بدهکار بودن بزارم بعد توی یک table اءلاعات اون فرم ها رو بگیره
اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون می شم

Mbt925
شنبه 21 مهر 1386, 11:49 صبح
بستانکاری یا بدهکاری چیزی نیست که خود کاربر وارد کنه ، معمولا خود برنامه این اطلاعات رو از جزئیات وارد شده از خرید و فروش بدست میاره و نمایش میده.

نوشتن برنامه حسابداری به جزئیات زیاد و اطلاعات دقیق در مورد حساب و کتاب مربوطه نیاز داره ، که قبل از شروع به نوشتن برنامه ،
این اطلاعات رو از یه حسابدار یا کسی که اطلاعاتی در این مورد داره بگیرین ،
و بعد شروع به نوشتن کنین.

hrj1981
شنبه 21 مهر 1386, 11:57 صبح
دوست عزیز
می تونی در بانک اطلاعاتی خودت در جدولی که حساب را درآن ایجاد می کنی فیلدی ایجاد کنی که مثلا با 1 یا 2 پر بشه و از طریق کد نویسی به برنامه بگی که اگر حساب a در سند صادر شد آن حساب با فیلد بالا مقایسه گردد و بد/بس بودن آن مشخص گردد.

samira_2118
شنبه 21 مهر 1386, 12:04 عصر
پس شما فکر می کنید اگه من فرمهای رو با ماهیت بس/بد مشخص کنم و از این طریق اطلاعات رو بگیرم بهتره؟
در ضمن ماهیت همه حسابها مشخص شده هست فقط باید زمان ایجاد سند مالی این بستانکار بدهکار مشخص بشه

hrj1981
شنبه 21 مهر 1386, 12:10 عصر
فرمها را نه شما فقط کافی در فرمی که سند اصلی حسابداری را صادر می کند وقتی در حال نوشتن کد مربوط به فیلد حسابها هستید به کنترل خود بگویید که ماهیت خود را با ماهیت اصلی حساب چک کند و بعد از تایید سند را بد یا بس نماید.
من از این روش به وفور استفاده کرده ام و برنامه به طور اتوماتیک سند را بد/بس نموده است ولی متاسفانه فعلا سورس آن را در دسترس ندارم ولی سعی می کنم یک سورس کوچک برایتا آماده کنم.

samira_2118
شنبه 21 مهر 1386, 12:17 عصر
مرسی از لطفتون